Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Θύμωσε ο Νοτιάς!


- Λοιπόν, σας έχω φρέσκια πληροφόρηση για όλα! Οι πηγές μου χτες ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Μόνο να προσπαθήσω να θυμηθώ με τη σωστή σειρά αυτά που μου είπαν. Είναι κι αυτό το αλτσχάιμερ που μου τα ανακατώνει όλα μέσα στο μυαλό μου. Για να δω τι θυμάμαι: Ο Βιντιάδης μπαίνει με 14 εκατομμύρια. Μπα, μάλλον ο Βιντιάδης βάζει μόνο 1 εκατομμύριο και τα υπόλοιπα τα βάζουν οι χρηματοδότες τού Χάρις. Όχι, όχι, ο Βιντιάδης θα μπει μαζί με τον Μελισσανίδη και θα τα βάλουν μισά-μισά. Για μια στιγμή. Νομίζω ότι ο Βιντιάδης θα έχει για μπροστινό του τον Αδαμίδη. Ή μήπως ο Βιντιάδης θα είναι μπροστινός τού Αδαμίδη; Τα σκάτωσα λίγο. Αχ, αυτή η μνήμη μου, όλο με προδίνει. Τι σημασία έχει όμως τελικά ποιος θα βάλει τα περισσότερα; Η ΑΕΚ να σωθεί. Μέχρι σήμερα όλοι σ' αυτή την ομάδα έβαζαν από κάτι. Άλλος έβαζε τον χρόνο του, άλλος έβαζε το πλάνο κι εμείς, οι οπαδοί της που περνάμε και τη μεγαλύτερη λαχτάρα, βάζαμε υπομονή. Καντάρια υπομονής έχουμε βάλει. Έφτασε η ώρα να έρθουν και κάποιοι που θα βάλουν λεφτά. Θα τα χαλάσουμε στο πώς θα τα μοιράσουν μεταξύ τους; Σήμερα έχουμε 2 Δεκεμβρίου. Ο χρόνος τρέχει. Και δεν φτάνει που τρέχει, είναι και ακριβός. Αυτοί που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να τον αγοράζουν ξέρουν καλά πόσο ακριβός είναι. Τώρα τι θα τον κάνουν μόνο εκείνοι ξέρουν. Σχεδόν δυο χρόνια τώρα αγοράζουν και αγοράζουν. Αν ήταν επένδυση ο χρόνος και απέφερε κέρδη σήμερα θα ήταν όλοι τους δισεκατομμυριούχοι. Αλλά ο χρόνος κέρδη δεν φέρνει. Εκείνο που φέρνει είναι μόνο οργή που συσσωρεύεται. Οργή τού κόσμου που έβαζε και ξαναέβαζε υπομονή μέχρι που ξόδεψε και το τελευταίο του απόθεμα. Κι όταν η οργή πιάσει ταβάνι να δείτε κέρδη που έχει να αποφέρει σε όλους αυτούς τους επενδυτές τού αέρα τού κοπανιστού…
 
- Στο μεταξύ ο Νοτιάς -έτσι για να το έχετε υπόψη σας- δεν πρόκειται να βάλει άλλα (!!!) λεφτά στην ΑΕΚ!
 
- Κάτω τα κουλά σας από τον Φούντα ρε αρπακτικά. Ο πιτσιρικάς είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο τής ΑΕΚ. Σκουπίστε τα σάλια σας και τραβάτε να παίξετε με τα κουβαδάκια σας σε άλλες παραλίες…
 
- Και κάτι που πρέπει να πληροφορηθείτε οπωσδήποτε: Ο Νοτιάς δεν σκοπεύει να ξαναβάλει (!!!) δεκάρα στην ΑΕΚ!
 
- Ο Μάκος έβγαλε μάτια και στην Γερμανία και μάλιστα στη Β' κατηγορία, σε σημείο ώστε ο προπονητής του να δηλώσει ότι ούτε στην Ελλάδα (!) δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο! Να δείτε πώς το είχε πει ο Μαύρος το καλοκαίρι: "Ε, δεν δώσαμε και τον Μπεκενμπάουερ".
 
- Το δυσάρεστο νέο για την ΑΕΚ πάντως είναι ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, ο Νίκος Νοτιάς δεν προτίθεται να δώσει ξανά (!!!) ούτε μισό ευρώ στην ΑΕΚ!
 
