Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Το ρεπορτάζ μας είναι αποκλειστικό και πέρα για πέρα αληθινό! Αντιπροσωπεία Κινέζων επιχειρηματιών επισκέφτηκε σήμερα τα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας με σκοπό νε μελετήσουν και να φωτογραφίσουν τον χώρο που ανήκει στην ΑΕΚ και υπήρχε χτισμένο το γήπεδο της ομάδας πριν εμφανιστεί η λαίλαπα Γρανίτσα και τα κάνει όλα Γης Μαδιάμ.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ και μπόλικο φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει του λόγου το αληθές:

Το προξενιό για το σπουδαίο deal είχε κάνει ένας... αντίπαλος από τον Βορρά, σε επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει πριν από μερικούς μήνες στο Πεκίνο. Ο εν λόγω ευεργέτης τής ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚτζής πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Προσέξτε στη φωτογραφία ότι κυριαρχεί παντού το κίτρινο χρώμα. Τυχαίο; Δε νομίζω. Δείτε και μόνοι σας:

Μετά από αυτή την επίσκεψη και τις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν, οι κινέζικες αντιπροσωπείες άρχισαν να καταφθάνουν στην Ελλάδα με κάθε μέσο.

Με αεροπλάνα:

και βαπόρια:

Ειδικοί μελετητές όλων των ειδικοτήτων κατέκλυσαν τα ιερά χώματα του πάλαι ποτέ ναού μας και άρχισαν να φωτογραφίζουν κάθε του γωνιά και να φωτογραφίζονται μεταξύ τους:




Στη συνέχεια και επειδή τους έπιασε το σκοτάδι, έπειτα από μια πολύ κοπιαστική μέρα δουλειάς, είπαν να το ρίξουν έξω για να ξεδώσουν. Δυστυχώς γι' αυτούς η απόφασή τους να επιλέξουν για διασκέδαση το λούνα παρκ υπήρξε κάπως ατυχής. Τα είδαν όλα! Οι φήμες ότι η αντίδρασή τους, όπως καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό, οφείλεται στην αιφνίδια συνάντησή τους με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη, ελέγχονται ως ανυπόστατες:

Και επειδή φεύγοντας από τη Νέα Φιλαδέλφεια άφησαν πίσω τους πολύτιμο υλικό για να συνεχίσουν τις εργασίες τους αύριο, αποφάσισαν να τοποθετήσουν έναν συμπατριώτη τους σαν φύλακα ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο τον πανάκριβο εξοπλισμό τους. Δεν ήξεραν όμως, δεν ρώταγαν; Ως γνωστόν κάποιος ευγενής κάτοικος της περιοχής, εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του ιερού χώρου είχε σπεύσει πρόσφατα και είχε τοποθετήσει μελίσσια. Και εδώ το αποτέλεσμα το κατέγραψε ο άγρυπνος φωτογραφικός φακός τού ΑΕΚΟΡΑΜΑΤΟΣ:

Παρόλα αυτά οι αξιαγάπητοι Κινέζοι δεν πτοήθηκαν και άρχισαν να σχεδιάζουν επί χάρτου τον προγραμματισμό τους, αφού πήραν την απόφαση, όχι μόνο να χρηματοδοτήσουν το καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ αλλά να αποκτήσουν και το πλειοψηφικό πακέτο τής ομάδας. Ειδικοί σκάουτερς που έφεραν από τα βάθη τής Ανατολής επέλεξαν τους πρώτους παίκτες που θα αποκτηθούν ώστε να ξαναγίνει η ομάδα ανταγωνιστική. Πρώτοι στη λίστα δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι μάλιστα θα διακρίνονται για τη μοναδική ιδιαιτερότητα που θα έχουν η οποία θα αποτελεί και παγκόσμια πατέντα. Θα αγωνίζονται ταυτόχρονα! Ναι, ναι, πιστέψτε μας!

