Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Έδωσε πόνο η ΑΕΚάρα που νικώντας με 2-1 τον Σκουληκάρη έτσουξε σε απόκρυφα σημεία τα αφεντικά του που από χτες σκούζουν ασταμάτητα

Το πέναλτι του Φαμπιάνο στον Μάνταλο
που του έχει κλειδώσει τα πόδια!

Όταν παίζεις με μια ομάδα που, είναι πολύ καλή μεν, αλλά λεκιάζει την ιστορία της κάνοντας το παιχνίδι τρίτων που την συντηρούν με αποκλειστικό σκοπό να την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, οι όροι του παιχνιδιού αλλάζουν και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα στενά όρια ενός συναρπαστικού ματς του πρωταθλήματος. Όταν ο αντίπαλος βρίσκεται σε συγκεκριμένη αποστολή, η οποία δεν είναι να επιδιώξει απλά τη νίκη για να ενισχύσει τη βαθμολογική του θέση ή να δώσει έστω κάποια δείγματα ανωτερότητας στα πλαίσια πάντα του ευ αγωνίζεσθε, αλλά σκοπός του είναι να βλάψει τον αντίπαλό του με αθέμιτα μέσα και πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τότε το νόημα έχει χαθεί και η απλή νίκη με 2-1 της ΑΕΚ ανάγεται σε επικό θρίαμβο κατά του κατεστημένου και των σκοτεινών δυνάμεων που λυμαίνονται εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά όταν σε ένα τέτοιο σκοτεινό ρόλο όπως αυτός του Άρη των Καρυπίδηδων και των λοιπών τυχάρπαστων παραγοντίσκων που αποτελούν κατάλοιπα κάποιων αλήστου μνήμης εποχών, έρχεται να προστεθεί και το διαιτητικό τρίο που έκανε τα πάντα να συνδράμει την προσπάθεια εξόντωσης της ΑΕΚ με φόντο τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ομάδα-σίχαμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τότε η χτεσινή νίκη της ΑΕΚ προσλαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και ίσως στην τελική σούμα να αποδειχτεί από τις πολυτιμότερες της χρονιάς.

Διότι εδώ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Να γνωρίζει εκ των προτέρων η ΑΕΚ το στήσιμο που της επιφυλάσσουν, να έχει προειδοποιήσει, από τη μία τους παίκτες της να μη τσιμπήσουν και πέσουν στην παγίδα που τους έχουν στήσει για να υπάρξουν απώλειες από το ντέρμπι με τα κορίτσια του λιμανιού σε τρεις εβδομάδες κι από την άλλη να έχει προειδοποιήσει τον κόσμο της να λάβει τα μέτρα του και να κρατηθεί μακριά από προκλήσεις τις οποίες πρέπει πάση θυσία να αφήσει αναπάντητες, αλλά και από χρήση καπνογόνων, επειδή καραδοκούν παντού "ελεύθεροι σκοπευτές" των αντιπάλων για να οδηγήσουν την ΑΕΚ στο απόσπασμα και να πετύχουν την τιμωρία έδρας της ώστε να παίξει με τα μπαλέτα του Μουλέν Ρουζ του λιμανιού χωρίς τους οπαδούς της στο πλευρό της. Κι όμως, οι άνθρωποι του Σκατάρη να επιμένουν να προκαλούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο προσδοκώντας να γίνει το λάθος ώστε να το εκμεταλλευτούν και μετά να τρέξουν γονατιστοί αλλά περιχαρείς στο μεγάλο αφεντικό του λιμανιού για να του ανακοινώσουν ότι εκπλήρωσαν την αποστολή τους και να περιμένουν το μπαξίσι τους. Σε αυτή την εμετική αηδία έχει μετατραπεί η κάποτε ιστορική δεύτερη τη τάξη ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Και εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το πού πήγαν οι περήφανοι οπαδοί της, οι Σούπερ τριάδες, που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους και δραγουμάνο στον σβέρκο τους και πώς ανέχονται τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα τους χωρίς να έχουν χώσει το κεφάλι τους μισό μέτρο κάτω από την άμμο από ντροπή; Θα μου απαντήσει κάποιος, όπου πήγαν και οι τάχα μου περήφανοι πάνθηρες του Πανιωνίου, οι… ατρόμητοι φενταγίν της πρώην Χαλκηδόνας, οι συχωριανοί του χοντρού Πλατανιάδες, οι φιλόκαλοι εραστές της σαρδέλας Καλλονής, οι Κερκυραίοι που έγιναν… Κασσιόπη, η θύρα 13 της Λεωφόρου με το μαδημένο τριφύλλι, οι ιερολοχίτες της Λάρισας του ηγεμόνα Αλεξίου και εκεί που ετοιμάζονται να πάνε οι Τουμπίτες σκληροπυρηνικοί της θύρας 4 των γαύρων του Βορρά. Τι σύμπτωση! Μόνο μια ομάδα στάθηκε όρθια αντιστεκόμενη σθεναρά στη λαίλαπα της πρέζας κι αυτή δέχεται τον μεγαλύτερο πόλεμο από καταβολής της ιστορία της. Η ΑΕΚ!

Οι μέθοδοι γνωστές και πολυχρησιμοποιημένες. Ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει. Του μέντορα των αποβρασμάτων Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργού προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας που αποτελεί και το πρότυπο όλων αυτών των σκουληκιών που χρόνια τώρα σέρνονται στις τρύπες τους. Οι πρωτοστάτες πολλοί. Ανασυρμένοι από τα σκοτεινότερα υπόγεια των φασιστικών μορφωμάτων όπως εκείνο της Χρυσής Αυγής, του "κόμματος" που έτυχε της μεγαλύτερης αποδοχής και προστασίας από την διοίκηση του Ολυμπιακού. Άντρο τους επί σειρά ετών και μέχρι και σήμερα το λυόμενο του Καραϊσκάκη. Ναι, αυτό το απλήρωτο και φορτωμένο στις πλάτες του ελληνικού λαού για να κάνουν το κομμάτι τους κάποιοι ματσωμένοι χοντρούληδες που ξύπνησαν ένα πρωί και την είδαν μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου. Οπλαρχηγός τους ο Κωστάκης Καραπαππάς. Ναι, ο ευτραφής αυτός κύριος με την κοιλιά-αποθήκη και το στόμα χαβούζα. Στην υπηρεσία τους πρωθυπουργοί, υπουργοί, δικαστικοί, αστυνομικοί, γραμματείς και φαρισαίοι. Και στις φτέρνες τους, κάτω από τα παλαιότερα των υποδημάτων τους, κάτι ανθρωπάκια σαν τους Αρβανιτίδη, Καρυπίδη, Κομπότη, Κούγια, Αλαφούζο και πάει λέγοντας, με δεύτερους τη τάξη κάτι απόκληρους της πιο κίτρινης αθλητικής δημοσιογραφίας. Όλοι στην υπηρεσία της προπαγάνδας τους.

Τι ακριβώς έγινε χτες; Ας αρχίσουμε με τα θετικά. Με 4-2-3-1, τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά στην άμυνα, τον Μοχαμέντι αριστερά, τους Βράνιες-Μήτογλου κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Σιμόες-Σιμάνκσι αμυντικούς μέσους, τον Τάνκοβιτς δεξιά, τον Τσούμπερ αριστερά, τον Μάνταλο κεντρικό χαφ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Αργύρης Γιαννίκης το ματς με τον Άρη. Η ΑΕΚάρα τους κόλλησε στον τοίχο και στο πρώτο ημίχρονο τους έριξε κατακέφαλα δύο γκολάκια με τον Μήτογλου με βολέ στο 15' έπειτα από χτύπημα φάουλ του Μάνταλου και Μάνταλο από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 35'. Η ΑΕΚ είχε μερικές ακόμα κραυγαλέες ευκαιρίες να σκοράρει όπως οι δύο του Ανσαριφάρντ στο 5'και στο 19'. Από την άλλη και ο Άρης είχε τις δικές του χαμένες ευκαιρίες για ένα γκολ όταν στο 13' σε σουτ του Γκάμα μέσα από την περιοχή ο Στάνκοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και στην επιστροφή της μπάλας ο Μήτογλου απέκρουσε εξ επαφής πλασέ του Μπερτόλιο. Στο 24' οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μπράμπετς σε στατική φάση, όπου βρισκόταν και ο Μάνταλος πάνω στη γραμμή και φαινόταν να ελέγχει την κατάσταση. Ο Άρης είχε επτά κερδισμένα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονα αλλά η άμυνα της ΑΕΚ ανταποκρίθηκε θετικά σε όλες τις περιπτώσεις. Ο Ρότα έπαιζε και πάλι στα όρια της… άγνοιας κινδύνου με αποτέλεσμα να δεχτεί γρήγορα την κίτρινη κάρτα και να κινδυνέψει σε μία ακόμα περίπτωση, οπότε ο Γαννίκης ένιωσε την ανάγκη να προστατέψει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα και στο 35' έριξε στη θέση του τον Μισελέν ο οποίος ηρέμησε αρκετά τη δεξιά πλευρά της άμυνας της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κατέβηκε με τη διάθεση να δώσει την μπάλα στον Άρη και να τον περιμένει στο μισό γήπεδο, με στόχο να τον χτυπήσει στην κόντρα με γρήγορη ανάκτηση και μετάβαση. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν σωστά τους χώρους, είχαν άψογη αλληλοκάλυψη και δεν κινδύνευσαν από τον αντίπαλο. Στο 60' ο Γιαννίκης προχώρησε σε διπλή αλλαγή βάζοντας τον Λε Ταλέκ στη θέση του Μάνταλου περνώντας τον σε θέση κόφτη ενώ έβαλε και τον Γκαρσία στη θέση του Τάνκοβιτς. Στο 69' έγινε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες με το μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Καμαρά, όπου αρχικά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ. Στη συνέχεια όμως ο Διαμαντόπουλος κατέφυγε στο VAR όπου άλλαξε την απόφασή του και λανθασμένα υπέδειξε κόκκινη, καθώς ο παίκτης του Άρη δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ και άρα δεν υπήρχε αποβολή αλλά μόνο κίτρινη κάρτα. Αυτή η εξέλιξη άλλαξε τη μορφή του ματς, με τον Άρη πλέον, λόγω και της αριθμητικής του υπεροχής, να πιέζει σχεδόν στο μισό γήπεδο. Και στο 74' κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Γκαρσία από σέντρα του Σούντγκρεν. Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο τέταρτο, η ΑΕΚ δέχτηκε αφόρητη πίεση, αφού παίζοντας με δέκα παίκτες δυσκολευόταν να κρατήσει τη μπάλα αλλά τουλάχιστον πέτυχε να προσαρμοστεί καλύτερα στο ανασταλτικό κομμάτι και βγάζοντας ψυχή και πάθος να κρατήσει το 2-1 και τη σπουδαία νίκη επί του Άρη. Στο 77' ο Γιαννίκης έκανε νέα διπλή αλλαγή βάζοντας τον Αραούχο στη θέση του Ανσαριφάρντ και τον Τζαβέλα στη θέση του Σιμάνσκι.

