Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια


- Ήμουν μέσα στο ΑΕΚ-Πανιώνιος και οι μουρμούρες για το 1-1 έγιναν ψίθυροι. Με αυτό τον ένα βαθμό ο Πανιώνιος εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της. Υπάρχει και ένα μεγάλο ακόμα υπόλοιπο δόσεων για τη μεταγραφή τού Τζιμπούρ και να πώς παίρνει μπροστά η παραφιλολογία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μία μόλις αγωνιστική αργότερα. Η ΑΕΚ παίζει στη Λιβαδειά στις 7, ο Λεβαδειακός καίγεται για τους 3 ολόχρυσους πόντους κι από την άλλη υπάρχει και ένα σεβαστό υπόλοιπο από τη μεταγραφή τού Λεονάρντο. Έρχεται στο καπάκι και ο ΟΠΑΠ και κλειδώνει τον άσσο στο στοίχημα, λίγες ώρες μετά αφού τα τσακάλια του είχαν φροντίσει να μετατρέψουν στις προβλέψεις τους τον Λεβαδειακό σε Μπαρτσελόνα, ξεφτιλίζοντας τις αποδόσεις τού άσσου, χρίζοντας με αυτόν τον τρόπο σε απόλυτο φαβορί την ομάδα τής Λιβαδειάς. Ακολουθεί ο πρόεδρος της ΑΕΚ που προσφέρει 150.000 πριμ στους παίκτες τής ΑΕΚ αν κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι και το αντίστοιχο της άλλης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Με λίγα λόγια, κουλουβάχατα! Κύριοι και λαμόγια. Αδερφές και παλικάρια που γίνατε μαλλιά κουβάρια, η ΑΕΚ δεν έχει απλώς ιστορία, είναι η ίδια ιστορία. Και δεν μπορείτε να ρίχνετε λάσπη πάνω της προς χάρη κανενός σουβλατζή Κομπότη, πατατάκια Τσακίρη ή μαντρά αυτοκινήτων Πανόπουλου. Τα ίδια λέγατε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επιστρατεύσατε και τον Κάκο σαν άλλοθι αφού αν δεν τα κατάφερνε να το δώσει από μόνη της η ΑΕΚ το ματς θα βοηθούσε ο Κάκος να το κάνει επειδή είχε χρωστούμενα στον ΠΑΟΚ. Και πήγε στην Τούμπα η ΑΕΚ και σας ξεφτίλισε όλους διά περιπάτου. Βλάκες του ΟΠΑΠ, λασπολόγοι τής ίντριγκας και της παραφιλολογίας, ετοιμαστείτε να δικαιωθείτε και πάλι. Αλλά και συ κύριε Αδαμίδη έκανες φάουλ και μάλιστα αντιαθλητικό. Τι το ήθελες το πριμ; Είναι σα να συναινείς ότι και η διοίκηση της ΑΕΚ έχει τις ανησυχίες της. Αν ήθελες να είσαι σωστός έπρεπε να δώσεις πριμ και πριν το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και πριν το ματς με τη Λάρισα όπου η ΑΕΚ φάνηκε ότι δεν κατέβηκε ποτέ να το παλέψει. Αντί να βουλώνετε στόματα εσείς φροντίζετε να τα ανοίγετε περισσότερο.

- Έχω μια απορία. Αφού οι βαζελόγαυροι ενορχηστρωμένα έχουν ξεκινήσει ένα αθέμιτο ιερό πόλεμο σχετικά με την διαφαινόμενη -στα όνειρά τους μόνο- απόκτηση του Σκόκο από την ΑΕΚ, επιστρατεύοντας μάλιστα και τα φερέφωνα λασποφυλλάδες τους τύπου Πράσινης και Πρωκταθλητή, γιατί και η διοίκηση της ΑΕΚ δεν απαντάει κατά τον ίδιο τρόπο; Αντί δηλαδή να διαψεύδει και να κάθεται να απαντάει σε ήπιους τόνους για τις πιθανότητες να δώσει μεταγραφή στον Αργεντίνο για μία από τις δύο ανταγωνίστριές της στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί δεν βγαίνει επιθετικά, με τη συμμετοχή και των κιτρινόμαυρης απόχρωσης αθλητικών εφημερίδων, να διαρρέει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πρωτίστως για την απόκτηση των Τοροσίδη, Ντουντού από τους γαύρους και Νίνη, Κατσουράνη από τους βάζελους; Γιατί δεν απαντάει στις προκλήσεις μεθοδεύοντας απαντήσεις που να τις χαρακτηρίζει μια Ολύμπια ψυχραιμία και οι οποίες θα κινούνται στη σφαίρα της ειρωνείας; Και βέβαια διαπραγματευόμαστε τη μεταγραφή τού Νάτσο Σκόκο κύριοι. Για μεν τον Ολυμπιακό ζητάμε 5 εκατομμύρια και έμψυχα ανταλλάγματα τους Γκαλέτι, Αβραάμ Παπαδόπουλο, για δε τον Παναθηναϊκό το ίδιο ποσό και έμψυχα ανταλλάγματα τους Σισέ και Νίνη. Και άστους μετά να βουρλίζονται με τις επιθυμίες και τους διακαείς πόθους τους. Λίγο μυαλό ρε παιδιά. Να ανεβάσετε λιγάκι και την ψυχολογία τού καταρρακωμένου ΑΕΚτζή. Νισάφι πια με τους μαλάκες.

- Ρε συ Τζιμπουράκο αγόρι μου, κάθε πόσες βδομάδες χρειάζονται αλλαγή τα γαμημένα τα πιράκια σου; Τόσο γρήγορα καίγονται και χτυπάνε; Εκτός αν συμμετέχεις κι εσύ σε κάποια ενορχηστρωμένη επίθεση από αυτές που εξυφαίνονται πούστικα στο παρασκήνιο με σκοπό να πλήξουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Γιατί πόσο τυχαίο μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος ΑΕΚτζής το γεγονός ότι ανά τρεις μέρες και ένας ποδοσφαιρικός καραγκιοζάκος που τρώει ψωμί από αυτή την ομάδα βγαίνει και καταθέτει δημόσια τα παράπονά του για κάθε επιστητό; Πότε εσύ, πότε ο Σκόκο, πότε ο Μπλάνκο, ακόμα και ο Μπάστας, όλοι έχετε άποψη για το τι και το ποιος φταίει σ' αυτή την ομάδα και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Αλλά ποτέ δεν είδα κανέναν σας να αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες και να μας εξηγεί γιατί μέσα στο γήπεδο θυμίζει μπαλαρίνα από τα μπαλέτα Μπολσόι. Ρε συ, ειλικρινά, ξέρεις τι έχετε πετύχει με όλα αυτά; Ο περισσότερος κόσμος τής ΑΕΚ εύχεται να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα αυτή η γαμημένη η περίοδος και να πάρετε τον πούλο όλοι μαζί και να πάτε στον αγύριστο. Γιατί κάθε ΑΕΚτζής ξέρει ποιος είναι ο Μπάγιεβιτς κι αν είναι εκπαιδευτής ή μουλαράς, αλλά από τους τελευταίους που περιμένει να του το πουν είσαστε εσείς που πάνω σας στηρίζει τις ελπίδες του. Και τα στραβά και τα λάθη τού Μπάγιεβιτς και τις αδυναμίες του τις ξέρει ο κόσμος. Όμως με αυτό που κάνετε να τον πυροβολείτε κατά ριπάς και μάλιστα πισώπλατα, ξέρεις τι καταφέρνετε; Να συσπειρώνετε τον κόσμο δίπλα στον Μπάγιεβιτς και μάλιστα ανθρώπους που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν, αφού αντιλαμβάνονται όλοι τον βρώμικο πόλεμο που του έχετε κηρύξει. Και κάτι ακόμα. Πόσο βλάκες είσαστε με αυτό που κάνετε αφού μοιάζει σα να ομολογείτε ότι σαμποτάρετε την ομάδα που αυτός ο κόσμος λατρεύει και θέλει να τη βλέπει να νικάει, μόνο και μόνο για να εκδικηθείτε τον προπονητή σας που δεν σας έκανε τα χατίρια; Κακομαθημένα κωλόπαιδα είσαστε και κωλόπαιδα δεν είχε ποτέ στις τάξεις της η ΑΕΚ. Και όποτε συνέβη αυτό φρόντισε να τα ξεράσει σαν χαλασμένο φαγητό που της είχε κάτσει στο στομάχι.

12 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Άντε αγόρι μου, σε χάσαμε κι ανησυχήσαμε! Παραλίγο να σε ψάχναμε στην Νικολούλη!

Πάω να διαβάσω ανάρτηση κι επανέρχομαι...

BALADEUR είπε...

Η φώτο τα σπάει!!!
Που τον θυμήθηκες τον παιχταρά;

BALADEUR είπε...

Ρε συ, αντί να μου γυρίσεις χαλαρός μετά τις γιορτές μού 'ρθες τσιτωμένος;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Όχι σ' αυτήν, βοήθεια! Όχι σ' αυτήν! Θα με βρει! χε χε χε...
Είπα να κάνω διακοπές μακράς διαρκείας. Μου λείψατε όμως.
Νάβας και ξερό ψωμί. Με μια κίνηση τους τα είπε όλα!

BALADEUR είπε...

Θυμάμαι εκείνη την ματσάρα στην γερμανία με τον Νάβας να κάνει όργια.
Πρέπει να ήταν η μόνη φορά που ο Τσιάρτας έκανε τάκλιν και μάρκαρε σα σκυλί!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Το 4-4 με τη Λεβερκούζεν λες. Είχε βάλει και δύο γκολάρες ο Νάβας.
Δεν είμαι τσιτωμένος βασικά... Μπουρλώτο είμαι...
Καπνούς βγάζω...
Καλά, καλά... χαλλλλαράααα...

BALADEUR είπε...

Το χαλαρά τό 'πες αλά Σταρόβας ή μου φάνηκε;

BALADEUR είπε...

Εδώ, ρε συ, οι εφημερίδες της ΑΕΚ δεν ξέρουν να μετρήσουν τα γκολ του Μπλάνκο περιμένεις να κάνουν και "εξωτερική πολιτική";
http://sporty-365.blogspot.com/2010/04/blog-post_3708.html

BALADEUR είπε...

Κάστε να σε ξανακάνω τούρμπο:

Λεκτική επίθεση εναντίον του Νίκου Γεωργέα εξαπέλυσε μετά το τέλος του αγώνα της Λιβαδειάς ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης.
Την ώρα που ο αμυντικός της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» γύρισε προς την πλευρά
του ποδοσφαιριστή της «Ένωσης» και με εμφανή σαρκαστική διάθεση, τον ρώτησε «για πες μας ρε Νικόλα, που βρήκε τα λεφτά η διοίκησή σας και σας έταξε και πριμ».

Πριν καλά – καλά ο Γεωργέας καταλάβει τι έχει συμβεί και χωρίς να έχει απαντήσει,
τον λόγο πήρε ο γιος του προέδρου του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν ακόμα πιο
εριστικός φωνάζοντας «πάμε να φύγουμε. Με το γαμ… το ΑΕΚάκι θα ασχολούμαστε τώρα;».

KANTHAR0S είπε...

Νάβας; Είχε έρθει και στον Άρη για ένα μικρό φεγγάρι.

Οσο για αυτά που λες και σύμφωνα με τις δηλωσεις Αδαμίδη ο Σκόκο είναι πολύ πιθανό να πωληθεί εντός συνόρων. Εχω όμως μια αξιόλογη απορία. Ο Σκόκο δεν μπορεί να πουληθεί στο εξωτερικό;

Για τον Τζιμπούρ τι να πω; Καλός παίχτης, κακή συμπεριφορά. Και για αυτόν έδωσες τρία μύρια. Πάντως μεγάλο λαμόγιο. Κάποτε πήγαινα στον ίδιο γιατρό του Τζιμπούρ για κάτι ορθοπεδικά που είχα και μου έλεγε ότι ο Ράφικ παριστάνει τον τραυματία για να μην κάνει προπονήσεις. Αυτά επί θητείας Ατρομήτου και Πανιωνίου.

Για τα μιλημένα και λοιπά δεν ασχολούμαι καν. Είμαι ρομαντικός ποδοσφαιρικός τύπος και όλα αυτά τα ακούω βερεσέ.

Καλή συνέχεια!

BALADEUR είπε...

Πάλι διακοπές πήγες εσύ;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ kantharos
Ναι, είχε έρθει σαν κοινοτικός στον Άρη χωρίς να έχει διαβατήριο και τον έφυγαν νύχτα πριν την πατήσει ο Άρης και τιμωρηθεί. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν υπεύθυνος για την πατάτα αλλά είχε γίνει.
Σήμερα πάντως είναι περιπτεράς!
Ο Σκόκο προσωπικά αποκλείω να πουληθεί εντός συνόρων. Θα ζήσουμε ομορφιές που δεν έχουμε ξαναζήσει.
Ο Τζιμπούρ είναι όντως αυτός που περιγράφεις. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνει όπου κι αν πάει.
Για τα στημένα ή μιλημένα όπως τα λες και να αχοληθούμε εμείς θα βρεθεί καμιά άκρη; Οπότε καλύτερα να μην ασχολούμαστε.

@ baladeur

Μακάρι να είχα φύγει διακοπές αλλά πού τέτοια τύχη. Εργασιοθεραπεία κάνω :-)