Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ο Βαλντεράμα νέος προπονητής τής ΑΕΚ!


Ο πρώην αρχηγός τής Εθνικής Κολομβίας Κάρλος Βαλντεράμα και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής αλλά και βοηθός προπονητή ταυτόχρονα στην Ατλέτικο Τζούνιορ, θα είναι ο νέος προπονητής τής ΑΕΚ από αύριο το πρωί.

Αιφνιδίασε τους πάντες η διοίκηση Αδαμίδη με την πρόσληψη του Κολομβιανού ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο τής ΑΕΚ από την αμέσως επόμενη αγωνιστική και φυσικά θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ με σκοπό την πρόκριση στα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και θα επιφορτιστεί με το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ τής επόμενης περιόδου. Ουσιαστικά ο Βαλντεράμα θα κάνει τον ντεμπούτο του σαν προπονητής από τον πάγκο τής ΑΕΚ.

Ο γνωστός από την εξεζητημένη κόμη του πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και μέχρι χτες βοηθός προπονητή στην Ατλέτικο Τζούνιορ, δεν φημίζεται για τον ήπιο χαρακτήρα του ούτε και θεωρείται από τα πιο ήσυχα παιδιά στο χώρο τού ποδοσφαίρου. Τιμωρήθηκε μάλιστα με 10 αγωνιστικές για επίθεση και προσβολή σε διαιτητή σε αγώνα τής ομάδας του, γιατί ενώ είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα για το πρωτάθλημα της Κολομβίας μεταξύ τής Ατλέτικο και της Αμέρικα, όταν κούναγε ένα χαρτονόμισμα των 50.000 πέσος στο διαιτητή τής συνάντησης, με αφορμή κάποιες αποφάσεις του με τις οποίες δεν συμφωνούσε, στη συνέχεια προσέγγισε το διαιτητή στο ημίχρονο, του επιτέθηκε φραστικά και μετά το τέλος τού ματς έκανε προσβλητικές δηλώσεις για αυτόν.

Αύριο το πρωί θα γίνει η πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές και θα ακολουθήσει προπόνηση. Ο Βαλντεράμα υπέγραψε αργά το βράδυ στα γραφεία τής ΠΑΕ διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ.

Η συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς λύθηκε κοινή συναινέση και οι λόγοι τής αιφνίδιας διακοπής της δεν έγιναν ακόμα γνωστοί. Πάντως το πρωί θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

14 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αντε να μου χαθεις από δω! Για κάποια δευτερόλεπτα σάστισα.

Μεγάλη δόξα ο Βαλντεράμα πάντως. Μπαλαδόφατσα.

BALADEUR είπε...

Εσύ μη μιλάς με το στόμα γεμάτο λουκουμάδες!!!

BALADEUR είπε...

Που τον θυμήθηκες ρε τον ξανθό Μπατίστα;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Σεβασμό στο νέο σωτήρα μας!

BALADEUR είπε...

Εγώ θέλω προπονητή τον Ντιεγκίτο!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Αφού δουλεύει ρε συ αυτός. Και μάλιστα στο Δημόσιο. Μετά το μουντιάλι, που θα έχει σπάσει τα μούτρα του, αν είσαι καλό παιδί και τρως όλους τους λουκουμάδες σου, θα σου τον αγοράσω.

BALADEUR είπε...

Ποιά μούτρα θα σπάσει; Αφού θα πάει τελικό με την ελλαδάρα!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

χα χα χα... σειρά μου...
Πάει μια μέρα ο Τοτός και λέει στη δασκάλα του:......

BALADEUR είπε...

Αλήθεια σου λέω. Και θα κερδίσουμε 1-0 με γκολ του Μάκου όπου θα έχει περάσει όλη την αντίπαλη ομάδα, θα κα΄νει λόμπα πάνω απ' τον τερματούρο, θα τρέξει θα προλάβει την μπάλα πάνω στην γραμμή θα την κοντρολάρει και θα σκοράρει με τακουνάκι!!!

KANTHAR0S είπε...

Κανονικά ο Πρίττας θα έπρεπε να κάνει το τακουνάκι, αλλά το προσπερνώ!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Για να μην έχετε κενά να σας πληροφορήσω ότι ο παίκτης που θα κάνει τα μαγικά που προαναφέρατε θα είναι ο Νεμπεγλέρας, ο οποίος θα κληθεί εσπευσμένα στο παρά πέντε να αντικαταστήσει τον Μάκο, ο οποίος αντί να πάει στην Αφρική θα πάρει λάθος αεροπλάνο και θα βρεθεί στην Αυστραλία οπότε και η ΕΠΟ θα τον δηλώσει ως αγνοούμενο. Δεν βλέπω Lost είπααααα...

BALADEUR είπε...

Μ' αρέσει που και οι τρεις βάλαμε αμυντικό χαφ να τα κάνει όλα αυτά!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Οι συγκεκριμένοι παικταράδες δεν έχουν θέσεις μέσα στο γήπεδο. Παίζουν παντού. Είναι ένα είδος μπάτμαν του ποδοσφαίρου...

BALADEUR είπε...

Παντού παίζει μόνο ο Φούλης! Κανείς άλλος!