Κορυφαίος της ΑΕΚ ήταν ο Στάνκοβιτς που αναδείχτηκε MVP του αγώνα. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μάνταλος ενώ πολύ καλοί ήταν ο Βράνιες, ο Μοχαμέντι, ο Σιμόες και ο Σιμάνσκι. Δεν βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα ο Ρότα (που αντικαταστάθηκε νωρίς) ο Τσούμπερ (σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έπαιξε) και ο Ανσαριφάρντ. Ο Μήτογλου θα ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους αν δεν είχε την άσχημη στιγμή της αποβολής του ενώ από αυτούς που πέρασαν στο παιχνίδι, ο Μισελέν νοικοκύρεψε τη δεξιά πλευρά της άμυνας και σίγουρα ήταν πιο ψύχραιμός από τον Ρότα που αντικατέστησε, ο Λε Ταλέκ έδωσε ανάσες στη μεσαία γραμμή, ο Τζαβέλας έτρεξε και πάλεψε σαν 25άρης, ο Γκαρσία, παρά το πρόσφατο πρόβλημα τραυματισμού του, προσπάθησε πολύ να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και τέλος ο Αραούχο πρόσθεσε τρεξίματα και ασφυκτικό πρέσινγκ στο χώρο που ξεκινούσαν την ανάπτυξή τους οι επιθέσεις του Άρη.

Ο Γιαννίκης για άλλη μια φορά είχε διαβάσει άριστα το ματς και τον αντίπαλο και παρόλο που είχε τις ατυχίες με το άγχος του Ρόκα και την αποβολή του Μήτογλου βρήκε τον τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην τρίτη διαδοχική νίκη της επί θητείας του και στην τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα στραβά και τα παράλογα πολλά και οι αβελτηρίες των ανθρώπων του Άρη ατελείωτες. Πρώτα απ' όλα στη φάση που ζητάνε δεύτερη κάρτα στον Ρότα και αποβολή του, τους απάντησε ήδη ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας. Δεν έκανε καμία επαφή στη συγκεκριμένη φάση ο αμυντικός της ΑΕΚ που να συνιστά να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι του Μάνταλου είναι ίσως ένα από τα πιο ξεκάθαρα πέναλτι που έχουν σφυριχτεί φέτος. Ο αμυντικός τον βρίσκει σε όλη την έκταση του ποδιού και η επαφή ξεκινάει από τον μηρό με αποτέλεσμα να τον ανατρέψει. Στην αποβολή του Μήτογλου ο παίκτης της ΑΕΚ κάνει σίγουρα φάουλ αλλά στο σημείο που βρίσκεται ο παίκτης του Άρη δεν βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ οπότε η κίτρινη κάρτα ήταν η ενδεδειγμένη ποινή που θα έπρεπε να του έχει επιβάλλει. Απλά ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση επηρεάστηκε σαφώς από την αφόρητη κλάψα και γκρίνια των ανθρώπων του πάγκου του Άρη και διέταξε την αποβολή για να τους εξευμενίσει. Πάντα η κλάψα φέρνει αποτέλεσμα. Νόμος! Η πιο κραυγαλέα όμως φάση του χθεσινού αγώνα είναι αυτή που γίνεται στο ξεκίνημά του, στην ευκαιρία που έχει ο Μάνταλος, όταν μετά από κεφαλιά, ο αρχηγός της ΑΕΚ πεσμένος μέσα στη μικρή περιοχή προσπαθεί να σηκωθεί για να τελειώσει τη φάση αλλά εμφανέστατα παρεμποδίζεται αντικανονικά από αντίπαλο. Για την ακρίβεια ο Φαμπιάνο του "κλειδώνει" σε δύο χρόνους τα πόδια και τον κρατάει κάτω. Μιλάμε για μια φάση όπου είναι καθαρή παράβαση, πέναλτι και κόκκινη κάρτα, αφού ο Φαμπιάνο δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα παρά μόνο να κρατήσει στο έδαφος τον Μάνταλο. Πρόκειται για ένα σοβαρό λάθος κυρίως του VARίστα Ρούπερτιο ο οποίος εντόπισε αμέσως την φάση του Μήτογλου και ενημέρωσε τον Διαμαντόπουλο αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει μια τόσο καταφανέστατη παράβαση-πέναλτι που θα έφερνε και την αποβολή μόλις στα πρώτα λεπτά και θα άλλαζε και όλη τη μορφή του αγώνα.

