Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ-ΑΕ Διμηνίου 4-2

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της στα Χάνια του Πηλίου, η ΑΕΚ κέρδισε την ΑΕ Διμηνίου με σκορ 4-2. Το Διμήνι προηγήθηκε στο 5' από λάθος του Ρόβα με γκολ του Φιλατζιώτη. Η ΑΕΚ ισοφάρισε με σουτ του Ανάκογλου στο 38' και προηγήθηκε με 2-1 στο 42' με πολύ ωραίο σουτ του Κάτσικα. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δέλλας άλλαξε όλη την εντεκάδα, εκτός από τους τερματοφύλακες τους οποίους χρησιμοποίησε και τους τρεις δίνοντας από 30' λεπτά συμμετοχής στον καθένα. Στο 57' με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ ο Ράμα πέτυχε το 3-1 για την ΑΕΚ. Στο 64' ακυρώθηκε γκολ του Διμηνίου σαν επιθετικό φάουλ του Γκάγκα πάνω στον Μπρέσεβιτς. Ένα λεπτό αργότερα σφυρίχτηκε πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ στο οποίο υπέπεσε ο Ντούμπερετ και η ΑΕ Διμηνίου μείωσε σε 3-2 με εκτελεστή τον Μπαρμούτα στο 66'. Ο Μπρέσεβιτς με σουτ στο 69' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
 
Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 περίπου φίλοι της ΑΕΚ.
 
Μερικές παρατηρήσεις μόνο γιατί είναι πολύ νωρίς για κριτικές καθώς και για συμπεράσματα:
 
Ο Ράμα δείχνει να είναι ένας σπουδαίος μεσοεπιθετικός αλλά μέχρι στιγμής είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και μακάρι αυτό να οφείλεται στην επίπονη προετοιμασία της ομάδας και όχι στο κακό χτίσιμο του σώματός του τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που αγωνίστηκε.
 
Ο Ανάκογλου έχει τρομερά ανεβασμένη ψυχολογία και βγάζει στο γήπεδο τον ηγέτη που έχει ανάγκη η ομάδα.
 
Ο Κάτσικας δείχνει να έχει θράσος και να μη διστάζει να χώνεται στις φάσεις και να τις κυνηγάει μέχρι το τέλος.
 
Ο Μπρέσεβιτς δεν είναι κακός παίκτης όπως ίσως νομίζουν μερικοί. Χρειάζεται να λυθεί και να βρει τα πατήματά του. Άλλωστε είναι ο μόνος που έχει κάνει ήδη κανονική προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του και είναι λογικό να του βγαίνει η κούραση.
 
Η άμυνα μπάζει νερά και δείχνει σημάδια πανικού με αντιπάλους που δεν προκαλούν δα και το δέος. Η ανάγκη απόκτησης έμπειρου κεντρικού αμυντικού μοιάζει επιτακτική.
 
Η ομάδα σήμερα, όπως και στο φιλικό που έγινε στα Σπάτα κεκλεισμένων των θυρών με τη Νέα Ιωνία, απέδωσε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο που η αγωνιστική της παρουσία ήταν κάτω του μετρίου.
 
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: