Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αστεία

Αστείο Νο1: Η Γενική Συνέλευση τελείωσε. Όχι, ο Ανδρέας Δημητρέλλος δεν παραιτήθηκε ούτε σήμερα κι ας είχε 17 ο μήνας κι ας είχε δεσμευτεί ότι στις 17 Ιανουαρίου παραιτείται. Σχόλιο; Ε, ναι, σας το είχα πει. Γυρίστε λίγο πίσω στις αναρτήσεις να το βρείτε!
 
Αστείο Νο2: Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί. Στις 4 Φεβρουαρίου. Κάποιοι κακοήθεις πρότειναν να αναβληθεί για τις 31 Φεβρουαρίου αλλά υπήρχαν και μερικοί που ήξεραν να μετράνε με τα δάχτυλα, οι οποίοι και απέρριψαν το συγκεκριμένο αίτημα. Σχόλιο; Νταξ. Επειδή ο Φεβρουάριος είναι κουτσός πρέπει να το κάνουμε θέμα;
 
Αστείο Νο3: Εγκρίθηκε αμοιβή 30.000 € προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο για το διάστημα Φεβρουαρίου-Δεκεμβρίου 2012. Σχόλιο; Μπααα… Τσου!
 
Αστείο Νο4: Ζητάμε έλεγχο από τον ΣΔΟΕ για την περίοδο 2004-2012. Αλλά κανείς δεν δεσμεύεται ότι τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου θα βαρύνουν εκείνους που είχαν την τύχη της ΑΕΚ στα χέρια τους το συγκεκριμένο διάστημα. Μήπως θα έπρεπε ταυτόχρονα να ζητήσουμε έλεγχο και όλων εκείνων που βρέθηκαν στην διοίκηση της ΑΕΚ από το 2004 έως και σήμερα; Σχόλιο; Αν ο ΣΔΟΕ τιμωρήσει την ΑΕΚ αντί για τους υπεύθυνους, μόνο αστείο δεν θα είναι.
 
Αστείο Νο5: Ο Παππάς χάρισε τις μετοχές του στους Supporters. Οι Supporters αποφάσισαν να χαρίσουν τις μετοχές τους στον Βιντιάδη. Σχόλιο; Τι γελάτε σαν χάνοι μωρέ; Πού το βλέπετε το αστείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: