Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Βρείτε το... μαγιό!

"Δεν πρέπει να βάζουν τον κ. Τσακίρη με μαγιό. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν είναι μοντάζ βέβαια, αλλά δεν είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό. Πάρα πολλές φορές έχουμε διαμαρτυρηθεί στον ΠΣΑΤ. Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση."

Δηλώσεις τού υπευθύνου τού γραφείου Τύπου τής ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, Κώστα Παπαδάκου, στον ΝovaSporFm και στην εκπομπή τού Γιάννη Καραλή."


Και σας ρωτάω τώρα εγώ: Βλέπετε κανένα μαγιό; Όχι, να μου πείτε. Πού το βλέπετε καλέ μου κύριε το μαγιό;

"Δεν έχει να κάνει με το τι λέει το κάθε site, σε ότι αφορά την κριτική και το γεγονός ότι μας αναφέρει ειρωνικά Νέος Πανιώνιος, καταργώντας κάθε δεοντολογία. Ακόμη και σε δηλώσεις προπονητή βάζουν "Νέος Πανιώνιος" μπροστά στις δηλώσεις. Έχουμε κάνει αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες γι' αυτό το θέμα. Εμείς απαιτούμε να έχουμε το σεβασμό. Όχι να μας κάνουν κριτική. Αλλά αυτό με το "Νέος Πανιώνιος" δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τίποτα. Είναι ο μόνος τρόπος άμυνας που έχουμε. Όσο αναφέρουν ότι παίζουν με τον Νέο Πανιώνιο να ζητήσουν διαπίστευση από τον... Νέο Πανιώνιο. "

Καλέ μου κύριε, εκτός του ότι από μόνος σας το επαναλαμβάνετε πέντε (5) φορές σε εννιά αράδες αυτό το "Νέος Πανιώνιος", δείγμα του πόσο σας αρέσει, έχω να σας αντιπαραθέσω τα εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ
Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α
Της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους, αριθ. 42 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ε.Π.Α.Ε. είναι η διοργανώτρια των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων Α, Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τους Νόμους και τους Κανονισμούς που ισχύουν κάθε φορά, σε συνδυασμό με τους Κανονισμούς, τις Εγκυκλίους και τις οδηγίες των υπερκειμένων διεθνών ομοσπονδιών ποδοσφαίρου (FIFA-UEFA). Tην 9-1-2005 και ώρα 19.00 είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.


Διερωτώμαι, κόψατε τις διαπιστεύσεις και στην ΕΠΟ τότε;

Θεσσαλονίκη
Ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την ένσταση-καταγγελία της ΠΑΕ Αρης κατά της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, επικαλούμενη έγγραφο της FIFA, είχε προσφύγει στο πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο ζητώντας την αφαίρεση 12 βαθμών από την ομάδα της Νέας Σμύρνης επειδή, όπως υποστήριζε, είχε οφειλές σε ποδοσφαιριστές της.


Τον αθλητικό δικαστή που σας αποκαλούσε Νέο Πανιώνιο τον κάνατε νταντά καλέ μας άνθρωπε;

Ανακοίνωση-διάψευση των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για πρόβλημα του Νέου Πανιωνίου σχετικά με τη συμμετοχή του στο ΟΥΕΦΑ της επόμενης σεζόν εξέδωσε η ΕΠΟ. "Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι, μέχρι στιγμής η Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία επιστολή από τη FIFA, που να αφορά την ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος" αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε από πλευράς Νέου Πανιωνίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, απέστειλε στον Πρόεδρο του Νέου Πανιωνίου συγχαρητήρια επιστολή για την έξοδο στην Ευρώπη.

Πάλι αυτή η κακιά ΕΠΟ μπροστά σας. Θυμάστε φυσικά, τότε με τις πομπές σας. Χαστουκίσατε κανέναν τότε καλέ μας;

Αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου Αθήνας
17/2/2006
Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο Αθήνας, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (αγώνας της 13.2.2006 με ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ)
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (αγώνας της 12.2.2006 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ)
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (αγώνας της 12.2.2006 με ΠΑΕ ΑΕΚ)
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (αγώνας της 12.2.2006 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ (αγώνας της 12.2.2006 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)


Πείτε μας τώρα ότι τσιμπήσατε και τα μαγουλάκια τής Πειθαρχικής Επιτροπής που σας αποκάλεσε Νέο Πανιώνιο καλέ μας κυριούλη! Και μην υποπέσετε στο ατόπημα κύριε αποτέτοιε μου να επικαλεστείτε ότι αυτή η ονομασία ίσχυε τότε και σήμερα δεν ισχύει πια γιατί αυτό ξέρετε πώς λέγεται; Κρίση ταυτότητας λέγεται! Αποφασίστε επιτέλους πώς θα ονομάζεται η ομάδα τής συνοικίας σας. Πανιώνιος; Νέος Πανιώνιος ή μήπως Chipita όπως παλιότερα; Διότι μπορεί ο Νέος να είναι ωραίος κύριε απαυτέ μου αλλά ο παλιός είναι πάντα αλλιώς!

Σας ξαναβάζω τον αγαπητό κύριο Τσακίρη και σας προκαλώ να μου βρείτε το μαγιό που λέτε ότι φοράει. Αν τα καταφέρετε κερδίζετε πέναλτι στο αυριανό μεταξύ μας παιχνίδι. Θα σας χρειαστεί!

7 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Έχεις γυρίσει ορεξάτος. Μ'αρέσεις.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Προσπαθώ :-)
Τι θα γίνει; Θα ξεκινήσεις να γράφεις ή θα έρθω να σε πάρω σηκωτό;

KANTHAR0S είπε...

Θα φέρεις και λουκουμάδες;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Γράψε εσύ και θα σου φέρω ένα ταψί από το κάθε είδος που υπάρχει και από ένα βαρέλι λουκουμάδες με μέλι και με σοκολάτα :-)

BALADEUR είπε...

Υπονοείς πως είναι γυμνιστής;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Υπονοώ ότι άμα αυτός ο κυριούλης βλέπει τον Τσακίρη με μαγιό, εγώ κάλιστα τον βλέπω κάτω από το νερό να φοράει μπλου τζιν και σπορτέξ ή τσαρούχια και φουστανέλα. Έχει καμιά διαφορά ή οπτική του από την οπτική μου; Ή ας πούμε από τη δική σου που μπορείς να τον βλέπεις γυμνό; (μπρρρρ)...

BALADEUR είπε...

Δεν του πάει η φουστανέλα και τα τσαρούχια!!!
Που είναι ο Κιντής οέο;;;;