Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-3


Δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρας είχαμε να δούμε από το 2009. Ταυτόχρονα είναι η εκτός έδρας φετινή μας νίκη. Τρεις στο πρωτάθλημα (Άρης 0-4, Πανσερραϊκός 1-3, Αστέρας Τρίπολης 0-3), δύο στο κύπελλο (Πανθρακικός 1-5, Λάρισα 0-4) και μία στο Γιουρόπα Λιγκ (Χάιντουκ Σπλιτ 1-3). Το αστείο είναι ότι και οι 6 εκτός έδρας νίκες μας ήταν εμφατικές.

Τα Αργεντίνικα εργαλεία δούλεψαν καλά σήμερα και το αποτέλεσμα ήρθε άνετα. Σάχα, Σκόκο, Μπλάνκο, Νασούτι ήταν από τους κορυφαίους. Ο Λυμπερόπουλος όπως πάντα ψυχάρα και σκόρερ για μία ακόμα φορά. Το δυσάρεστο ήταν οι τραυματισμοί Μανωλά και Γεωργέα. Για τον δεύτερο έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει δεύτερο σερί αγώνα σε φουλ ενενηντάλεπτο. Δυστυχώς δικαιώθηκα. Το πόσο θα μείνει έξω θα το μάθουμε σε λίγη ώρα.

Ο Μανόλο μας είχε τάξει ότι από Δεκέμβριο θα βλέπουμε την δικιά του ΑΕΚ και δικαιώνεται με λίγες μέρες διαφορά. Και φυσικά χωρίς ενίσχυση και με πολλούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών, δυστροπιών, υποχρεώσεών τους στις εθνικές τους ομάδες, τιμωριών κλπ.

Πάμε τώρα στο ντέρμπι τής Τετάρτης με πολλές απώλειες, με αρκετή κούραση αλλά με την ελπίδα ότι αυτόν τον Παναθηναϊκό, αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να τον αποκλείσουμε...

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Έχω την εντύπωση ότι όταν δουλεύουν συγχρόνως τα αργεντίνικα εργαλεία δύσκολα χάνεις. Επαναλαμβάνω: συγχρόνως.

PODOSFAIRAKIS είπε...

Πολύ σημαντική νίκη ευτηχώς δεν μας ξέφυγε ο ΠΑΟΚ.Ενώ παράλληλα απομακρυνθήκαμε και απο τις αλλες ομάδες ομως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε καθώς ακολουθεί ο βάζελος και ο Ολυμπιακός Βόλου ειδικά σε αύτόν τον Βόλο 3 πρέπει να ρίξουμε.

PODOSFAIRAKIS είπε...

Πολύ σημαντική νίκη ευτηχώς δεν μας ξέφυγε ο ΠΑΟΚ.Ενώ παράλληλα απομακρυνθήκαμε και απο τις αλλες ομάδες ομως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε καθώς ακολουθεί ο βάζελος και ο Ολυμπιακός Βόλου ειδικά σε αύτόν τον Βόλο 3 πρέπει να ρίξουμε.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Επιτέλους ας δουλέψουν και καμιά φορά ταυτόχρονα τα ρημάδια... χε χε χε...
Και ο Λύμπε όμως... σαν το παλιό καλό κρασί...
Και να σκεφτείς ότι έχουμε:
Τον τρελάρα Τζιμπούρ να την έχει κοπανήσει.
Τον Μπερνς να ενισχύει την Εθνική Αυστραλίας από τον πάγκο τώρα που καιγόμαστε.
Τον Λεονάρντο σε καραντίνα και έτοιμο για παραχώρηση.
Τον Καφέ τραυματία.
Τον Γκέντζογλου τραυματία.
Τον Νταντόμο στα αζήτητα.
Τον Έντερ σχεδόν το ίδιο.
Τον Ντιοπ να μη μπορεί να παίξει πάνω από 15 λεπτά σε κάθε τρίτο ματς.
Τον Γκερέιρο να προσπαθεί να σταθεί όρθιος σαν τον Ελ Σιντ για να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει.
Και από σήμερα:
Τον Γεωργέα έξω πάλι για κανένα τρίμηνο.
Τον Μανωλά έξω με θλάση για κανένα μήνα.
Ετοιμάζω τα αθλητικά μου και από αύριο προπονούμαι με την ομάδα...
χε χε χε...

@ GEORGE-Yellow

Άμα ρίχνουμε τριάρες σε Σέρρες και Τρίπολη και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ ρίχνει τριάρα μέσα στο Βόλο, ε, η τριάρα στο ΟΑΚΑ μου μοιάζει λίγη. Μια πεντάρα μόνο θα με αποζημίωνε για να το ευχαριστηθεί και ο φίλος μου ο Μπέος. Από την άλλη θυμάμαι κι εκείνη την Κέρκυρα πριν από δύο αγωνιστικές και μελαγχολώ...

KANTHAR0S είπε...

Με οδηγό τον Χιμένεθ σου δίνεται το καλοκαίρι η δυνατότητα να φτιάξεις ένα συμπαγές σύνολο που θα κοντράρει τους άλλους δυο. Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ κρίνεται απαραίτητο.

Υ.Γ. Αρχίζεις προπονήσεις; Τέλος οι λουκουμάδες;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε τώρα... μη λέμε κι ό,τι θέλουμε... οι λουκουμάδες είναι το σήμα κατατεθέν μας. Οι προπονήσεις, προπονήσεις και οι λουκουμάδες, λουκουμάδες.
Με τρεις μερίδες ημερησίως θα βαράω κόρνερ και θα παίρνω και την κεφαλιά!