Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Έλυσαν τις διαφορές τους με τον Μαυρίκο διά της... Αττικής οδού

Συνήθως, οι περισσότερες υποθέσεις που φέρνουν σε ρήξη τους ανθρώπους λύνονται διά της δικαστικής οδού. Έτσι θα είναι αν έτσι νομίζετε. Διότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Ας πούμε διά της Εθνικής οδού, ακόμα και διά της Αττικής οδού μπορούν να επιλυθούν κάποιες σοβαρότερες τέτοιες υποθέσεις.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος οδηγήθηκε σε μια τέτοια "λύση" χτες αποχαιρετώντας άπαξ διά παντός τα εγκόσμια. Πληροφορίες ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο πάρα πολύς κόσμος σήμερα αντάλλασσε γλυκά και λουλούδια εξετάζονται ως υπερβολικές. Βλέπετε είχε πολλά ράμματα για πολλές γούνες ο εκδότης. Σήμερα-αύριο θα κατέθετε για τον χρηματισμό πολιτικών, για τον γνωστό και μη εξαιρετέο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και άλλα πολλά εμπριμέ. Και ω του θαύματος! Έπαθε… αυτοανάφλεξη!

Η "Εναλλακτική λύση 3", είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε στη δεκαετία του '70. Αν δεν το έχετε διαβάσει σας συνιστώ να το κάνετε. Για να ενημερωθείτε για την αυτοανάφλεξη, όχι για τίποτα άλλο.

Ο Κύριος (το κεφαλαίο "Κ" στη λέξη κύριος επιβάλλεται και όχι πάντα από το σαβουάρ βιβρ ή από τον νόμο) Αλέξης Κούγιας, που συμπτωματικά είχε αναλάβει τις υποθέσεις του θύματος με τη δικαιοσύνη, δεν πιστεύει ότι ο Μαυρίκος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Θα συναινέσει βέβαια στη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά, μπα, δεν υπήρχαν λόγοι για να του συμβεί τέτοιο πράγμα.

Είναι κι αυτά τα Porsche Cayenne ρε παιδί μου που έβγαλαν ένα κάρο προβλήματα. Ξαφνικά, εκεί που κινούνται στο δρόμο, στα καλά καθούμενα, μπλοκάρει το ηλεκτρονικό τους σύστημα, κλειδώνουν οι πόρτες τους και δεν απασφαλίζει η ζώνη ασφαλείας. Μετά βραχυκυκλώνουν σαν από θαύμα τα ηλεκτρικά μέρη και το όχημα γίνεται μπουρλότο. Έχω την αίσθηση πως με όλα αυτά τα προβλήματα ασφαλέστερο μέσο επιτυχούς αυτοκτονίας (ή δολοφονίας) δεν πρέπει να υπάρχει από ένα Porsche Cayenne. Τι γνώμη να έχει τάχα μου η εταιρεία που τα βγάζει; Μπορεί να την αντέξει τόση διαφήμιση;