Ετούτος εδώ θα έχει την αρμοδιότητα να πιάνει μόνο τα χαμηλά σουτ των αντιπάλων του:

Κι αυτός (καμία σχέση με τον Σάχα κι ας είναι Κινέζος) θα ασχολείται μόνο με τα ψηλά σουτ, με ειδικότητα σε εκείνα που θα καταλήγουν στο γάμα τής εστίας (η φωτογραφία είναι από την υποδοχή του στο αεροδρόμιο):

Αλλά δεν τελειώνουν εδώ οι εκπλήξεις! Οι Κινέζοι μεγαλοεπενδυτές προσέλαβαν εξειδικευμένους προπονητές και ετοιμάζουν τους Ιάπωνες επιθετικούς-κεραυνούς που θα στελεχώσουν την επιθετική γραμμή τής νέας ΑΕΚ. Σας έχουμε αποκλειστικό υλικό από την ώρα τής σκληρής τους προπόνησης. Δείτε και τρομάξτε! Από κάτω ο φονιάς σέντερ φορ Γιαμαμότο Κοντρολάκι. Θαυμάστε στυλ:

Ακολουθεί ο ζογκλέρ των γηπέδων Χιροχίτο Κoλοτούμπα. Δεν παίζεται το άτομο από κανέναν αμυντικό στην Ελλάδα:

Και τέλος ο σούπερ σταρ killer των πέντε ηπείρων Τοχόνι Τογκολάκι που δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 25 γκολ σε κάθε σεζόν:

Όλοι τους Σαολίν μοναχοί, μαθημένοι στη σκληρή πειθαρχία για να μπορέσουν να αντέξουν το απάνθρωπο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει κατά την προετοιμασία ο προπονητής τής ομάδας αρχιερέας Νίκος Κωστένογλου.

Στο μεταξύ ειδική προετοιμασία κάνουν οι Κινέζοι και στον άνθρωπο που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους. Τον Έλληνα βουλευτή Γιάννη Βούρο για να μπορέσει να αποκτήσει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση που θα τον βοηθήσει να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή του στη νέα Βουλή τού Μαΐου! Και σ' αυτή την περίπτωση φυσικά σάς έχουμε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την στιγμή τής προετοιμασίας τού ατρόμητου και ατσαλωμένου Γιάννη μας (δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς ότι πρόκειται για τον αληθινό Γιάννη Βούρο;):

Δυστυχώς υπήρξε και ένα ατυχές συμβάν κατά τη διάρκεια της παραμονής των Κινέζων επενδυτών σε μεγάλο Αθηναϊκό ξενοδοχείο. Τρύπωσαν ποντικοί κι αφού ακινητοποίησαν κάποιους απ' αυτούς (κυρίως άτομα της Γραμματείας τους, όπως δακτυλογράφους και σχεδιαστές) τους έκλεψαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα, ακόμα και τα ρούχα και τους άφησαν γυμνούς στα δωμάτιά τους. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και η διοίκηση της ΑΕΚ κατέθεσε στην κινέζικη αντιπροσωπεία τη συμπάθειά της ενώ καταδίκασε την αποτρόπαια πράξη. Σιγά που δεν θα σας είχαμε υλικό και από αυτό το γεγονός. Το ΑΕΚΟΡΑΜΑ βρίσκεται πάντα πρωτοπόρο στα μεγάλα γεγονότα και σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για όλα:

Σας έχουμε ακόμα μια αποκλειστική φωτογραφία από το χώρο όπου βρισκόταν κάποτε το γήπεδο της ομάδας, τη στιγμή που καταφθάνει η αντιπροσωπεία των τεχνικών τού κινέζικου fund και ανακαλύπτει τον φύλακα χτισμένο από μέλισσες και τον πανάκριβο εξοπλισμό τους να έχει κάνει φτερά. Δεν είναι μαρμαρωμένοι, μη νομίσετε. Απλά έτσι αντέδρασαν μόλις αντίκρισαν το θέαμα. Επειδή όμως η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε... αύριο, αφού όπως είπαμε πριν, αύριο θα πήγαιναν να συνεχίσουν τη δουλειά τους, ο μοναδικός λόγος που σας τη βάζουμε από σήμερα είναι για να κατανοήσετε πόσο μπροστά από την εποχή του βρίσκεται το ΑΕΚΟΡΑΜΑ σε σχέση με άλλα μέσα ενημέρωσης για θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ, έντυπα και ηλεκτρονικά μαζί. Δοξάστε μας:

