Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ταραχή από την… Ταραχή έπαθε η ΑΕΚ futsal χάνοντας με 6-5

Ουραγός η Ταραχή, στο ΟΑΚΑ ο αγώνας αλλά με γηπεδούχο την Ταραχή κι όμως η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ είδε αστεράκια χάνοντας με 6-5.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-3 στο ημίχρονο, αλλά ένα μπαράζ τραυματισμών στην επανάληψη των Ντέλου, Κερέτση, Τσαούση, Καρακίτσου, Κοσμίδη, (τι πάθανε όλοι αυτοί μαζί μη με ρωτάτε, πάντως η οροφή του ΟΑΚΑ δεν έπεσε πάνω τους) την αποσυντόνισε για τα καλά με αποτέλεσμα να χάσει ένα παιχνίδι από εκείνα που θεωρούνταν εύκολα. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι τραυματισμένοι παίκτες της δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια. Έτσι, εκμεταλλευόμενη όλα αυτά τα παράξενα η τυπικά γηπεδούχος Ταραχή, κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και να φύγει από το ΟΑΚΑ με μια ανέλπιστη νίκη.

Η ΑΕΚ την Τετάρτη αναμετράται με τον Μινόταυρο στον Ταύρο στις 9.30 μ.μ. και το Σάββατο αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Αθήνα 90, στο ΟΑΚΑ, στις 9.20 μ.μ.
 
Ταραχή: Ξενάκης, Τσεβής, Νικολάου, Shehu, Πατεράκης, Σχισμένος, Γεωργακόπουλος, Σιόκας, Γιαννίσης, Τόκας, Μουτσόπουλος, Τσάνι.
 
ΑΕΚ: Κοσμίδης, Βλυσσίδης, Κερέτσης, Τσαούσης, Ντέλος, Αδαμίδης, Ζούγρας, Πατραμάνης, Νόνας, Κανελλόπουλος, Καρακίτσος, Αργύρης, Κούσης, Στεφανίδης.