Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Οι μάγκες ανέβασαν την ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης νικώντας και στον δεύτερο τελικό την Ίσταντς με 20-24 και κατακτώντας το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο χάντμπολ

Η ΑΕΚάρα, η ομαδάρα χάντμπολ του Δημήτρη Δημητρούλια, πάτησε την πανίσχυρη Ίσταντς στη Χαλκίδα και στον δεύτερο τελικό EHF European Cup (πρώτο παιχνίδι 30-26) με σκορ 20-24 και έγραψε ιστορία, σηκώνοντας για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό κύπελλο και κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες φιλάθλους!

Απέναντι σε μια πραγματική ευρωπαϊκή υπερδύναμη του χάντμπολ όπως η σουηδική Ίσταντς, οι παικταράδες που έφερε στην ΑΕΚ ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης και με τους οποίους σχημάτισε αυτή την υπερομάδα που καμαρώνει όλη η Ευρώπη ο αρχιτέκτονας προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας, διέλυσαν μια ομάδα φόβητρο προερχόμενη από μια χώρα παγκόσμια υπερδύναμη του χάντμπολ και κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης!

Η προσπάθεια όλων των παικτών ήταν συγκλονιστική. Τρομερός ήταν και ο κόσμος της ΑΕΚ που μετέτρεψε σε Κασιμάτης το κλειστό της Χαλκίδας δίνοντας στην ΑΕΚ την ώθηση που χρειαζόταν για να φτάσει στην πολυπόθητη κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Στους μάγκες του Δικεφάλου Αετού εκείνο που απομένει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε μαζί με την κατάκτηση του εγχώριου αλλά και του ευρωπαϊκού κυπέλλου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη σεζόν έχοντας κατακτήσει το τρέμπλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: