Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δεν παίζεις καλά, χάνεις... απλά πράγματα...


Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-0 (Super League)

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην χειρότερη ομάδα τού πρωταθλήματος. Η ίδια παθογένεια που ξέραμε καλά εμφανίστηκε και στο σημερινό ματς μετά από τις τελευταίες επιτυχημένες εμφανίσεις.

Η κριτική είναι εύκολο πράγμα για όλους τους μετά Χριστό προφήτες. Ναι, δεν έπρεπε να βάλει ούτε τον Δέλλα, ούτε τον Ντιοπ σήμερα ο Ισπανός. Ο πρώτος παίζει συνεχόμενα δυο μήνες κοντά και ο δεύτερος έχει συνεχείς τραυματισμούς και από τον τελευταίο δεν είχε συνέρθει καλά-καλά. Ωραία. Και ποιον να έβαζε; Τον Μανωλά μόνο είχαμε κι αυτός προερχόταν από τραυματισμό. Ο προπονητής ποντάρισε στο ίδιο κέντρο με το οποίο συνέτριψε τον Άρη. Και δεν του βγήκε τίποτα. Προτίμησε να προφυλάξει τον Γκερέιρο που δεν είναι 100% έτοιμος για να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έπρεπε να βγάλει τον Λεονάρντο και να βάλει τον Μπλάνκο γιατί ξαφνικά βρεθήκαμε με δύο επιθετικούς αλλά χωρίς χαφ να μπορεί να τους περάσει μια μπαλιά. Ο Μάκος και ο Καφές παίζουν επίσης συνεχόμενα παιχνίδια. Τι να κάνει; Να τους βγάλει όλους και να βάλει τη δεύτερη ομάδα; Εμείς πρώτοι θα τον φάμε ζωντανό. Ο Αργυρίου, λέμε, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Εντάξει, είναι άπειρο το παιδί και πανικοβάλλεται εύκολα. Έκανε ένα πέναλτι που ήταν μαρς, όπως το ίδιο είχε κάνει και ο νεαρός και άπειρος Καλαμιώτης με τον Πανθρακικό την Πέμπτη. Να τους στείλουμε στην πυρά; Ή μήπως το ότι ο Νταντόμο έδειξε αντιεπαγγελματισμό χτυπώντας τον αντίπαλό του και προκαλώντας την αποβολή του πρέπει να το χρεώσουμε στον προπονητή; Ο Μανόλο δεν είναι θεός, αν κάποιοι από εμάς έχουν πιστέψει κάτι τέτοιο. Όρεξη έχει για δουλειά και ταυτόχρονα μαθαίνει κι αυτός την ομάδα. Θα κάνει και λάθη μέχρι να μάθει σωστά τα κατατόπια.

Είχα πει ότι φοβάμαι πολύ την κούραση. Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τόσο βεβαρυμμένο πρόγραμμα οι παίκτες τής ομάδας. Και σήμερα αυτή η κούραση βγήκε μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη ο Πανιώνιος έπαιξε τον υπέρ πάντων αγώνα (μόνο με μας το κάνει τα τελευταία χρόνια και σε όλους τους άλλους ανοίγει φαρδιά πλατιά τα πόδια), ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια να είχαμε να λέγαμε...

3 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Εσύ ή που θα εξαφανίζεσαι ή που δεν θα σε προλαβαίνω!

Έχεις δίκιο στα περί κόπωσης και αδυναμίας εφαρμογής ενός σωστού rotation λόγω έλλειψης "βάθους" στο έμψυχο δυναμικό.

Πάμε παρακάτω!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Πού παρακάτω να πάμε; Να πέσουμε στον γκρεμό; χε χε χε...

BALADEUR είπε...

Στον γκρεμό έχουμε πέσει ως κράτος!!!
Ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο!!!