Και να σκεφτείτε ότι ο Αδαμίδης μάς απάλλαξε από την παρουσία του εδώ και αρκετό καιρό αλλά η παρλαπίπα εξακολουθεί να πηγαίνει σύννεφο στις πλάτες τού ΑΕΚτζή. Πάντως εμείς δεν τελειώσαμε εδώ. Θα επανέλθουμε σύντομα για να σας αποκαλύψουμε με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ και με ολόφρεσκο φωτογραφικό υλικό την επίσκεψη ενός ρώσικου fund αυτή τη φορά και τις περιπέτειές του στη χώρα μας. Και μετά έπονται ένα fund από το Κατάρ, ένα από τη Μοζαμβίκη, κάποιοι Αργεντινοί επενδυτές (κάτι σαν τους Αλβανούς τουρίστες ένα πράγμα) και ένας οικονομικός κολοσσός από το Μπαγκλαντές. Α, ρε ΑΕΚάρα μου πώς σε κατάντησαν οι τραγικοί αυτοί τύποι που είχες την ατυχία να πέσεις στα χέρια τους. Εγώ πάντως, αν ήμουν Ντέμης Νικολαΐδης και δεχόμουν να ξαναβάλω το κεφάλι μου στο ντορβά από την υπερβολική καψούρα μου για την ομάδα, το πρώτο πράγμα που θα έκανα αν επέστρεφα στην ΑΕΚ θα ήταν να μαζέψω όσους κοπρίτες έχουν απομείνει σ' αυτήν και να τους στείλω όλους στον αγύριστο. Γιατί η ΑΕΚ έχει γεννηθεί για να είναι Ρολς Ρόυς και όχι σαραβαλάκι (αυτή η φωτογραφία δεν είναι αποκλειστική μας -όχι πως οι άλλες ήταν δηλαδή- αλλά προέρχεται από το site Svennegreken):

... Ποιοι είσαστε εσείς; Αφήστε με κάτω. Πρέπει να τελειώσω το ρεπορτάζ! Γιατί φοράτε άσπρες μπλούζες; Γιατί με κρατάτε από τα μπράτσα και κουνάω τα πόδια μου; Τι τη θέλετε την απόχη; Είμαι δημοσιογράφος σάς λέω! Έγκυρος και έγκριτος. Έχω μια αποκλειστικότητα και πρέπει να τη φέρω στη δημοσιότητα! Μην τραβάτε ρεεεε... Αφήστ... Ρεεεε... Πού με πάτε ρε κάφροι; Έχω δουλειά να κάνω... Είμαι δημοσιογράφος εγώ, δεν είμαι σκιτζής. Είμαι δημοσιογρ... Βοήθεια!

Τελικά, άμα θέλουν οι δημοσιογράφοι, όλοι εν δυνάμει Κινέζοι είμαστε!

Την αγάπη μου! Καλή Λευτεριά και Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

18 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Ρε συ, ή που θα εξαφανίζεσαι ή που δεν θα σε προλαβαίνω;;;;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Έτσι είμαι εγώ βρε... Αποσύρομαι για κάποιο διάστημα στο ησυχαστήριό μου και διαλογίζομαι κι αφού φορτώσω μπαταρίες επανέρχομαι δριμύτερος και τα κοπανάω όλα μαζεμένα... χε, χε, χε...

BALADEUR είπε...

你帶給我們loukoumades的,我們將節省雅典AEK

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

我們將節省雅典 μέλι 你帶給我們 ή σοκολάτα的;

BALADEUR είπε...

Είδα ότι μπήκες στο κλίμα και προσαρμόζεσαι...