Να σημειώσουμε το ασταμάτητο και απροκάλυπτο βρίσιμο κατά των παικτών της ΑΕΚ στο ημίχρονο από τον γενικό αρχηγό της σκουλικοομάδας. Επίσης, ο πιθηκοειδής προπονητής τους με την πραγματικά… αξιοζήλευτη καριέρα την διανθισμένη από αποτυχίες και απολύσεις, βρήκε την ευκαιρία να κάνει τον μάγκα μέσα στο ΟΑΚΑ δηλώνοντας ότι είχαν καλύτερη ομάδα και έπρεπε να είχαν κερδίσει αλλά δεν τους άφησε η διαιτησία και ο… εκφοβισμός που υπέστησαν (!!!). Ο Άρης είχε το θράσος να εκδώσει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας στο ημίχρονο για την αδικία που δέχτηκε από τη διαιτησία (!!!) ενώ και μετά τον αγώνα η σπέκουλα πήγαινε και ερχόταν με προφανή στόχο να πλήξει επικοινωνιακά την ΑΕΚ, μέθοδο που είναι προφανές ότι του υπαγορεύθηκε από την κεντρική διαχείριση του… συνεταιρισμού με την ομάδα της Τρούμπας! Μέχρι και αντιρατσιστικές διαμαρτυρίες είχαμε από τους γελοίους της δεύτερης ομάδας της συμπρωτεύουσας που κατήγγειλαν την δήθεν ρίψη μπανανών στον αγωνιστικό χώρο μόνο που δεν είχαν προσέξει ότι δεν επρόκειτο παρά για τις αντιρατσιστικές ταινίες που είχε πετάξει ο δικός του παίκτης, ο Γκάμα, από τις κάλτσες του! Διαμαρτυρήθηκαν επίσης για ελλιπή φιλοξενία από την πλευρά της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους άγγιξε κανείς, εκτός αν αναφέρονται στην παράλειψη της διοίκησης της ΑΕΚ να τους κεράσει πουτίγκα. Ο άλλος γελοίος, ο Καρυπίδης, ισχυρίστηκε ότι του είπε στο τηλέφωνο ο Μελισσανίδης ότι θα τον βάλει να κάθεται σε αναπηρική καρέκλα. Στην πραγματικότητα ο ίδιος τηλεφώνησε στον Μελισσανίδη και ο τελευταίος αύριο του καταθέτει μήνυση! Να τους θυμίσουμε ότι οι μόνοι που έβαλαν κάποιον να κάθεται σε αναπηρική καρέκλα για όλη του τη ζωή ήταν αυτά τα καθίκια που σακάτεψαν μέσα στο γήπεδό τους τον Νίκο Ξηροκώστα; Από τη γήπεδο της ΑΕΚ έφευγαν πάντα αλώβητοι και λαλίστατοι χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει όσες μπούρδες και φαντασιοπληξίες κι αν αράδιαζαν μετά εκ του ασφαλούς στα κανάλια. Αν η ΑΕΚ κατέφευγε σε τέτοιες συμπεριφορές σήμερα θα κυκλοφορούσαν όλοι με καροτσάκια. Στο μεταξύ, τα φερέφωνά τους εκ Πειραιά (μπορεί να τα πει κανείς και… τύπο), από σήμερα έχουν μολύνει τις προθήκες των περιπτέρων και το διαδίκτυο με τα ξεράσματα που αναγράφουν και που οδηγούν κάθε σκεπτόμενο πολίτη, φίλαθλο ή μη, σε συμπεράσματα για το ακατοίκητο του εγκεφάλου τους, αφού προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν όση περισσότερη λάσπη μπορούν σε αποδέκτες έναν λαό που τους έχει μάθει από την καλή και από την ανάποδη και που έχει υποστεί στο πετσί του τα τελευταία χρόνια κάθε βιασμό της λογικής του από την χούντα που είχαν εγκαθιδρύσει. Μπορεί να το πει κανείς και προσπάθεια ξεπλύματος των ανομιών τους.