Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα... ΔΙΚΕΑΣ-ΑΕΚ 33-28

Την ήττα από τον ΔΙΚΕΑ με 33-28 γνώρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, στο κλειστό γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Η ΑΕΚ από την αρχή δεν πατούσε καλά στο παιχνίδι κι αυτό ο ΔΙΚΕΑΣ το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε με άνεση στη νίκη. Η Ένωση είχε τα μαύρα της τα χάλια τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 10-4. Το ματς συνέχισε να εξελίσσεται αρνητικά για την ΑΕΚ και η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα της Νέας Ιωνίας να προηγείται δίκαια με σκορ 16-9.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ φάνηκε να υποτάσσεται στη μοίρα της και να μη προσπαθεί καθόλου να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Τα αμυντικά και τα επιθετικά προβλήματα συνεχίζονταν αμείωτα και όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορούσε με τίποτα να μειώσει τη διαφορά που σύντομα πήγε στο 27-19, για να έρθει προς το τέλος, όταν πια ήταν αργά, μια υποτυπώδης αντίδραση εκ μέρους των παικτών της ΑΕΚ που απλά πέτυχαν να μειώσουν κάπως τη διαφορά και να χάσουν τελικά με σκορ 33-28.