Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σοβαρευτείτεεε...

Ρε σεις εκεί στη διοίκηση, σίγουρα δεν πάτε καλά. Ο πάτος τής βαθμολογίας σάς έχει προκαλέσει εγκεφαλικό ντουβρουντζά. Ποιος είναι αγόρια μου αυτός ο Κονσεϊνσάο που θα δώσετε και μπόνους στην ομάδα του για να λύσει το συμβόλαιό του; Και μάλιστα 100 χιλιάρικα; Με τόσα λεφτά θα είχατε πάρει ένα παιχτάκι που να ξέρει να φέρνει τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό του πόδι και να μη μπουρδουκλώνεται και τρώει τα μούτρα του στην αντίπαλη περιοχή. Ποιες είναι οι περγαμηνές τού Πορτογάλου, θέλετε να μας τις πείτε; Πού έχει δουλέψει και τι έχει να επιδείξει; Περισσότερα έχει κάνει ο Ουζουνίδης, παρόλο που δεν τον γουστάρω με τίποτα. Είναι ικανός ο Κονσεϊσάο να δουλέψει με πιτσιρικάδες; Πού το έχει ξανακάνει; Τουλάχιστον ο Πάντιτς δούλεψε και στις ακαδημίες τής Ατλέτικο, αφήστε που ξέρει και ελληνικά, ενώ με τον Πορτογάλο τα βλέπω τα μικρά να συνεννοούνται με παντομίμα. Ρε σεις, μη μας τρελάνετε ομαδικώς. Παράκρουση θα πάθουμε με τις επαναλαμβανόμενες παπαριές σας. Δεν έχει ζωή αυτός ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα, προσέξτε. Και μπορεί κοντά στις γιορτές να τον στείλετε από εκεί που ήρθε αλλά για την ΑΕΚ ίσως να είναι πολύ αργά τότε για να αναστραφεί η κατάσταση. Σοβαρευτείτε και πάρτε ένα προπονητή που να καταφέρει τα πιτσιρίκια να πάρουνε τα πόδια τους. Έρχονται τρία διαδοχικά ντέρμπι στα οποία θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Μην παίζετε άλλο με την ψυχολογία μας. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και μη παίρνετε αψήφιστα τον θυμό μας που αρχίζει να συσσωρεύεται. Εγώ ό,τι είχα να σας πω το είπα και αμαρτία δεν έχω…

2 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Δεν ξέρω τι εστί Κονσεϊσάο (προπονητικά)και Πάντιτς, πάντως μακριά από Σουμ!

Επιμένω ότι την δεδομένη χρονική στιγμή με την διαμορφωθείσα κατάσταση η καλύτερη (μακράν) λύση είναι ο Λίνεν. Μετά το καλοκαίρι το συζητάμε αν μας κάνει (γενικότερα)...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Τίποτα δεν εστί Κονσεϊσάο. Ένας παλαίμαχος που αποφάσισε να γίνει προπονητής, με μηδενική εμπειρία και τίποτα σημαντικό στο βιογραφικό του. Και ο Πάντιτς πάνω-κάτω τα ίδια είναι. Ο Σουμ έχει και κάποιους τίτλους να επιδείξει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έλεγα ο θεός να μας φυλάει απ' όλους αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του Λίνεν. Στο τραγικό σημείο που έχουμε φτάσει όμως η σειρά αξιολόγησης γι' αυτούς του τέσσερις είναι: 1) Λίνεν, 2) Πάντιτς, 3) Σουμ, 4) Κονσεϊσάο.

Η εξήγηση είναι απλή: Ο Λίνεν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, σοβαρός και έμπειρος. Ο Πάντιτς είναι νέος με όρεξη για δουλειά και το κυριότερο με εμπειρία από τις ακαδημίες τής Ατλέτικο όπου δούλευε με πιτσιρικάδες. Ο Σουμ ξέρει από πρωταθλητισμό αλλά δε νομίζω ότι κάνει γι' αυτή την ΑΕΚ που καίγεται να σωθεί και τέλος ο Κονσεϊσάο είναι πέρα για πέρα ένα λαχείο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να βγει και περισσότερες να μας στείλει αδιάβαστους. Χώρια που για τον τελευταίο απαιτούνται χρήματα και για την ομάδα του, πράγμα που η ΑΕΚ δεν μπορεί να σηκώσει.

Από οικονομικής πλευράς πιο προσιτοί κατά σειρά είναι οι: 1) Πάντιτς με 120.000 ετησίως και μόνο ένα βοηθό που θα στοιχίσει 25.000 ετησιως, 2) Κονσεϊσάο με 120.000 ετησίως αλλά με πλήρες τιμ βοηθών που θα στοιχίσει άλλες 80.000 ετησίως, 3) Λίνεν με 150.000 ετησίως και δύο συνεργάτες που θα αμοίβονται με 50.000 ετησίως και 4) Σουμ με 180.000 και για βοηθούς δεν έχει ακουστεί κάτι.