BALADEUR είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑ!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Χρόνια μας Πολλά! 88 χρονών κωλόγριες γίναμε αλλά η γριά η κότα έχει το ζουμί :-)

Tony P είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ?

BALADEUR είπε...

Φίλε olakitrina.gr στο έγραψα στο Sporty Gate, το επαναλαμβάνω μπας και το εμπεδώσεις: πρώτα γίνεσαι εσύ μέλος και μετά ζητάς να γραφτούν σε σένα. Γκέγκε;

BALADEUR είπε...

Κοίτα να δεις! Μπήκα να σχολιάσω κάτι για τους Κινέζους και βλέποντας τον... από πάνω το ξέχασα!!! Αργκρ...

Tony P είπε...

Ρε φιλε θεωρεις αυτονοητο οτι μπαινω συνεχεια στο μπλογκ σου. Απο τη στιγμη που σε παρακαλεσα δε εχω ξαναμπει στο μπλογκ.

Tony P είπε...

ΤΟΝ?

BALADEUR είπε...

Φίλε olakitrina για να το κλείσω το θέμα:

1) Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις και να "ψαρεύεις πελάτες" στα ιστολόγια και στις ιστοσελίδες των άλλων. Υπάρχουν και ορθόδοξοι τρόποι συμβατοί με (αποδεκτοί από) την κοινωνία των bloggers.

2) Δεν θεωρώ τίποτε αυτονόητο. Απλά καταγράφω πως μπήκες για να "διαφημιστείς" στις δύο από τις τρεις αθλητικές ιστοσελίδες που έχω (η τρίτη γλίτωσε μάλλον γιατί δεν έχει cbox). Στο sport365 δε, άφησες 4-5 σερί μηνύματα. Αυτό, αν δεν το γνωρίζεις, λέγεται spam (ή fishing) και σηκώνει καταγγελία στην google.

3) Στην ουσία του θέματος πάντως δεν απάντησες. Σε πόσα ιστολόγια έχεις γραφτεί ως αναγνώστης;

Ζητώ συγνώμη από τον admin (και αδερφό) ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ που καταχράστηκα τον χώρο του. Μου... θυμίζω την παροιμία "δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα". Η όποια συνέχεια (εύχομαι να μην υπάρξει) στον δικό μου "αχυρώνα".

Tony P είπε...

φιλε μπαλαντερ ουτε στο δικο μας δεν εχω εγγραφτει σαν μελος. Δευτερον συνολικα εζω μπει σε περιπου 15 ιστολογια απο τα οποια τα 10 με ξερουν και τους ξερω. Τριτον για πες μου τους συμβατους τροπους.

Tony P είπε...

ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΜΙΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΤ365 ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑ ΠΡΟΤΙΝΩΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ..

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ olakitrina

Παίδες Χρόνια Πολλά! Ήταν λίγο μακρύ το Πάσχα μου και μόλις επέστρεψα. Έκανα εγγραφή στο Blog σας, θα το είδατε. Αρειανά έχω κι άλλα φιλαράκια με κορυφαίο τον Kantharo. Όσο για τη διαφωνία σας με τον καλό φίλο BALADEUR, εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. Σωστά είναι μεν όσα λέει αλλά εγώ δεν κολλάω σε τέτοια ζητήματα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και τον ασπάζομαι. Να είστε καλά.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Ρε κολλητέ, δεν είναι ξένος αχυρώνας εδώ, ειδικά για σένα και το ξέρεις. Καλά κάνεις και λες ελεύθερα τη γνώμη σου και σε πολλά δεν έχεις άδικο. Αλλά και τα παιδιά όπως είδα είναι ευγενικά και ό,τι ζήτησαν το ζήτησαν με ωραίο τρόπο. Τώρα, σε ό,τι αφορά τους κανόνες των Blogs, δεν βαριέσαι, μεταξύ μας ας μη δίνουμε και μεγάλη σημασία σε όλα αυτά. Την καλημέρα μου...

Tony P είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΟ..ΤΟΝ ΚΑΝΘΑΡΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