Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί


- Ο Γκρέταρσον, λέει, τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ. Είχαμε λίγο παλιότερα έναν Βιτσέντε, Βιτσέντσε, κάπως έτσι. Αργεντινός αν δεν κάνω λάθος. Ένας μουστακαλής ήταν. Δεν θα είναι καλός να τον φέρουμε για σκάουτερ;

- Ο Μπάγιεβιτς άραγε τι γνώμη να έχει για την έλευση του Γκρέταρσον; Ψυχρό αίμα ο ένας, θερμό ο άλλος, μα την τύφλα μου είμαι περίεργος να δω τι σόι κοκτέιλ θα βγει από αυτή την πρόσμιξη.

- Ρε παιδιά, γελάνε μαζί μας και τα λάχανα. Μα τι ρόλο ήρθε να παίξει ο Τροχανάς στη Γενική Συνέλευση; Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού κρατάει έστω αυτή τη μία τη φουκαριάρα τη μετοχή, αλλά πρώτο τραπέζι πίστα; Στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους που κάνουν κουμάντο στην ομάδα; Τέτοιους μετόχους, της μίας, των πέντε και των δέκα μετοχών έχει εκατοντάδες η ΑΕΚ. Αν είχαν δηλώσει συμμετοχή έγκαιρα όλοι αυτοί σε τι τραπέζι θα συνεδριάζατε; Και στο κάτω-κάτω να παρακολουθήσει τη διαδικασία έχει δικαίωμα με την κωλομετοχή του, όχι να έχει λόγο σ' αυτήν. Δεν βρίσκεται κανείς να του την αγοράσει για κανένα πεντακοσάρικο μπας και γλιτώσουμε από δαύτον;

- Στο μεταξύ θαμπωθήκαμε όλοι από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που κάνατε, από την απόφαση ότι θα ξαναμαζευτείτε σε ένα μήνα για να αποφασίσετε την γραμμή που θα ακολουθήσετε, από τις ανακοινώσεις που περίμενε ο λαός τής ΑΕΚ για να ησυχάσει και να μπολιαστεί με λίγη αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον που του επιφυλάσσετε. Λέξη. Πέρα από ένα πολεμικό ανακοινωθέν προς τους υποχθόνιους όσο και κρυφούς εχθρούς τής ομάδας ότι αν τολμήσουν και κουνηθούν πρόκειται να σας βρουν μπροστά τους, για το ψητό ούτε κουβέντα. Και σκιάχτηκαν και κιότεψαν και ροβόλησαν τον κατήφορο οι οχτροί. Μα εκείνο που φοβάμαι πιο πολύ είναι ότι αυτοί που σκιάχτηκαν περισσότερο ήταν οι φίλοι. Κι αν ροβολήσουν αυτοί τον κατήφορο να δω ποιος από εσάς θα τρέξει να τους φέρει πίσω.

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Γκρέταρσον; Με ποια λογική; Διότι ο Ντούσαν σίγουρα δεν τον διάλεξε. Δεν τον κόβω τον Αδαμίδη φαν του Ντούσαν και θεωρώ πολύ πιθανό να μας κουνήσει μαντήλι στο τελος της χρονιας. Έχουν αρχίσει να μπλέκονται στα πόδια του, θα πριζώσει κάποια στιγμή και άντε πάλι από την αρχή.

Ζήτω ο Τροχανάς!

KANTHAR0S είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BALADEUR είπε...

Ανέ μου πεις ποιός το τραγουδάει αυτό πού 'χεις για τίτλο θα σε κεράσω εγώ λουκουμάδες...

BALADEUR είπε...

Ρε συ, Kanthare, τί δεν τον κόβεις για φαν του Ντούσαν είναι κοινό μυστικό πως δε θέλει ούτε να τον βλέπει!

ΥΓ. Αν δεν ανανεώσει ο Όττο τού 'κατσε! Του πάει κιόλας η θέση...

...εκτός κι αν εκλεγεί ο Τροχανάς πρόεδρος στην ΕΠΟ!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ kantharos

Αφού ντρέπονται να του πουν οι ίδιοι να φύγει βρήκαν την ευκαιρία με τον Γκρέταρσον να τον καθαρίσουν στεγνά κι αθόρυβα. Αν έρθει ο Γκρέταρσον τελικά, προβλέπω η ΑΕΚ από τον Ιούνιο να έχει Βορειοευρωπαίο προπονητή!

@ baladeur

Ευκολάκι ρε φίλε. Ο μέγας Νίκος Ξυλούρης το λέει (με σοκολάτα παρακαλώ οι λουκουμάδες μου).

Ανώνυμος είπε...

Αεκαρααααααα