Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κάντε ένσταση επειδή οι παιχταράδες του χάντμπολ της ΑΕΚάρας έτρεχαν γρήγορα και δεν τους προλαβαίνατε! Τους έκλεισε το σπίτι μέσα στη Μί(ρλα)κρα με 28-38 ο Δικέφαλος!

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ μέσα στη Μίκρα (που θα έπρεπε να λέγεται Μίρλα από την ατέλειωτη κλάψα των ΠΑΟΚτζήδων) με 28-38 βουλώνοντας τα θρασύτατα στόματα των φαφλατάδων παραγόντων της τοπικής ομάδας της Τούμπας αλλά και των παπαγάλων σπορτσκάστερ της κατά τα άλλα κρατικής τηλεόρασης που χωρίς ίχνος ντροπής έκαναν μετάδοση του αγώνα λες και αγωνιζόταν ελληνική ομάδα (ο ΠΑΟΚ) με ευρωπαϊκή (την ΑΕΚ). Από μια μεριά βέβαια είχαν δίκιο αφού ο μικρός τους ΠΑΟΚούλης των εσωτερικών διοργανώσεων έπαιζε με τη βασίλισσα του ευρωπαϊκού χάντμπολ και κυπελλούχο Ευρώπης. Μόνο και μόνο γι' αυτό τους συγχωρούμε το ατόπημα που πήγαζε ολοφάνερα μέσα από το απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας που νιώθουν απέναντι στην ΑΕΚ. Τι να κάνουμε όμως; Τους συνιστούμε υπομονή. Κάποτε μπορεί να γίνουν κι αυτοί μεγάλη ομάδα. Μέχρι τότε ας την παλέψουν με καμιά ένσταση κι ας ανάβουν και κανένα κεράκι στον αλτρουισμό που επέδειξαν οι παίκτες της ΑΕΚ και σταμάτησαν το ρεσιτάλ τους στα 38 γκολ για να μη διασύρουν κι άλλο τον καημένο τον ΠΑΟΚούλη μέσα στην έδρα του. Η Ένωση, λοιπόν, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Handball Premer σκόρπισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 28-38 και έτσι πήρε ακόμα ένα δίποντο, με το οποίο εξασφαλίζει και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών.

Να σημειωθεί πως στον τακτικό προληπτικό έλεγχο της ομάδας πριν από τον αγώνα, με τεστ PCR, ο Δημήτρης Δημητρούλιας ανιχνεύθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι στον πάγκο της βρέθηκε ο Αλέξης Αλβανός, ο οποίος έκανε ροτέσιον και είδε την Ένωση να παίρνει μια ευρεία νίκη. 

Τα πεντάλεπτα: 1-4, 6-8, 6-14, 7-16, 9-20, 10-24 (ημίχρονο), 12-26, 16-27, 20-30, 23-32, 26-34, 28-38. 

ΠΑΟΚ: Βελισσαρίου, Γκιγκόφ, Νικολαΐδης, Μέντουριτς, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης, Τσαναξίδης, Παπαβασίλης, Καβουσανάκης, Λιάπης, Κυριακίδης, Άρσιτς, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς, Τζωρτζίνης.

ΑΕΚ: Μπάουερ, Γιάντσα, Αραμπατζής, Τζηράς, Δομπρής, Νικολαΐδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Κοτσιώνης, Λέμος, Παπαδιονυσίου, Νούιτς, Αραπακόπουλος, Μπουνέτα, Καλόμοιρος, Κεδέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: