Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ήταν ΑΕΚ!


ΑΕΚ-Άρης 4-2 (Super League - play off)

Τι είδαμε χτες στο ΟΑΚΑ;

Ένα σπουδαίο παιχνίδι με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη μπροστά και στα δύο τέρματα.

Δύο ομάδες που όλοι τις θεωρούσαν καταδικασμένες και ήθελαν να αποδείξουν πράγματα.

Έναν ανεκδιήγητο διαιτητή που κόντεψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και που οι αρμόδιοι, αν θέλουν πραγματικά να κάνουν κάτι για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα, πρέπει να τον στείλουν αύριο το πρωί στο σπίτι του να διαιτητεύει από την οθόνη του παιχνίδια που θα παίζουν οι φίλοι του στο play station. Τελικά δεν χρειάζεται να ψάχνει πολύ κανένας για να βρει μία από τις μεγαλύτερες πληγές που οδηγούν μαθηματικά σε μαρασμό το ποδόσφαιρο. Είναι τα κοράκια των αγωνιστικών χώρων.

Δύο προπονητές να προσπαθούν να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις πάνω στη σκακιέρα για να επιβεβαιώσουν τη φήμη που τους συνοδεύει. Πολλοί στην ΑΕΚ θα ήθελαν τον Κούπερ για αντικαταστάτη τού Μπάγιεβιτς από τη νέα περίοδο. Ο Ελληνοσέρβος όμως ήταν εκείνος που έκανε το ματ τελικά φωνάζοντας παρών στη σύγκριση μεταξύ των δύο για την ανάδειξη του καλύτερου. Αν και ο Κούπερ αδικήθηκε από τους ποδοσφαιριστές του το ταμπλό στο τέλος τής μονομαχίας έγραψε Ντου-Κου 4-2. Άλλωστε αν θα πρέπει να μιλάμε για ένα προπονητή που έχει αδικηθεί κατάφωρα φέτος από ποδοσφαιριστές που ο ίδιος επέλεξε, αυτός ήταν ο Μπάγιεβιτς (Μάκος, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Καράμπελας κλπ.).

Οι επίμαχες φάσεις:

Στην πρώτη κίτρινη στον Γιάχιτς το μαρκάρισμα φαίνεται κανονικό. Ο παίκτης πληρώνει την αγαρμποσύνη του αφού κάθε φορά που πάει πάνω σε αντίπαλο είναι να κλείνεις τα μάτια και να μαντεύεις τι χρωματάκι κάρτα θα πάρει για ενθύμιο.

Στην αποβολή του, πηδάει για κεφαλιά και από την έκφραση του προσώπου του φαίνεται καθαρά ότι έχει πάθος να βρει την μπάλα με το κεφάλι και τίποτα περισσότερο. Τότε όμως δέχεται σπρωξιά με την πλάτη από τον Τζόνσον -στα πλαίσια του καθαρού τζαρτζαρίσματος- και όπως έχει -κακώς- υψωμένο το χέρι του βρίσκει άθελά του τη μπάλα. Καμιά παράβαση δεν υπάρχει. Βλακεία τού παίκτη όμως υπάρχει και εδώ αφού ποτέ δεν πηδάς για κεφαλιά με υψωμένο το χέρι.

Στο πέναλτι που κάνει ο Σάχα είναι όλα πέρα για πέρα ξεκάθαρα. Ο τερματοφύλακας βγαίνει, ο επιθετικός τσιμπάει από πάνω του τη μπάλα και σαφώς βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ όταν ο Σάχα τον ανατρέπει. Ο κανονισμός είναι σαφής. Πέναλτι και αποβολή. Οτιδήποτε άλλο είναι για να είχαμε να λέγαμε.

Στο πέναλτι που ζητάει ο Τζιμπούρ μέσα στην περιοχή δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή και αν έπρεπε να δοθεί κάτι θα ήταν κίτρινη κάρτα στον επιθετικό τής ΑΕΚ για θέατρο και μάλιστα κακής ποιότητας.

Υπάρχει κι άλλη μια ανατροπή τού Τζιμπούρ στη γωνία τής μεγάλης περιοχής όπου ο παίκτης πέφτει μέσα. Η ανατροπή έχει γίνει καθαρά απ' έξω και σωστά ο Κουκουλάκης έδωσε φάουλ.

Στο πέναλτι του Σκόκο ο αμυντικός μαρκάρει νόμιμα μέχρι το σημείο που για κακή του τύχη παραπατάει και πέφτει. Πέφτοντας παγιδεύει με το κορμί του και τα δύο πόδια τού Σκόκο και συνεπώς είναι πέναλτι. Δεν είδε κόκκινη κάρτα όπως ζήτησαν οι παίκτες τής ΑΕΚ αλλά κίτρινη, γιατί η περίπτωση δεν είναι ίδια με την ανατροπή που κάνει ο Σάχα. Εδώ ο αμυντικός τού Άρη δεν έχει πρόθεση να κάνει πέναλτι.

Στην αποβολή τού Κάλβο με δεύτερη κίτρινη γελάσανε ακόμα και τα τσιμέντα τού ΟΑΚΑ. Διαιτητής που για να διορθώσει προηγούμενο λάθος του και μάλιστα σύντομα κάνει τέτοιο έγκλημα δεν πρέπει να διαιτητεύσει ξανά αγώνα γιατί πολύ απλά είναι επικίνδυνος εξ αιτίας τού τρόπου που σκέφτεται. Μόνο και μόνο γι' αυτή τη φάση πρέπει να του αφαιρεθεί η σφυρίχτρα.

Στην αποβολή τού Κάμπορα, ο Καφές -δυστυχώς- κάνει θέατρο. Κρίμα Παντελή, δεν το περίμενα αυτό από σένα. Βέβαια και ο Κάμπορα σαν έξυπνος επιθετικός που θα έπρεπε να είναι -γιατί δεν είναι!- θα έπρεπε να ξέρει ότι ο παίκτης που ασκεί πίεση σε τερματοφύλακα ή αμυντικό μέσα στη μικρή περιοχή του, αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι την οποιαδήποτε σωματική επαφή μαζί του. Εκείνος έπιασε τον Καφέ από το λαιμό -κάτι σαν εναγκαλισμός φάνηκε και όχι με κακή πρόθεση- ο αντίπαλος έπεσε κάτω σαν κεραυνοβολημένος και αυτό ήταν όλο. Βλακεία τού επιτιθέμενου με ταυτόχρονη κακώς εννοούμενη πονηριά από τον αμυνόμενο. Αν κανείς προσθέσει και την ανικανότητα του διαιτητή να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα να πώς έρχεται η κόκκινη στον Κάμπορα. Ταυτόχρονα δε πετάει και μια κίτρινη στον Μαϊστόροβιτς για να εξομαλύνει την κατάσταση. Το κοράκι των μεσοβέζικων λύσεων είναι εδώ.

Να μην αναφέρω μία προς μία και τις φάσεις των οφσάιντ που άλλα ήταν και δεν σφυρίχτηκαν και άλλα σφυρίχτηκαν και δεν ήταν. Αυτό έγινε σε τρεις περιπτώσεις σε βάρος τής ΑΕΚ και σε μία σε βάρος τού Άρη. Διαιτητής και επόπτες για μεγάλα πράγματα. Έχει και σήμα διεθνούς. Να τον χαίρεστε!

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα:

Σάχα: Το παλικάρι κάθε που ξάπλωνε στο έδαφος και έχανε τη μπάλα από τα χέρια του ήθελε κανένα πεντάλεπτο για να καταφέρει να ξανασηκωθεί. Πρέπει να έγινε δύο με τρεις φορές αυτό. Κατά τ' άλλα ήταν σταθερός και έβγαλε και μια δύσκολη φάση. Από ευελιξία και ελαστικότητα όμως άστα να πάνε.

Αραούχο: Μετά την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και έτρωγε σίδερα. Μετά το 70' δε βοήθησε και επιθετικά. Για μένα από τους κορυφαίους.

Λαγός: Άλλοι λένε γι' αυτόν ότι παλεύει και μπράβο του και άλλοι πόσο κριάρι είναι. Εγώ θα επαναλάβω τη θέση μου: Ο Λαγός δεν είναι αμυντικός! Το καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κακά;

Μαϊστόροβιτς: Έκοψε αρκετές φάσεις και ήταν μία από τις λίγες φορές που κατέβαζε και την ομάδα, ειδικά μετά τις αποβολές. Αλλά όταν τρώει η ΑΕΚ γκολ με κεφαλιά με τόση ευκολία (βλέπε το χτεσινό και άλλα δύο με Ολυμπιακό) και ενώ αυτός είναι δίπλα στον επιθετικό, εμένα κάτι δεν μου πάει καλά μαζί του. Στο κάτω-κάτω παίκτες που να χάνουν με τόση ευκολία τούς επιθετικούς και να τους παίρνουν τις κεφαλιές μέσα στην περιοχή βρίσκεις και με λιγότερα από 800 χιλιάρικα το χρόνο. Χώρια οι συνήθεις ζεϊμπεκιές που ρίχνει και που στοιχίζουν γκολ και βαθμούς οι άτιμες!

Γιάχιτς: Φιλότιμο παιδί. Αλλά φιλότιμα παιδιά η ΑΕΚ διαθέτει πολλές χιλιάδες ανάμεσα στους οπαδούς της. Μόνο που δεν ξέρουν και μπάλα για να μπορούν να την βοηθήσουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και περιορίζονται να το κάνουν από τις εξέδρες. Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να βρίσκεται και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Κρίμα γιατί τον πίστεψε ο προπονητής του, η ομάδα ξόδεψε για να τον αποκτήσει 700 ολόκληρα χιλιάρικα και δυστυχώς δεν επιβεβαίωσε κανέναν. Εγώ την εκκαθάριση υλικού στην ομάδα θα την άρχιζα από τον συγκεκριμένο.

Καφές: Χτες ήταν συγκινητικός ο Καφές. Νομίζω ότι πρέπει να ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα τής ΑΕΚ. Έτρεξε, έκοψε, μοίρασε, έβγαλε την ασίστ στο γκολ τής ισοφάρισης από τον Λεονάρντο, κέρδισε αποβολή αντιπάλου επιφέροντας την αριθμητική ισορροπία. Αυτό το τελευταίο πάντως, με τον τρόπο που το έκανε, θα πρέπει να ξέρει ο Παντελής ότι δεν συνάδει με τις πεποιθήσεις και τα θέλω κανενός ΑΕΚτζή. Καλά θα κάνει να μη το επαναλάβει ποτέ και με τίποτα.

Γκέντζογλου: Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει κάμποσους διθυράμβους για τη χτεσινή του εμφάνιση. Δεν συμφωνώ με κανέναν. Έκανε πολλά λάθη, τόσο σαν αμυντικό χαφ, όσο και σαν κεντρικό μπακ, όταν πέρασε εκεί μετά την αποβολή τού Γιάχιτς. Είναι νέο παιδί, ξέρει μπάλα και έχει πολλές ελπίδες να φτάσει ψηλά. Αλλά γράφοντάς του τέτοιες μπούρδες μόνο κακό τού κάνουν. Σε μια φάση κάνει δώρο τη μπάλα σε αντίπαλο και παραλίγο η ομάδα να δεχτεί ένα γκολ καθαρή προσφορά τού αμυντικού της χαφ. Στο Καραϊσκάκης σε μια φάση που έκανε το ίδιο ο Μάκος παραλίγο να ζητήσουν το κεφάλι του στο πιάτο.

Μαντούκα: Αυτό το παράξενο κουρασμένο παλικάρι, έχω ξαναγράψει ότι είναι ο καλύτερος για 12ος παίκτης στην ΑΕΚ. Όποτε μπαίνει σαν αλλαγή γύρω στο 60' με 65' αλλάζει τελείως την ομάδα και τη σηκώνει στις πλάτες του. Όποτε αντίθετα ξεκινάει στο ματς μετά το 30' μοιάζει σαν ηλικιωμένος αχθοφόρος που τον βάρεσε η ζέστη και έχει πάθει ηλίαση. Κρατήστε τον στο καινούριο ρόστερ αλλά για να τον χρησιμοποιείτε πάντα σαν αλλαγή. Ποτέ βασικό!

Σκόκο: Τώρα, με αυτά που θα γράψω κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν εμπαθή! Ο τυπάκος ζει στο παράλληλο σύμπαν του. Κοιμάται όρθιος στο γήπεδο και ονειρεύεται Ρεάλ και Μπαρτσελόνες, Μπερναμπέου και Καμπ Νου και 100 χιλιάδες νοματαίους να τον αποθεώνουν. Στα παιχνίδια μάλιστα που διεξάγονται τέτοιες βάρβαρες ώρες σαν την χτεσινή και σαν εκείνη με τον ΠΑΟΚ, πιάνει και άκρη για να βρίσκεται στο μισό τού γηπέδου που πέφτει ο ίσκιος ώστε να μπορούν να γίνονται πιο δροσερά τα όνειρά του. Αλλά φυσικά αν και όποτε ξυπνήσει είναι ικανός να χαρίσει μερικά μαγικά πεντάλεπτα, άντε και δεκάλεπτα σε σπάνιες περιπτώσεις, σε εκείνους που πλήρωσαν εισιτήριο για πάρτη του και μπορεί να παρέμβει τόσο ώστε να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Χτες σε 12 μόλις λεπτά, κέρδισε ένα πέναλτι, το χτύπησε ο ίδιος και ευστόχησε, έβγαλε τη σέντρα στο τέταρτο γκολ τής ΑΕΚ με τον Λεονάρντο και είχε και μια λόμπα πάνω από τον Σηφάκη η οποία αν έμπαινε και γινόταν το 5-2 σήμερα θα παραμιλούσαμε όλοι. Και όλα αυτά ενώ τα προηγούμενα 80 λεπτά είχε ρίξει άγκυρα στον ίσκιο και ψάχναμε όλοι να τον βρούμε.

Μπλάνκο: Πάλευε και χτες και βολόδερνε στη δεξιά πλευρά τής επίθεσης, μακριά από τα γνώριμα λημέρια του, πάντα φιλότιμος αλλά χωρίς ουσιαστική προσφορά εδώ και πολύ καιρό τώρα. Στην αλλαγή του, όταν αποβλήθηκε ο Σάχα, ψιλομανούριασε λες και δεν είθισται όταν αποβάλλεται τερματοφύλακας να βγαίνει ένας εκ των επιθετικών. Να ηρεμήσει λίγο κι αν δεν γουστάρει πια την ομάδα ας πει στους μανατζαραίους του να του βρουν αξιοπρεπή πρόταση και να πάει στο καλό. Θα τον ευγνωμονούμε πάντα για τα δύο πρώτα χρόνια του στην ΑΕΚ και για την προσφορά του σ' αυτήν.

Τζιμπούρ: Όταν αποφασίζει να κλειδώσει το τερατώδες μυαλό του στην κατάψυξη του σπιτιού του και να έρθει χωρίς αυτό στο γήπεδο για να αγωνιστεί, αποδεικνύεται ένας από τους κορυφαίους τής ομάδας. Χτες πάλεψε όσο λίγοι, έβγαλε και μπαλιές (!), έβαλε ένα πανέμορφο γκολ, αγκαλιάστηκε και με τον Σκόκο (αυτό που το βάζεις; ). Όλα καλά με τον Αλγερινό. Δυστυχώς (;) μάλλον ήταν το τελευταίο ματς που τον απολαύσαμε από κοντά, αφού στις 17 του μηνός πρέπει να έχει ενσωματωθεί με την αποστολή τής Εθνικής του και ο προπονητής της δεν δέχεται με τίποτα να μας τον αφήσει δυο μέρες παραπάνω για να μπορέσει να παίξει με τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφς. Μετά φεύγει με μεταγραφή οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν θα τον ξαναδούμε με την κιτρινόμαυρη φανέλα από κοντά.

Αραμπατζής: Μπήκε σαν αλλαγή στη θέση τού Μπλάνκο εξ αιτίας τής αποβολής τού Σάχα στη φάση τού πέναλτι. Για μένα αποδείχτηκε άλλος ένας εκ των κορυφαίων τού χτεσινού αγώνα αφού είχε στο ενεργητικό του δύο επεμβάσεις από εκείνες που χαρακτηρίζονται καθοριστικές για την έκβαση ενός ματς. Θα ήθελα του χρόνου η ΑΕΚ να τον έχει βασικό κάτω από τα δοκάρια της.

Λεονάρντο: Εκτός από το ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους και αυτός, σίγουρα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης τής ΑΕΚ χτες και δικαίωσε τον προπονητή του που τον επέλεξε. Ουσιαστικός, χωρίς περιττές ενέργειες, έδωσε την πνοή που χρειαζόταν η ομάδα του για να πετύχει αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο. Δύο γκολ σε μισή ώρα συμμετοχής δεν είναι και μικρό πράγμα. Το αστείο είναι ότι παράκουσε ελαφρώς τις οδηγίες τού Μπάγιεβιτς που του είχε ζητήσει να κινείται αυστηρά πίσω από Τζιμπούρ και Σκόκο και πήγε και τοποθετήθηκε δυο φορές σαν δεύτερος φορ με αποτέλεσμα και τις δύο φορές να σκοράρει! Ελπίζω να μη τον... μαλώσει ο Ντούσκο! Νομίζω ότι του χρόνου και αφού θα έχει κάνει αυτή τη φορά προετοιμασία με την ομάδα, θα βγάλει μάτια ο μικρός μάγος.

Γεωργέας: Αλλαγή σκοπιμότητας, κυρίως για να αποθεωθεί ο Σκόκο και συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

Μπάγιεβιτς: Τα είπα και στην αρχή, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς, πήρε την ταυτότητα του Κούπερ και ταυτόχρονα εξανάγκασε σε σκασμό μερικές δεκάδες παπαγαλάκια που είχαν έτοιμα παρά πόδα τα φτυάρια για να τον χώσουν κάτω από τη γη. Τελικά πρίγκιπας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.

Να πω δυο λέξεις και για τα καλά εκείνα παιδιά που είχαν επιφορτιστεί με το βαρύ φορτίο τής τηλεοπτικής αναμετάδοσης του χτεσινού αγώνα. Πόσο λίγο την ξέρετε αυτή την ομάδα καλά μου παιδιά. Να κλειστεί η ΑΕΚ για να διαφυλάξει το 1-1; Να το κάνει τι; Να εξασφαλίσει την... τέταρτη θέση; Εδώ δεν κλείστηκε στον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό για να διαφυλάξει το 3-2 που της έδινε το κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι ικανή να χάνει και στο τελευταίο δίλεπτο να γυρίσει ένα ματς και να το κερδίσει, αλλά και να κερδίζει με δύο γκολ διαφορά και να καταφέρει στο ίδιο διάστημα να χάσει. Μέσες λύσεις σ' αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν. Γι' αυτό ευχαριστιόμαστε να την βλέπουμε ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της.

Οι φίλαθλοι χτες δεν ακολούθησαν την ομάδα. Και φυσικά αυτοί έχασαν (κι εγώ ανάμεσά τους). Το ίδιο είχα πει και στον αγώνα με τη Μπενφίκα όπου παίχτηκε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο που είδαμε φέτος και δυστυχώς το είχαν παρακολουθήσει μόνο 8.000 άνθρωποι. Κι αλήθεια, πώς μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος κανείς όταν η ομάδα του με εννέα (9) παίκτες έχει ρίξει μια ξεγυρισμένη τεσσάρα στην ομάδα που έπαιξε στον φετινό τελικό τού κυπέλλου και που βρίσκεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες ομάδες τού πρωταθλήματος, διαθέτοντας μάλιστα έναν εκ των κορυφαίων προπονητών που εργάζονται στη χώρα μας; Η ΑΕΚ χτες έδωσε ελπίδες και όραμα στους φιλάθλους της. Ακόμα και η πρώτη θέση των πλέι οφς δεν έχει απομακρυνθεί οριστικά για την ΑΕΚ. Χρειάζεται τρεις νίκες (ασφαλώς τρομερά δύσκολο) και νίκη οπωσδήποτε του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Δύσκολο μεν, όχι όμως ακατόρθωτο γι' αυτή την ομάδα. Αλλά κι αυτό να μη γίνει η ΑΕΚ μάλλον δεν πρόκειται να τερματίσει τελευταία και φαίνεται ότι στη χειρότερη περίπτωση θα αποφύγει τα προκριματικά τού Γιουρόπα Λινγκ μέσα στον Ιούλιο.

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε!

Δεν νομίζω ότι ο Ντούσαν πήρε την ταυτότητα του Κούπερ. Είχαν φροντίσει για αυτό οι παίχτες του Άρη.

Το στήσιμο μας ήταν σωστό, η λογική των αλλαγών ήταν σωστή, αλλά βλέπεις θέλαμε να δώσουμε το παράδειγμα του πως αυτοκτονείς ιδανικά.

Όσο για εσάς γουστάρετε να παίζετε άναρχα με την ανοχή του Ντούσαν φυσικά, ο ποίος δεν νομίζω ότι μπορεί και πολλά να κάνει.

Όσο για τον Σκόκο πουλήστε τον σε Ολυμπιακό ή ΠΑΟ. Με ένα σμπάρο τρία τρυγώνια.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Καλά, το ένα τρυγόνι είναι ότι τον ξεφορτωνόμαστε, το άλλο τρυγόνι είναι ότι τον φορτώνεται όποιος τον πάρει, το τρίτο ποιο είναι; :-)
Για τον Κούπερ, αν θες τη γνώμη μου, έπεσε στην εξής λούμπα: Έχει απέναντί του μια παραπαίουσα άμυνα όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, βλέπει ότι ο αντίπαλος παίζει με εννέα παίκτες, προηγείται στο σκορ με 1-2 και δεν δίνει εντολή για φουλ επίθεση να τους λιώσει. Αν εκεί έβαζε το τρίτο γκολ θα είχε συμβεί το ανάποδο από αυτό που συνέβη. Αντίθετα ο Μπάγιεβιτς, αν και με εννιά παίκτες, βάζει επιθετικό χαφ με εντολή να μετατρέπεται σε τρίτο επιθετικό και βραχυκυκλώνει τον Κούπερ για τα καλά. Σε συνδυασμό με αυτό που έκαναν οι παίκτες του Άρη και που σωστά επισημαίνεις ήρθε το τελικό σκορ.

KANTHAR0S είπε...

Το τρίτο είναι ότι θα πάρεις και λεφτά!!!

Ο Ντούσαν δεν ειχε να χάσει τίποτα μετά το 1-2. Του βγήκαν και οι αλλαγές.

Ο Κούπερ δεν φέρει ευθύνη σε κάτι. Έπρεπε απλά να κυκλοφορήσουμε την μπάλα! Κι όχι μόνο δεν κάναμε αυτό, αλλά δεν μαρκάραμε κιόλας. Λες και ήταν φιλικός αγώνας μουντιαλίτο.

Αντε να δούμε πως θα παραταχθουν οι δυο ομαδες την Τεταρτη.

BALADEUR είπε...

Έλα ρε, ζειςςςςςς;;;;;;

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά εγώ με την ΑΕΚ είδα μπάλα στα πλέι ωχ (πλην πρεμιέρας) είτε χάνει, είτε κερδίζει.

Σκασίλα μου (πραγματικά) σε ποια θέση θα τερματίσει αρκεί να συνεχίσει έτσι.

Κι αυτό το μουρλοκομείο ο Τσιμπούρ όσο μ' εκνευρίζει τόσο παιχταράς είναι...

Κάτω τα χέρια απ' τον Σκόκο!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ kantharos

Όντως ήταν έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε ο Άρης μετά το 1-2. Αλλά, τα έχουμε πει, άβυσσος η ψυχή των παικτών και δη των λατίνων! Εμείς στην ΑΕΚ το έχουμε δει κατ' επανάληψη το έργο.

@ baladeur

Εδώ είμαι ρε συ αλλά με τρέχει η κωλοδουλειά. Δεν τρέχουν και οι εξελίξεις από τα... μπατζάκια μας στην ΑΕΚ ώστε να έχω θέμα κάθε μέρα για να γράφω κι έτσι αφήνω... κενά... χε χε χε...
Έχεις δίκιο πάντως, όση μπάλα δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ την παίζει στα πλέι οφς.
Και ο Τζιμπουρίδης δίνει τα ρέστα του. Τι σου κάνει μια ενδεχόμενη μεταγραφή στη Γαλλία.
Για τον Σκόκο βάζουμε ρεφενέ μπας και τον κρατήσουμε στην ΑΕΚ; Όχι πως τον γουστάρω, αλλά έτσι για να μη σου χαλάσω το χατίρι :-)