- "Όλα τα ματς μέχρι το τέλος τού πρωταθλήματος θα είναι τελικοί για την ΑΕΚ". Δεν το λέω εγώ, ο Μπουγαΐδης το είπε. Το στανιό μου μέσα, σε κασέτα τούς τα γράφουν και λένε τις ίδιες αηδίες όλοι τους κάθε τρις και λίγο;
 
- Αλλά τα πραγματικά άσχημα νέα μάς έρχονται από τη Νέα Υόρκη. Αφήστε, πάω να σκάσω! Ο Νίκος Νοτιάς, λέει, αποφάσισε να μη χρηματοδοτήσει ποτέ ξανά (!!!) την ΑΕΚ!
 
- Θα συνεχίσει να ρισκάρει ο Λίνεν και στο ματς τής Δευτέρας με τα Γιάννινα; Τελευταία στιγμή άφησε εκτός αποστολής τον Κουρέλλα που τον προόριζε για τη θέση τού αριστερού μπακ και τον Κατσικοκέρη. Αν αποφασίσει να ρισκάρει θα δούμε αριστερό μπακ έναν εκ των Κοτσαρίδη ή Αρκούδα με τους Κοντοέ και Κουτρουμπή στο κέντρο τής άμυνας και στα αμυντικά χαφ τούς Φέτση και Γιάγκο. Αν θελήσει να παίξει πιο ορθολογικά ο Γερμανός θα περάσει ο Κοντοές αριστερό μπακ με Κουτρουμπή και σαν έκπληξη τον νεαρό Τσούπρο δίπλα του στο κέντρο τής άμυνας και με αμυντικά χαφ τον Φέτση και τον Γιάγκο. Α, ναι, υπάρχει και ο Ρίκκα. Στην επίθεση θα παίξει σίγουρα ο Φουρτάδο με τον Κατίδη και τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη συμμετοχή τού Φούντα. Πιθανή έκπληξη στο κέντρο και πίσω από τους επιθετικούς θα είναι η χρησιμοποίηση του Γροντή.
 
- Μεγάλο μπέρδεμα κι από πάνω να φτάνει στ' αυτιά σου και η τραγική είδηση ότι ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει σκοπό να βάλει ξανά (!!!) άλλα χρήματα στην ΑΕΚ!
 
- Ρε κάτι πράγματα. Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 1-1 και Άρης-Ατρόμητος 1-1. Οι… τρομερές ισοπαλίες των ανταγωνιστών τής ΑΕΚ για τη σωτηρία ή τη μεγάλη… βουτιά, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η Ξάνθη με το χινάρι που έφερε απέναντι στον Αστέρα αποκτά κι άλλο προβάδισμα απέναντι στην ΑΕΚ. Το μεταξύ μας παιχνίδι το έχει κερδίσει και σε σχέση με τον Αστέρα εμείς χάσαμε απ' αυτόν στην έδρα μας ενώ η Ξάνθη στη δική της έδρα έφερε Χ. Παράξενα πράγματα ρε Παράξενε. Πώς τα καταφέρνεις κάθε χρόνο ρε μπαγάσα. Δεν μένει τώρα παρά να φέρει και ο ΠΑΟΚ κανένα Χ με τη Βέροια να έρθει να δέσει το γλυκό. Και αν δεν κερδίσουμε εμείς τα Γιάννινα (πράγμα που πολύ το φοβάμαι) καλό θα είναι να αρχίσουμε να κάνουμε τα κουμάντα μας για τα δύσκολα που θα μας περιμένουν του χρόνου στην Φούτμπολ Λίγκ
 
- Και μέσα σε όλα αυτά να έχεις και τον Νίκο Νοτιά να δηλώνει ότι δεν θα ξαναβάλει (!!!) δεκάρα στην ΑΕΚ!
 
- "Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε κεφάλι"! Αυτό το δήλωσε ο Ντίμη, ο Κωνσταντόπουλος. Ναι ρε αγόρι μου. Σε παρακαλούμε πολύ. Σήκωσε το κεφάλι σου και άρχισε να βλέπεις προς τα πού στο διάλα πηγαίνει η ρουφιάνα η μπάλα μπας και γλιτώσουμε καμιά φάβα γκολ και πάρουμε κανένα βαθμούλι. Το παραχέσατε οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ να παίζετε με το κεφάλι κάτω. Κι όσο εσείς παίζετε με το κεφάλι κάτω, τόσο εμείς, ο λαός τής ΑΕΚ, φεύγουμε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι κάτω. Για αλλάξτε το ρε μάγκες…
 
- Ρε σεις, δεν φτάνει που πάτε να θυμώσετε τον Βιντιάδη και να πάρει πίσω τα περί επένδυσης στην ΑΕΚ, θυμώσατε και τον Νίκο Νοτιά και δεν πρόκειται να ξαναδούμε (!!!) ούτε σεντς απ' αυτόν!
 
- "Θα έπαιζα στην ΑΕΚ αν η κατάσταση έφτιαχνε". Χέσε μας ρε Μάρτινς παιχταρά που θα έφτιαχνε η κατάσταση και θα περιμέναμε εσένα για να κάνουμε ομάδα. Κάτσε στον Λεβαδειακό που έχει και πρόεδρο σουβλατζή να μπορείς να λιγδώνεις λίγο το αντεράκι σου. Η μόνη περίπτωση να έρθεις στην ΑΕΚ είναι αν αποφασίσει να σε πληρώσει ο… Νίκος Νοτιάς!
 
- Η Νέων μας πετούσε και πάλι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2 αντίστοιχα. Τώρα βέβαια μπορεί στο τέλος να έχασε με 2-4 αλλά ποια υπερομάδα είναι αυτή στον πλανήτη που μπορεί να δέχεται γκολ και να ισοφαρίζει όσες φορές χρειαστεί; Γκολ εσείς; Σέντρα εμείς, να μάθετε! Με την ομάδα έπαιζαν και αρκετοί υποψήφιοι αστέρες για την πρώτη ομάδα, όπως ο Μοσχονάς, ο Παπαδημητρίου κλπ. Ο Ντανιέλος ο Μπατίστα είδε την κόκκινη κάρτα τού διαιτητή. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…
 
- Τώρα είναι που δεν πρόκειται να ξαναβάλει (!!!) φράγκο στην ομάδα ο Νίκος Νοτιάς!
 
- Αφήστε γιατί τα γήπεδα στα Σπάτα έχουν το μαύρο τους το χάλι. Οι Θρακομακεδόνες, να σκεφτείτε, μοιάζουν με Γουέμπλεϊ μπροστά στα Σπάτα. Κι όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι μήπως θυμώσει ο Νίκος ο Νοτιάς που απειλείται η επένδυσή του και αποφασίσει να βάλει λεφτά για να την επισκευάσει!
 
- Για να μη σας πω ότι είναι έτοιμος να θυμώσει και ο Γιώργος Κιντής και να κάνει κι άλλες μηνύσεις. Και επειδή θα δυσκολευτεί να βρει άλλλους για να μηνύσει να του υπενθυμίσω ότι έχει ξεχάσει τη Νάνα Μούσχουρη, τον Μισέλ Πλατινί και τον αρχιεπίσκοπο!

- Βρε, βρε κάτι συμπτώσεις. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κοκόγουστη φάρσα. Και στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Πανθρακικός τα μοίρασαν στα ίσια τα κουκιά. 1-1 και σ' αυτό το ματσάκι και με ισοφάριση στο 90'! Όπως στα περισσότερα ματσάκια τού 1-1 φέτος. Γέλασε κανείς; Δεν πιστεύω να γέλασε ο... Νίκος Νοτιάς. Στο κάτω-κάτω τι τον νοιάζει αυτόν; Αφού δεν πρόκειται να ξαναβάλει (!!!) φράγκο!

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αετόπουλο, νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει να ασχολούμαστε σοβαρά και να χαλιόμαστε. Οι ίδιοι οι παράγοντες, η λίγκα, οι παίχτες και οι δημοσιογράφοι απαξιώνουν το προϊόν.

Εμείς θα το σώσουμε; Γιατί; Τι έχουμε να κερδίσουμε; Παρακολούθησα χθες το ματς του Άρη με τον Ατρόμητο. Και τι κατάλαβα; Αγαπώ το ποδόσφαιρο και αγαπώ τον Άρη, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει πλέον να στενοχωριόμαστε για την κατάσταση που βρίσκεται το πρωτάθλημα και οι ομάδες.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Τίποτα δεν μπορούμε να σώσουμε εμείς. Αυτό είναι αλήθεια. Ούτε να κερδίσουμε τίποτα έχουμε. Αλλά πες μου, παρακολουθώντας τον Άρη και βλέποντας να τρως αυτό το γκολ από χέρι στο 90φεύγα, δεν αισθάνθηκες λίγο σαν κάτοικος της Ζουαζηλάνδης; Δεν σου ήρθε η επιθυμία να πεταχτείς και να τους φωνάξεις: Ρε καραγκιόζηδες, μη νομίζετε ότι είμαι μαλάκας, θέλω και κάνω τον μαλάκα γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Είναι αλήθεια ότι όλοι αυτοί που λες έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Έλα όμως που είμαστε άρρωστοι και το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ καλά. Και δυστυχώς για μας το ξέρουν και όλα αυτά τα καθάρματα...

KANTHAR0S είπε...

Ένοιωσα κάτοικος Ζουαζηλάνδης, ναι.

BALADEUR είπε...

Άμα θυμώσει και ο... Βοριάς να δεις τι έχει να γίνει! Ανεμοπόλεμος!!!