Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μένουμε Ελλάδα!

Προφητική φωτογραφία

- Το ΑΕΚΟΡΑΜΑ σας αποκαλύπτει την τελευταία τηλεφωνική αποκαλυπτική συνομιλία Μπέου-Μαρινάκη που έγινε πριν από μία ώρα και διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα:
-Έλα Βαγγέλη, τα έμαθες;
-Έλα ρε Αχιλλέα, τι έγινε;
-Μένουμε Ελλάδα!

- Άτυχος αυτός ο Μπέος ρε φίλε μου. Συνελήφθη σε ξενοδοχείο τής Σαρωνίδας. Και δεν φτάνει που την πάτησε σαν κουτορνίθι όπως ακριβώς την είχε πατήσει και ο Στρος Σκαν, αυτός ο μαλάκας δεν πρόλαβε ούτε να... γαμήσει!

- Ο Βαγγέλης απτόητος και νομίζοντας ότι ψιχαλίζει, συγκάλεσε για τις 3 του Ιούλη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας με θέματα τη... βελτίωση των αγωνιστικών χώρων και την επικύρωση της βαθμολογίας! Βαγγέλη σύνελθε! Σταμάτα να τρως! Ρε αδερφέ κολλάει επικίνδυνα το μυαλό σου. Εκείνο που θα έπρεπε να έχεις κάνει ήδη είναι να υποβάλεις την παραίτησή σου, τουλάχιστον μέχρι να δικαστείς και να αποδείξεις την αθωότητά σου. Δεν σου είπε κανένας νομικός σου σύμβουλος ότι δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και υπόδικος για κακούργημα και θεσμικός παράγοντας του ποδοσφαίρου;

- Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στοιχημάτιζε και σε παιχνίδια τής Εθνικής όταν μάλιστα βρισκόταν στην εντεκάδα;

- Καλά, ο Μάκαρος πιθανότατα έχει προλάβει και την έχει κάνει για άλλη γη για άλλα μέρη, αλλά και ο Παπακώστας; Αυτό το ενάρετο παλικάρι που είχε κερδίσει τη συμπάθεια φίλων και αντιπάλων δεν θα έπρεπε να έχει σπεύσει να παραδοθεί μόνος του;

- Ο Πατέρας γιατί δεν αναφέρεται πουθενά; Αυτή τουλάχιστον ήταν η μεγαλύτερη απορία τού Βαγγέλη όταν ενημερώθηκε ότι τον καλούσε η δικαιοσύνη. Να σου πω εγώ Βαγγέλη μου. Γιατί ο καλός σου άσπονδος φίλος αποδείχτηκε κατά κάτι εξυπνότερος από σένα. Μια φορά την πάτησε με τα κινητά του και έκτοτε συνομιλούσε με τους πάντες διά ζώσης και μόνο στο κότερο. Εσύ τι το έχεις το κότερο; Δεν ξέρεις ότι τέτοια εργαλεία δεν τα χαραμίζουν μόνο για φαγητό και τρυφερούδια;

- Αχιλλέα, το νου σου. Αν δεις να σου στέλνει πέντε-πέντε τις μπουγάτσες ο Βαγγέλης στο Ιπποκράτειο μη πλακωθείς και τις τσακίσεις όλες. Είναι που έμαθε ότι έχεις ζάχαρο και είπε να σε ευχαριστήσει για το κατάντημα στο οποίο τον έφερες επειδή σε εμπιστεύτηκε!

- Μα να σου βάλει δέκα μπράβους ο κερατάς ο Αδαμίδης στο ΟΑΚΑ και να μη σε αφήνει να πας στα αποδυτήρια για ενδοσυνεννόηση με τους κολλητούς σου τους διαιτητές! Τελικά άδικος κόπος ρε Αχιλλέα. Μη του κρατάς μούτρα. Αφού τελικά εσύ τον βρήκες τον τρόπο και παρά τα σκληρά μέτρα ασφαλείας τού Αδαμίδη του την κόλλησες την τεσσάρα!

- Πάντως απευθύνω έκκληση στους δικαστές να μη τους βάλουν όλους αυτούς μαζί στη φυλακή γιατί σε λίγο θα θεωρήσουν τιμολόγια στην εφορία με έδρα της νεοσυσταθείσας στοιχηματικής εταιρείας τους την πτέρυγα που θα βρεθούν στον Κορυδαλλό. Η ισχύς εν τη ενώσει!

2 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Live your myth in Greece...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Πού είσαι εσύ βρε απολωλώς... λιοντάρι; :-)