Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Οι διαρροές, ο άγιος και ο μεγιστάνας

 
- Δηλαδή, εκεί στη βασίλισσα πώς τα καταφέρνουν και δεν παίρνει κανείς χαμπάρι τις κινήσεις τους; Μια ανακοίνωση με το όνομα του παίκτη που αποκτήθηκε (όχι που ΘΑ αποκτηθεί) και τέζα όλοι! Το είδαμε με τον Μαυροειδή, το είδαμε ξανά με τον Άρμστεντ. Μήπως από την ΠΑΕ να επικοινωνήσουν με τον Μάκη Αγγελόπουλο και να ζητήσουν τη συνταγή της μούγγας και του αιφνιδιασμού; Γιατί σίγουρα οι ίδιοι δεν τα διαθέτουν αυτά τα στοιχεία, ειδικά αν κρίνουμε από τα ονόματα με τα οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά ο τύπος και τα οποία -δυστυχώς- δεν είναι της φαντασίας του αλλά συζητιούνται έντονα μέσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ…

- Ρε τους γελοίους απατεωνίσκους εκεί στον "Γαύρο" τι πάνε και σκαρφίζονται κι από πάνω έχουν το θράσος να το δημοσιεύουν. Χάρη στην προσφορά του Ολυμπιακού στην Unicef, λένε, εμβολιάστηκαν 1.000.000 παιδάκια! Να το ξαναγράψω ολογράφως μπας και δεν έγινε κατανοητό. Ένα εκατομμύριο παιδάκια εμβολιάστηκαν από την Unicef χάρη στην προσφορά του Ολυμπιακού! Το κόστος του ενός πολλαπλού εμβολίου για παιδιά που περιλαμβάνει προστασία από διφθερίτιδα, ιλαρά, κοκίτη, πολιομυελίτιδα, φυματίωση, τέτανο, σε τιμές ειδικές για την Unicef, αγγίζει τα 12 €. Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ο γαύρος διέθεσε 12.000.000 για τα 1.000.000 εμβόλια της Unicef! Δηλαδή το ¼ του ρόστερ του! Δηλαδή τα μισά λεφτά μιας χρονιάς από το Champions League. Ρε μη μας δουλεύετε τόσο ψιλό γαζί. Δουλέψτε τους ιθαγενείς που σας αγοράζουν αλλά μέχρι εκεί. Διότι εδώ πια δεν μιλάμε για φιλανθρωπία του προέδρου σας αλλά για συμμετοχή του στις προκαταρτικές διαδικασίες για την επερχόμενη… αγιοποίησή του!
 
- "Προτείνετέ μου ονόματα για να ρίξω τα λεφτά να τους αγοράσω! Εγώ είμαι διατεθειμένος να πληρώσω αλλά δεν μου φέρνετε ονόματα παικτών"! Καταλάβατε ρε ζώα -που λέει και ο πρόεδρος Λεβέντης τους Έλληνες ψηφοφόρους- ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ; Λεφτά υπάρχουν να φάνε και οι κότες. Και τότε γιατί πηγαίνει κατά διαόλου ο ΠΑΟΚ; Επειδή οι υπεύθυνοι σχεδιασμού της ομάδας (Άρνενσεν, Τούντορ) δεν έχουν βρει τους παίκτες που είναι κατάλληλοι για την ομάδα ώστε να τους προτείνουν στον Ιβάν Σαββίδη κι εκείνος να σπεύσει να τους αγοράσει. Ρε παιδιά, να βάλω ένα χεράκι; Έτσι, από διάθεση συμπαράστασης για εκείνον τον δικέφαλο που έχετε στο στήθος κι ας είναι αλλιώτικος από τον κανονικό. Σας ρίχνω, λοιπόν, μερικά ονοματάκια εκεί πέρα για να μη σκοτιζόσαστε τόσο πολύ ψάχνοντας για παίκτες. Προωθήστε τα στον μεγαλομέτοχό σας να τρέξει να σας τους αγοράσει για να μη χάνετε χρόνο: Ιμπραΐμοβιτς, Αγουέρο, Σουάρες, Οζίλ, Φάμπρεγας, Καβάνι, Λεβαντόφσκι, Μπούσκετς, Μπέιλ, Λαμ, Ινιέστα, Φαλκάο. Ορίστε, μια δωδεκάδα παίκτες. Και επειδή είπαμε ότι έχει λεφτά ο μεγαλομέτοχος αλλά δεν είναι σωστό να τον ρίξουμε και έξω τον άνθρωπο, δεν πρότεινα βαριά ονόματα όπως Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ και τα ρέστα. Μη τον εκμεταλλευτούμε και τον φαληρίσουμε τον χριστιανό. Δεν κάνει. Και τώρα βουρ στον πατσά. Δώστε του τη λίστα να αρχίσει να αγοράζει για να προλάβει και τον ανταγωνισμό!