Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ήττα με 0-1 της ΑΕΚ Κ15 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ Κ15 έχασε με 0-1 από τον Ολυμπιακό στα Βριλήσσια για το Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λιγκ και έμεινε δεύτερη στη βαθμολογία 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την κατοχή της μπάλας. Έχασε μάλιστα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπιλικαΐδη σε τετ-α-τετ. Εκείνο όμως που σκότωσε την ΑΕΚ, ήταν η μη κατακύρωση του γκολ του Πετούση στα μέσα του ημιχρόνου. Ο παίκτης του δικεφάλου σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πέρασε καθαρά τη γραμμή αλλά στο μάτι του διαιτητή είχε μπει ένα μυγάκι και δεν έβλεπε καθαρά. Το μυγάκι ήταν ασπροκόκκινο. Σπάνια ράτσα από κάποιο μακρινό βρωμερό λιμάνι της Αφρικής. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε εμφανώς κουρασμένη και απογοητευμένη. Οι παίκτες της έχαναν εύκολα τον έλεγχο της μπάλας και δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά με αποτέλεσμα να δεχτούν το γκολ με το οποίο έχασαν το παιχνίδι.
 
ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Μπολανάκης, Αναστασίου, Αρβανίτης, Καραβίδας, Πετούσης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Στεργιώτης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης.