Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ο… εικοσάλογος του… αδικημένου

- Κάθε πρωτάθλημα που δεν κατακτά ο χοντρός είναι ξεφτιλισμένο!

- Κάθε διοίκηση Ομοσπονδίας που δεν έχει την έγκριση του χοντρού πρέπει να φοράει φούστες!

- Κάθε διαιτητής σε ματς της ομάδας του χοντρού, είτε είναι κατηγορίας Elite είτε όχι, είναι στημένος, εκτός αν έχει δώσει τρία πέναλτι στην ομάδα του χοντρού, έχει αποβάλει τρεις αντιπάλους και έχει ακυρώσει τρία γκολ του αντιπάλου!

- Κάθε αντίπαλος παράγοντας που δεν αποδέχεται τις αποφάσεις του χοντρού και δεν ψηφίζει στα όργανα τις προτάσεις του, είναι λαθρέμπορας, τρομοκράτης και σαμποτέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

- Κάθε δημοσιογράφος που δεν σιγοντάρει τον χοντρό στον εξάψαλμό του προς δικαίους και αδίκους είναι σκατό που του προκαλεί δυσοσμία!

- Κάθε υφυπουργός Αθλητισμού που δεν τυγχάνει της έγκρισής του και δεν είναι της αρεσκείας του πρέπει να διακόπτει την ενασχόλησή του με την πολιτική!

- Κάθε δικαστικός που ορίζεται να εκδικάσει υποθέσεις του χοντρού πρέπει να γνωρίζει ότι είναι ελεύθερος να διαλέξει μεταξύ των δύο μοναδικών επιλογών που έχει: Να βάζει τις υποθέσεις του στο αρχείο ή να μεταναστεύει!

- Κάθε μάρτυρας κατηγορίας σε υποθέσεις του χοντρού πρέπει να γνωρίζει ότι είναι ελεύθερος να διαλέξει μεταξύ των δύο μοναδικών επιλογών που έχει: Να εξαφανιστεί οικειοθελώς από προσώπου γης ή να αφήσει σημείωμα με το είδος των λουλουδιών που προτιμάει!

- Κάθε υποψήφιος πρωθυπουργός αυτής της έρμης χώρας πρέπει να αποφασίσει με συνοπτικές διαδικασίες τι ακριβώς σχέση θέλει να αναπτύξει με τον χοντρό: Συγγενική ή ερωτική!

- Κάθε τραγούδι οποιουδήποτε καλλιτέχνη για να έχει ελπίδες να γίνει επιτυχία πρέπει να έχει στίχους γραμμένους από τον χοντρό ποιητή!

- Κάθε ομάδα μικρότερης κατηγορίας που φιλοδοξεί να προβιβαστεί και να φτάσει στην Α' κατηγορία θα ματαιοπονεί όσο δεν εξασφαλίζει την απαραίτητη έγκριση του χοντρού!

- Κάθε παίκτης υποψήφιος να μεταγραφεί σε μεγαλύτερη ομάδα έχει δύο επιλογές: Να πάει δανεικός σε ομάδα παράρτημα του χοντρού ή να ξενιτευτεί στη μαγευτική Μολδαβία!

- Κάθε ομάδα που θα κάνει το λάθος να φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του χοντρού θα βρεθεί να παίζει με καμιά σαρανταριά μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, θα μαζέψει το ξύλο της χρονιάς της στα αποδυτήρια και θα πρέπει να ετοιμάζει σιγά-σιγά τις βαλίτσες της για κάποια μικρότερη και πιο ήσυχη κατηγορία!

- Κάθε αστυνομικός της Περιφέρειας του λιμανιού έχει εξασφαλισμένη καριέρα και μετά την αποστράτευσή του αναλαμβάνοντας μια θέση στη φύλαξη του χοντρού από δημόσιους και ιδιωτικούς κινδύνους. Ενίοτε μπορεί να συνδυάσει ταυτόχρονα και τις δύο καριέρες χωρίς να περιμένει την αποστράτευση!

- Κάθε φούρναρης που έχει το προνόμιο να είναι ταυτόχρονα και διαιτητής μπορεί να προβεί σε ανακαίνιση του καταστήματός του ανέξοδα, αφού την κατεδάφιση αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν η Α.Ε. Ανατινάξεων Χοντρός & ΣΙΑ!

- Κάθε γονιός που αγαπάει τα παιδιά του και θέλει να τα ωθήσει να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο σε επιστημονικό επίπεδο μπορεί να τα εγγράψει στις ακαδημίες της ομάδας του χοντρού όπου διδάσκουν-κυρίως ήθος- κορυφαίοι επιστήμονες του χώρου!

- Κάθε στοιχηματζής που σέβεται τον εαυτό του δε νοείται να παίζει στοίχημα χωρίς πρωτίστως να έχει συμβουλευτεί τον χοντρό γκουρού του στοιχήματος που έχει σαν αρχή το ημίχρονο 0-0 τελικό 3-0!

- Κάθε υποψήφιος ιδρυτής εγκληματικής οργάνωσης οφείλει να παρακολουθήσει σεμινάρια από τον χοντρό όσο και πεπειραμένο εισηγητή της εισηγμένης στο χρηματιστήριο Camora Company!

- Κάθε απελπισμένος καναλάρχης που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κινδυνεύει να τον λιντσάρουν οι οπαδοί της ομάδας του, μπορεί να καταφύγει και να ζητήσει προστασία κάτω από την ομπρέλα του χοντρού πατερούλη. Αν είναι καλός υποτακτικός μπορεί να ελπίζει και σε κανένα κοκαλάκι που θα τον αφήσει να γλείψει το χοντρό αφεντικό του. Προσοχή όμως, αν είναι πλεονέκτης και ζητήσει πολλά, ο χοντρούλης, που είναι και πλακατζής, στο τέλος θα του την σκάσει και θα μείνει με το… κόκαλο στο χέρι!

- Κάθε σοβαρή εταιρεία λιπασμάτων οφείλει να αιτηθεί συλλογή περιττωμάτων από τον περιβάλλοντα χώρο όπου ζει και κινείται ο κατά τ' άλλα συμπαθής χοντρούλης ομού μετά του ετέρου κολλητού του χοντρούλη. Οι ποσότητες που μπορεί να συλλεχθούν είναι ασύλληπτες και η σωστή αξιοποίησή τους να επιφέρει τεράστια κέρδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: