Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Δύσκολα κέρδισε την Κύμη η ΑΕΚ με 71-65

Με το ζόρι η Βασίλισσα κατάφερε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ την Κύμη με 71-65 όντας σε πολύ άσχημη βραδιά όπου τίποτα δεν της πήγε όπως το ήθελε. Παρόλα αυτά δικαιούται και μία και περισσότερες άσχημες βραδιές αυτή η ομάδα αφού: 1) είναι η πρώτη χρονιά που επανήλθε στους παλιούς γνώριμους ρυθμούς της με διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, 2) είχε την ατυχία να δει πολλούς παίκτες της να τραυματίζονται σε μια περίοδο που είναι υπερπολύτιμη η βοήθεια και από τον τελευταίο παίκτη της ομάδας (Βασιλειάδης, Σάκοτα, Μαυροειδής, Μιλόσεβιτς και τώρα Μωραΐτης) 3) έχει ακόμα κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ της και περιμένει στο τέλος του μήνα την ένταξη του Μαυροκεφαλίδη για να αποκτήσει περισσότερες λύσεις και 4) το μυαλό των παικτών βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στην Γιουβέντους και στις διπλές αναμετρήσεις μαζί της όπου η πρόκριση θα την φέρει αντιμέτωπη με την Μονακό στην φάση των 16. Οπότε αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα από όλους μας είναι στήριξη, εμπιστοσύνη και υπομονή και όλα τα ωραία βρίσκονται μπροστά μας.

Η ΑΕΚ είχε κορυφαίο τον Σάκοτα και καλούς τους Βασιλειάδη, Ντίξον, Ελονού και Ούκιτς. Βοήθειες πήρε και από τον Λαρεντζάκη.

Δεκάλεπτα: 12-19, 35-35, 48-49, 71-65.

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 8, ΜακΓκραθ 3, Ελονού 7 (8 ριμπ.), Σάκοτα 20 (6 ριμπ.), Βασιλειάδης 11, Χαριτόπουλος, Ντίξον 13, Λαρεντζάκης 6, Γουίλιαμς 3 (7 ριμπ.), Τσαλμπούρης.

Κύμη (Μπρατσιάκος): Σχίζας 11 (5 ριμπ.), Σιγκούνας 8 (5 ριμπ.), Τσούπκοβιτς5 (6 ριμπ.), Κατράνας, Τζόλος, Κουκουλάς 7, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 18, Πάλμπλαντ 1 (7 ριμπ.), Όρτον 15 (7 ριμπ.).