Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ-Σιδηρόπουλος 0-4

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4 (Super League)

"Είμαστε χαρούμενοι από τη νίκη και από την έκταση του σκορ. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία. Επειδή κάποιοι θα αναφερθούν σε αυτό το θέμα, φάνηκε μέσα στο γήπεδο τι έγινε. Υπάρχουν εκπομπές και κανάλια, γι' αυτούς που έχουν τον χρόνο να σχολιάσουν και να μιλήσουν γι' αυτά τα θέματα". Κώστας Καραπαπάς, Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ολυμπιακού.
 
"Ρε μην πουλάτε παραμύθια στον κόσμο!!! Δεν γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός γιατί είναι άπαιχτος… Απλά όλοι οι άλλοι δυστυχώς είναι μέτριοι! Και ας μην μιλήσουμε για διαιτησία". Σάββας Γκέντζογλου, Ποδοσφαιριστής Λιβόρνο.
 
Σιδηρόπουλος ξαναμφανίζεται στα γήπεδα και προκαλεί τους Θεούς ! Πώς του το επιτρέπουν;" Γιάννης Αλαφούζος, Πρόεδρος Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
 
"Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε, παρά το ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μου έκανε εντύπωση που δέχτηκαν θερμά οι φίλοι της ΑΕΚ την ομάδα τους και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Κάναμε πολλές αλλαγές. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, τους πήραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα για το μέλλον της, γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα". Σάββας Θεοδωρίδης, Γενικός Αρχηγός Ολυμπιακού.
 
"Ήμασταν απαράδεκτοι στο πρώτο μέρος. Απογοητευτικοί. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στο 11 εναντίον 11 παιχνίδι και στην συνέχεια. Μετά την αποβολή ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη. Όσο για μένα όσο πιο πολύ παίζω τόσο καλύτερα είναι για μένα γιατί βελτιώνομαι". Ρόι Κάρολ, Τερματοφύλακας Ολυμπιακού.
 
"Η μπάλα βρήκε στο χέρι, αλλά πήγε η μπάλα στο χέρι και όχι το χέρι στη μπάλα"(!) Λεωνίδας Βασιλειάδης, Δεύτερος Βοηθός Διαιτητή Σιδηρόπουλου στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
 
"… και πες του να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη εβδομάδα, για σένα". Από καταγεγραμμένη συνομιλία τού κοριού τής ΕΥΠ μεταξύ προέδρων κορυφαίων ΠΑΕ τής Σούπερ Λίγκας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαΐδη, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
 
Διάλογος στα αποδυτήρια μετά τη λήξη τού αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού:
- Σιδηρόπουλος, διαιτητής αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού: "Δεν επιτρέπεται να είστε εδώ".
- Δημητρέλλος, πρόεδρος ΑΕΚ.: "Εγώ να σου δώσω... συγχαρητήρια ήρθα. Τόσο πολύ φοβάστε που δεν μπορούμε να έρθουμε να σας δώσουμε συγχαρητήρια;".
-Σιδηρόπουλος, διαιτητής αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού: "Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα"
-Δημητρέλλος, πρόεδρος ΑΕΚ: "Όποιος δεν φοβάται τίποτα κοιτάει τον άλλο στα μάτια όταν του μιλάει, δεν κοιτάει το πάτωμα"...


ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει πάρει και τα δύο πέναλτι που ζήτησε, ενώ εκφράζω επιφύλαξη για την αποβολή τού Γιάγκο, θεωρώντας αμφισβητούμενο αν ο Μήτρογλου μπορεί να θεωρηθεί κάτοχος της μπάλας ώστε να δικαιολογείται η κόκκινη κάρτα". Περικλής Βασιλάκης, Καθηγητής Διαιτησίας.

3 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Στην φάση με το χέρι - πέναλτι του Χολέβας το έκλεισα, δεν είδα άλλο. Δεν είχε νόημα. Πόσο πιο ξεκάθαρο; Μήνυμα ελήφθη, όβερ...

BALADEUR είπε...

Αυτό που λέει ο Βασιλάκης (για το αν ήταν κόκκινη ή όχι στον Γιάγκο) έχει απόλυτο δίκιο. Κανένας (απ' τους... ειδήμονες) δεν γνωρίζει τους κανονισμούς σ' αυτή την χώρα;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Να γελάς και να κλαις. Και να πεις ότι δεν τα ξέραμε; Πρόκειται καθάρα για μια επίδειξη δύναμης ίδιας δυναμικής με εκείνη που κάνουν τα σώματα ασφαλείας προς τους διαδηλωτές, τα απολυταρχικά καθεστώτα προς τους αντιφρονούντες, οι τριτοκοσμικοί φανατικοί προς τις ανυπεράσπιστες γυναίκες τής φυλής τους που -κατά την άποψή τους- παρανόμησαν, οι μπράβοι που επιβάλουν τον νόμο τής νύχτας πουλώντας προστασία, οι ισοβίτες κατάδικοι που θέλουν να δείξουν ότι έχουν τον έλεγχο των φυλακών, οι βιαστές προς τα αδύναμα να αντισταθούν θύματά τους.
Δεν λυπάμαι κανένα άλλο περισσότερο παρά όσους έχουν την ατυχία να είναι οπαδοί τού Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το να σε φτύνει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα κι εσύ να κοιτάς αδιάφορα τον ουρανό ψάχνοντας για ψιχάλες. Από τη μεγάλη ντροπή που νιώθουν κατά βάθος όλοι αυτοί, αναγκάζονται να κάνουν το άσπρο μαύρο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι, παρόλο που έπεσαν εν γνώση τους μέσα σε βόθρο, δεν είναι σκατίλα αυτή που μυρίζουν αλλά Κασαρέλ με άρωμα βερίκοκο...