Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σκόνταψε στο Ρέθυμνο η Βασίλισσα γνωρίζοντας την ήττα με 72-65

Όχι πως αλλάζει τίποτα βαθμολογικά, απλά δεν μπορείς να ονειρεύεσαι πως θα μπεις σφήνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τη στιγμή που χάνεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο Ρέθυμνο. Η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση παρά τη σημερινή ήττα της από την κρητική ομάδα με σκορ 72-65. Μπορεί να κατέβαλε η κούραση τους παίκτες της Βασίλισσας, μπορεί να είχε σημαντικές απουσίες από αλλεπάλληλους τραυματισμούς, μπορεί να μην έχουν ενταχθεί ακόμα οι Νούλεϊ και Μαυροκεφαλίδης, όμως στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ τα κατάφερνε να παίρνει το ροζ φύλο έστω κι αν έπαιζε με τη φωτιά. Έτσι, πέρασε δύσκολα από το Λαύριο και από τη Λιθουανία  και γύρισε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, όμως σήμερα δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη. Σημαντικό ρόλο στη σημερινή ήττα έπαιξε το γεγονός πως οι παίκτες του Ρεθύμνου κατάφεραν να φορτώσουν με φάουλ τους Ντίξον και Ελονού εξουδετερώνοντάς τους.

Το παρήγορο για τη συνέχεια είναι ότι την άλλη Τετάρτη με τη Γιουβέντους επανέρχεται ο Μιλόσεβιτς και πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του ο Νούλεϊ και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ θα ντεμπουτάρει και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Δεκάλεπτα: 21-18, 29-31, 54-51, 72-65.

Ρέθυμνο (Βετούλας): Κώττας 8, Ραζής 4, Χριστοδούλου 13, Άρνολντ 5 (5 ριμπ.), Φιτζπάτρικ 24 (7 ριμπ., 4 ασίστ), Σάφτενααρ 4, Τάλτον 8 (5 ασίστ), Καμπερίδης 1, Γιαννόπουλος 5 (4 ριμπ.).

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 12 (4 ασίστ), ΜακΓκραθ 5, Ελονού 3 (4 ριμπ.), Βασιλειάδης 5 (4 ριμπ.), Ντίξον 16, Λαρεντζάκης 2 (4 ριμπ.), Μαυροειδής 7 (4 ριμπ.), Τσαλμπούρης 2.