Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μια πίπα, ένα μεταλλικό νερό και μπόλικες γαργάρες


Υπογράφει ο Κως Άντζελες

Αυτή η επιστήμη τελικά κάνει θαύματα στις μέρες μας. Δε περνάει εβδομάδα που να μη μας ξαφνιάζει ευχάριστα με κάποια καινούρια ανακάλυψή της. Φάρμακα και μαντζούνια για πάσα νόσο και πάσα μαλακία εφευρίσκονται κάθε τρις και λίγο κι αυτό δημιουργεί μια ευφορία σε όλο τον κόσμο, αφού είναι πλέον ορατή για το ανθρώπινο είδος η πιθανότητα, πολύ σύντομα, το όνειρο της μακροημέρευσης (γιατί όχι και της αθανασίας) να γίνει πραγματικότητα.

Να, για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα είχαμε τρεις καινούριες ανακαλύψεις που σκόρπισαν απλόχερα την ελπίδα σε όλους μας ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες. Μια πίπα χάρη στη χρήση τής οποίας η μαστούρα μετατρέπεται σε απλό κάπνισμα, ένα τηλεκατευθυνόμενο μεταλλικό νερό που εκτοξευόμενο από ανεγκέφαλο εναντίον κινούμενου ζωντανού στόχου μετατρέπεται σε αγιασμό και μια ομαδική γαργάρα παραγόντων τού αυτοδιοίκητου ποδοσφαίρου μας που αποδεικνύει ότι δεν ήταν μόνο ο Χριστός που έκανε θαύματα, ήρθαν να επαναπροσδιορίσουν τη στρεβλή θεώρηση πως καθετί μεμπτό και ποινικά κολάσιμο μέχρι σήμερα πρέπει να αποδίδεται στην κακή προαίρεση του εκάστοτε θύτη. Η επιστήμη, δια των νέων όπλων που τοποθέτησε στη φαρέτρα της, έρχεται να μας κάνει γνωστό πως, πιθανότατα, είναι τα θύματα εκείνα που φέρουν την ευθύνη για όσα τούς συνέβησαν.

Το ερώτημα που προκύπτει, μετά από τα νέα δεδομένα στο σκεπτικό που προσπαθούν να μας μπολιάσουν, είναι το εξής: Αν όλοι αυτοί οι κρετίνοι μάς θεωρούν τόσο μεγάλους μαλάκες, δεν έχουν και οι φουκαράδες οι πολιτικοί μας το δικό τους δίκιο όταν μας θεωρούν κάτι ακόμα περισσότερο; Και επίσης: Τώρα που ξέρουμε πού ακριβώς μάς έχουν κατατάξει, μήπως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι το δικό μας όπλο, στη δική μας φαρέτρα, είναι η ψήφος μας και το μόνο που απομένει είναι να εμπεδώσουμε την επικινδυνότητά του και πόσο τούς τρομάζει όλους αυτούς και να το χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στις 6 του Μάη;

2 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Πάρε μου μία πίπα να κόψω το τσιγάρο, που λέει κι ο λαϊκός αοιδός;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Εύγε νέε μου! Το έπιασες το νόημα! Τσάκω την περιποιημένη λουκουμαδιά σου με μπόλικο ελατόμελο από τις κορυφές τού Ταΰγετου! :-)