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, σκόρπισε πόνο σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έπαιζε και… για άλλους, εντός και εκτός γηπέδου! Και η ΑΕΚ τους χάλασε τα σχέδια που εξυφαίνονταν εδώ και μία εβδομάδα. Ο εκβιαστικός τους τρόπος να οδηγήσουν σε εκτροπές τους φιλάθλους της ΑΕΚ για να κερδίσουν την τιμωρία του γηπέδου της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της με τα αφεντικά τους του Ολυμπιακού ήταν προκλητικός και εμετικός. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει εκπαιδευτεί σωστά και μπράβο του. Το έμαθε το παραμυθάκι τους και δεν μασάει πια. Η αλήθεια είναι ότι εάν συνεχίσουν έτσι όμως κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσουν. Αν δηλαδή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θελήσει ο χοντρός φαφλατάς με τα πακιστανικά τηλέφωνα να το παίξει γκιουλέκας και να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξει τα… δίχτυα, όπως είχε κάνει σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, κανείς δεν του εγγυάται ότι θα καταφέρει να βγει αρτιμελής όπως είχε γίνει τότε στη Λεωφόρο, παρόλο που τον είχε στρώσει στο κυνήγι ένα τσούρμο της θύρας 13 κι αυτός ασθμαίνοντας και κρατώντας αγκαλιά την πατσοκοιλιά του έτρεξε να κρυφτεί στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι ζουν για να προκαλούν. Ας φροντίσει επιτέλους και η πολιτεία να προστατέψει το άθλημα και τους φιλάθλους από τις βάρβαρες διαθέσεις τους απλά και μόνο για να το διασκεδάσουν. Όσο για εμάς εδώ στην ΑΕΚ ένα πράγμα πρέπει να κρατήσουμε. Για να έχουν επιδοθεί σε τόσο λυσσαλέο πόλεμο εναντίον της ΑΕΚ είναι σα να εξομολογούνται στον ψυχίατρο τους μύχιους φόβους τους! Το βλέπουν το κακό να έρχεται από μακριά και τα έχουν κάνει πάνω στα βρακιά τους. Και τι βρακιά θεέ μου. Το καθένα από αυτά σκεπάζει μαούνα! Σκεφτείτε σκατό που θα έχει μαζέψει! Η αντίδρασή τους, λοιπόν, μαρτυράει την αλήθεια. Η ΑΕΚ επέστρεψε. Είναι εδώ! Δεν χρειάζεται να βγει κανένας Μελισσανίδης να τους το ανακοινώσει. Αν δεν το είχαν καταλάβει από μόνοι τους δεν θα έσκουζαν σαν αγάμητες ζωντοχήρες. Μένει να το καταλάβουμε και εμείς. Μας βοηθάνε σε αυτό άλλωστε με τις συμπεριφορές τους. Να το καταλάβουμε και να πιστέψουμε στην αξία της ομάδας μας και σε αυτά που μπορεί να πετύχει από φέτος, Ναι, από φέτος. Η νέα ΑΕΚ χτίζεται με τρελούς ρυθμούς. Εκεί, κατά την άνοιξη, αν καταφέρνει να κρατιέται κοντά τους μέχρι τα πλέι οφ θα είναι σε θέση να κάνει πολλές μαζικές κηδείες. Και επειδή θα είναι πολλοί οι πελάτες θα είναι εύκολο να τους κάνει και καλύτερες τιμές! Με τις υγείες σας!

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα (26’ Μισελέν), Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (77’ Τζαβέλλας), Τάνκοβιτς (60’ Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (60’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (77’ Αραούχο).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (60’ Σάσα), Εντιαγέ (78’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκρασία, Γκάμα (60’ Μαντσίνι), Μπερτόλιο (88’ Χαϊροβιτς), Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: