Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-1

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να γράψει κανείς για τη σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ στον Γεντί Κουλέ και την τρίτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Ποιος να το πίστευε πριν ένα-δυο χρόνια αν του το έλεγαν ότι η ΑΕΚ θα φιγουράρει την τέταρτη αγωνιστική τού πρωταθλήματος στην τελευταία θέση τής βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Κέρκυρα με 1 μόλις βαθμό και 2-5 τέρματα!
 
Τι κριτική να υπάρξει για τους παίκτες οι οποίοι φάνηκε καθαρά ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν το ειδικό βάρος ενός εκτός έδρας αγώνα. Ήττα στην Ξάνθη, ήττα και στο Ηράκλειο. Πανικός στην άμυνα η οποία υπέπεσε παιδαριωδώς σε δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι από τα οποία προήλθαν και τα δύο γκολ των αντιπάλων. Όχι, δεν υπάρχει κριτική για κανέναν ποδοσφαιριστή τής ΑΕΚ ούτε για τον προπονητή. Αν κάποιος θελήσει να κάνει κριτική και να είναι δίκαιος θα πρέπει να γράψει πολύ βαριά πράγματα για όλους κι αυτό στην παρούσα φάση δεν είναι καθόλου σωστό. Το μόνο που μπορεί να γραφτεί τούτες τις ώρες είναι το πάμε παρακάτω και καλό θα είναι να παρακαλάμε να μη δημιουργηθεί κανενός είδους ηττοπάθεια σ' αυτά τα παιδιά και τους γίνει συνήθεια να χάνουν. Το είχαν πάθει πέρυσι οι περισσότεροι απ' αυτούς όταν έπαιζαν στην δεύτερη ομάδα τής ΑΕΚ. Μακάρι να μη το κουβάλησαν μαζί τους και στην πρώτη.
 
Πάση θυσία πρέπει να αποφευχθεί τώρα ο πανικός και οι βεβιασμένες κινήσεις. Η ΑΕΚ πρέπει να πάει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη με τον ίδιο προπονητή και με υπομονή, όπως και να εξελίσσονται τα πράγματα. Εκεί θα ξέρουμε πια αν υπάρχει η δυνατότητα για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και αν μπορούν να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται ώστε στον δεύτερο γύρο η ομάδα να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Βαρύ ακούγεται αλλά αυτός είναι ο πραγματικός φετινός μας στόχος. Αυτοί που μιλάνε για πλέι οφ και έξοδο στην Ευρώπη, όχι μόνο ονειροβατούν, αλλά αποπροσανατολίζουν επικίνδυνα τον κόσμο τής ΑΕΚ.
 
Επίσης καλό θα είναι ο Βαγγέλης Βλάχος να πει στους πιτσιρικάδες να το βουλώσουν γιατί καταντάει ενοχλητικό για τους φιλάθλους τής ομάδας να ακούνε αυτά τα παιδάκια μετά από κάθε σφαλιάρα να αναμηρυκάζουν τις ίδιες αηδίες περί της ανάγκης να βελτιωθούν και να διορθώσουν τα λάθη τους. Αυτονόητο είναι ότι πρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο, σε τι εξυπηρετεί να το δηλώνουν στις εφημερίδες και στα κανάλια; Τα ίδια έλεγαν και οι μεγαλύτεροι συνάδελφοί τους της περσινής ΑΕΚ κάθε που διέσυραν την ομάδα με τις τριάρες και τις τεσσάρες από τον Βόλο τού Μπέου και άλλους παρόμοιους θλιβερούς αντιπάλους. Μικρούληδες, σκάστε επιτέλους και στρώστε τον κώλο σας να δουλέψετε. Ο κόσμος δεν θα επιδεικνύει για πάντα την ανοχή που βλέπετε, ούτε θα συνεχίζει να στηρίζει μια ομάδα που αποτελείται από ηττοπαθείς ποδοσφαιριστές που το μόνο που έχουν μάθει να κάνουν είναι να χάνουν με… ψηλά το κεφάλι…

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Άστα να πάνε!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Εγώ τα αφήνω... Αυτά δεν πάνε με τίποτα :-)

Ανώνυμος είπε...

AEK
East London Fans

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ Steve Harris

Viva AEK, Viva West Ham United!

BALADEUR είπε...

Ποιος Steve Harris; Καλύτερα να μας πάρει ο Blackmore που είναι και παιχταράς (όχι μόνο στην κιθάρα)!!!

BALADEUR είπε...

Στα του αγώνα δεν έχω να πω πολλά. Τα παιδιά θα κάνουν και τις χοντρές γκέλες και τα παιδαριώδη λάθη. Θεωρώ λογικές τις μεταπτώσεις στην απόδοση των νεαρών. Άσε, δε, που μετά τον Γενάρη όσοι αγωνίζονται συνέχεια (από τους πιτσιρικάδες εννοώ) δεν θα μπορούν να "σύρουν" τα πόδια τους...