Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΕΚ Κ20 κέρδισε τον Ηρακλή με 1-0

Ξανά νίκη για την ΑΕΚ Κ20, μετά την ήττα στη Βέροια την περασμένη αγωνιστική. Η Ένωση κέρδισε δύσκολα τον Ηρακλή με 1-0 για το Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ στο τέλος κινδύνεψε να δεχθεί την ισοφάριση αφού ήταν κυριευμένη από το άγχος αλλά στάθηκε τυχερή και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης..

Το γκολ για τον Δικέφαλο ήρθε στο 27' με πλασέ του Τσέλιου που έστειλε τη μπάλα εκεί που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Παρόλο που έχανε ο Ηρακλής δεν τολμούσε να βγει στην αντεπίθεση, αν και έβλεπε την ΑΕΚ να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο καθώς και να μην εκμεταλλεύεται τα κενά του Ηρακλή για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το ματς.

Μετά το 75' όμως οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να ξεμυτίσουν από την περιοχή τους και να επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά στην Ένωση. Είχαν μάλιστα δύο ευκαιρίες με κορυφαία εκείνη του 81' όταν έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι του Πάντου.

Το 1-0 τελικά παρέμεινε και η ΑΕΚ Κ20 διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ Κ20: (Στέλιος Μανωλάς) Πάντος, Τάμπας, Μπούσης, Κοφσανίδης, Μπάμπης (Λουκάς), Γιαννούτσος, Λίτσι, Ασπρογιάννης (Βαφειάδης), Τσέλιος, Σπηλιώτης (Ψάνης), Αντωνίου.

Ηρακλής: Κανελίδης, Χατζηδήμπας, Γουνόπουλος, Χουζούρης, Πεχλιβανίδης, Δάσκος, Συμεωνίδης, Βερνάρδος, Δούμτσος, Νέστωρας.