Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Είμαι ΑΕΚ και είμαι καλά...


Έλειψα λίγες μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και μαζεύτηκαν πολλά. Άντε να δω πώς θα τα σουλουπώσω. Λέω ν' αρχίσω από τα πιο αστεία αν και τα περισσότερο για γέλια είναι. Άντε, το πολύ-πολύ για κλαυσίγελο.

- Εκεί που γέλασα περισσότερο είναι με την κλήση σε απολογία τού Άρτσε και δη με την αναβολή της για τη Δευτέρα. Μη τυχόν και διαταραχθεί το καλό κλίμα στην ομάδα. Αλλά, ω απίθανοι διοικητικοί παράγοντες της οδού Γράμμου, πώς θα καλέσετε σε απολογία ένα ποδοσφαιριστή που την άλλη εβδομάδα πετάει για την πατρίδα του έχοντας λήξει ο δανεισμός του και ενώ επιστρέφεται ως άχρηστος εκεί απ' όπου τον αποκτήσαμε; Και τι ποινή θα του επιβάλετε τάχα μου; Στέρηση πουτίγκας κατά τη διάρκεια της αεροπορικής πτήσης για Μπουένος Άιρες; Άντε, να το δούμε κι αυτό για να έχουμε πρωτοτυπήσει στα πάντα. Θα είμαστε η μοναδική ομάδα που θα έχει τιμωρήσει ποδοσφαιριστή που δεν της ανήκει πια!

- Ανοιχτή επιστολή στον Δημήτρη Μελισσανίδη απηύθυναν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι υπογράφουν επώνυμα, ζητώντας του να επιστρέψει στην ΑΕΚ σαν η μοναδική λύση που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Όλα καλά μέχρι που ανακαλύπτεις το τελευταίο όνομα στη λίστα των όσων υπογράφουν το διάβημα. Ιωάννης Κομπότης, επιχειρηματίας. Ε, ένα ντουβρουντζά όσο να 'ναι τον παθαίνεις. Δεν το παθαίνεις; Κι ας μην έχει την παραμικρή σχέση με τον σουβλατζή εκ Λεβαδείας ο συγκεκριμένος άνθρωπος κι ας ξέρεις καλά ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία. Μάλλον κάποιος μας κάνει πλάκα σ' αυτή την ομάδα! Μπας κι είναι ο θεός;

- Ένα εκατομμυριάκι το χρόνο τού δίνει ο Αδαμιδούλης του Σκοκούλη κι εκείνο το μπαγάσικο αρνιέται, λέει. Μπα σε καλό σου κύριε υδραυλικέ μου. Πού θα ξαναβγάλεις τόσα λεφτά με τους κάβουρες, τις τζίβες και τα σιφώνια σου; Για σκέψου το καλύτερα βρε. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη παράμετρος που δεν έχει τύχει της δημοσιότητας που της αναλογεί και είναι σχετική με το εν λόγω θέμα. Ως μέγας ευεργέτης τής ΑΕΚ ο υποφαινόμενος, ανέλαβα προσωπικά να δελεάσω μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και να τη φέρω στην ΑΕΚ. Έτσι, πήρα τηλέφωνο ο ίδιος προχτές το βράδυ τον Ροναλντίνιο και του είπα σε φιλικό τόνο. Τι τη θες αγορίνα μου την ανανέωση με τη Μίλαν; Έλα στην ΑΕΚ και σου προτείνω ετήσιο συμβόλαιο με αμοιβές 2 εκατομμυρίων ευρώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας γράψω την απάντηση γιατί θα μου κλειδώσουν το μπλογκ εντάσσοντάς το στην κατηγορία εκείνων που δημοσιεύουν υλικό απαγορευμένο για ανηλίκους!

- Ρε συ Ζορμπά, τελικά είσαι στρατιώτης τής ΑΕΚ ή προτιμάς να συνεχίσεις στον ΟΦΗ την καριέρα σου; Προσωπικά, αν με ρωτούσες, θα προτιμούσα να εμείνεις στη δεύτερη επιλογή σου μια και δεν είμαι φαν των δεξιοτήτων σου. Αλλά τελικά να δεις που θα μας καταντήσετε να θεωρούμε καλούς ποδοσφαιριστές, όχι εκείνους που βάζουν τσιμεντόκολα στα παπούτσια τους και κολάνε τη μπάλα κάνοντας περίτεχνες ενέργειες αλλά εκείνους που την βάζουν στο στόμα τους για να μη μπορούν να το ξανανοίξουν. Φίδια και κατσαρίδες βγάζετε από μέσα όποτε μιλάτε. Και ειδικά εσείς τα... "ταλέντα". Πάντα οι δημοσιογράφοι φταίνε που παρερμηνεύουν τις δηλώσεις σας, λες και μιλάτε βραζιλιάνικα και σουαχίλι. Δεν μασάτε καλύτερα κανένα κρουασάν όταν ανοίγετε το στόμα σας λέω εγώ;

- Για να δούμε το δελτίο δηλώσεων αυτής της εβδομάδας. Έχουμε και λέμε: Τσιάρτας, Παπαϊωάννου, Νικολάου, Μανωλάς, Ατματζίδης, Μαύρος, Αρδίζογλου, Γκερέιρο, Ζορμπάς, Αδαμίδης, Παππάς... ώπα, κάτσε να το πάρω αλλιώς. Να δούμε ποιοι ΔΕΝ μίλησαν. Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο δεν μίλησαν αυτή την εβδομάδα. Να δεις που τα φυλάνε όλα να τα πουν στα πλέι οφ. Επίσης μια φωνή που μου λείπει και δεν την ακούω καθόλου, σε σημείο που να ανησυχώ, είναι εκείνου του παλαίμαχου, του αδικημένου από το όνομά του, του Σπύρου Οικονομόπουλου. Ρε Σπυράκο είσαι καλά; Πες κι εσύ κάνα δυο λόγια να ακούσουμε τη φωνή και την άποψή σου. Είσαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν καταντήσει μαϊντανοί κι όσο να 'ναι η άποψή σου θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και θα επανέλθω σύντομα. Σήμερα στο μπάσκετ η ΑΕΚ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή και αύριο στο ποδόσφαιρο θα παιχτεί ο πιο αδιάφορος αγώνας των τελευταίων χρόνων. Μακάρι να έχουμε παντού νίκες και καλές εμφανίσεις. Επίσης αύριο στις 4 στον ιερό χώρο τής Νέας Φιλαδέλφειας θα υπάρξει συγκέντρωση και συλλαλητήριο για να εκφραστεί η αντίθεση του κόσμου στις ενέργειες της διοίκησης που μειώνουν τη δυναμική τής ΑΕΚ. Μακάρι να κυλήσει ειρηνικά και να μη γίνουμε αρνητικοί πρωταγωνιστές στα μέσα ενημέρωσης και στην κοινή γνώμη αλλά να δώσουμε το στίγμα μας και να ενώσουμε τη φωνή μας για να φτάσει μέχρι την πιο απομακρυσμένη γωνιά τής γης.

Υ.Σ. Για τη φωτο-δημοσίευμα της "Ηχούς" επί εποχής προεδρίας Λεφάκη: Μπήκε για να καταδείξει ότι από πάντα οι διοικήσεις τής ΑΕΚ είχαν μια έφεση στη... σοβαρότητα...

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Η ΑΕΚ θέλει ηρεμια, αλλά χρειάζεται και ρευστό. Εγώ πάντως περιμένω δυο πράγματα: Το πρωτο να φύγει ο Ντούσαν και το δεύτερο να πουληθεί ο Σκόκο, ακόμα και σε ελληνική ομάδα. Δεν είμαι υπέρ αυτής της κίνησης αν γίνει, αλλά τι να κάνεις; Έχεις τρύπες να μπαλώσεις και ίσως είναι προτιμότερο να χάσεις λίγο από το πρεστίζ σου παρά να χάσεις την βιωσιμότητα σου.

BALADEUR είπε...

Κάτω τα χέρια απ' τον υδραυλικό!!!
Δεν τον αλλάζω με τον Ρόνι! Ας μείνει στην Μιλανούλα!

Ποιός Οικονομόπουλος ωρέ; Εδώ δεν έχουν μιλήσει ακόμη ο Στυλιανόπουλος και ο Παραπραστανίτης!!!

Τον Τσιάρτα τον έτσουξε που δεν τον πήραν τεχνικό διευθυντή. Αδαμίδη έγραψες! Σου βγάζω το καπέλο...

ΟΧΙ άλλο Παντελή Νικολάου! Τον Λάκη τον αγαπάμε, ο Παντελής ας κάτσει στο ιατρείο του!!!

Λεφάκης μεγάλη μορφή!
Ο γιος του (ο Μιχάλης) είναι φίλος μου!
Όταν μου το είπε (ότι είναι γιος του) τον έβαλα να τον πάρει τηλέφωνο, να του μιλήσω (δημοσιογράφος γαρ) και του λέω "προεδράρα τί γίνεται; θα τον πάρουμε τον Κορωνιό;" "Το παλεύουμε παλικάρι μου" έλεγε...

...πω,πω τί μου θύμησες...

Θα επανέλθω και ... κάτω τα χέρια απ' τον υδραυλικό!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ kantharos

Να φύγει ο Μπάγιεβιτς μια κουβέντα είναι. Για να γίνει αυτό πρέπει να φέρουν στη θέση του καλύτερο. Όχι κανένα Δώνη ή κανένα τυχάρπαστο Βέλγο ή Ισλανδό.
Για τον Σκόκο δεν μου καίγεται καρφάκι προσωπικά. Τον θεωρώ παίχτη της μιας ενέργειας. Είναι ηθικό το θέμα όμως να πάει σε ελληνική ομάδα και ειδικά στους δύο άμεσους ανταγωνιστές της ΑΕΚ.

@ baladeur

Σιγά με τον υδραυλικό μη χάσει καμιά τσιμούχα κι αρχίσει η βρύση μας να στάζει.
Ο Στυλιανόπουλος δεν μιλάει γιατί τρώει ψωμί από την ΑΕΚ. Εκείνους που είναι στην απ' έξω να φοβάσαι.
Σαν τον Τσιάρτα που λες.
Ο Νικολάου έχει χάσει το μέτρο. Ελπίζω να μη του έχει συμβεί και στην επιστήμη του γιατί αλίμονο στους ασθενείς του.
Μεγάλη μορφή ο Λεφάκης και μεγάλος ΑΕΚτζής.
Ο γιος του........