Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Υπάρχει ελπίδα! Μετά τον Σπαθάρη πρώτος καραγκιοζοπαίκτης αναδεικνύεται ο Αλαφούζος!

Αυτός ο απίθανος κομπλεξικός τύπος που υποδύεται τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, άνοιξε το στόμα του και πετάει κατσαρίδες για να γλιτώσει το ξύλο από τους αγριεμένους βάζελους. Κι άντε και φέτος βρήκε καραμέλα να πιπιλήσει. Του χρόνου τι θα τους λέει; Θα παρακαλάει να ήταν στην έδρα της αληθινής του ομάδας για να τη βγάλει με κανένα κορνέ στη μούρη. Αλλά τα βαζέλια του έχουν πολλά μαζεμένα και δεν θα του το κάνουν τόσο εύκολο...

Για κάτι τέτοια καραγκιοζάκια τύπου Αλαφούζου όμως, που τους αρέσει να παραμυθιάζονται, υπάρχει το ΑΕΚΟΡΑΜΑ και έχει να τους παραθέσει ένα μικρό... πινακάκι για να δουν πώς και γιατί το πρωτάθλημα το πήρε η ΑΕΚ και όχι το καφενείο τους:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-3
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1
ΑΕΚ - Άρης 3-1
Παναθηναϊκός - Άρης 1-1
ΑΕΚ - Βόλος 4-0
Παναθηναϊκός - Βόλος 0-0

ΑΕΚ Βαθμοί: 12 Γκολ 14-2
Παναθηναϊκός Βαθμοί: 3 Γκολ 2-3

Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε σε παλαιότερα αποτελέσματα όπου κι εκεί είναι ολοφάνερη η γύμνια τους και η τεράστια διαφορά της ΑΕΚ από το πτώμα της Λεωφόρου. Αυτά τα οκτώ ματς ήταν κομβικά και προς το τέλος των πλέι οφ και έκριναν το πρωτάθλημα και τον πρωταθλητή. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση μεταξύ βάζελων και με αντικειμενικό σκοπό την αποφυγή μανιοκατάθλιψης!

Κορίτσια και του χρόνου! Περαστικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: