Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Φίλαθλοι ΑΕΚ-Καραγεωργιουτέλης 1-0


- Σήμερα δεν σκοπεύω να κάνω κριτική σε παίκτες. Κι αυτό για να μη πω κατά λάθος καμιά καλή κουβέντα για κανένα και τον... αδικήσω. Δεν σκοπεύω επίσης να γράψω λέξη και για το ίδιο το ματς. Θα είναι σα να περιγράφω επίσκεψη σε φίλο ασθενή που νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο. Άντε να γράψεις ότι τον είδες και είχε τα χάλια του, άντε να γράψεις πως βγήκες στο μπαλκόνι για τσιγάρο, άντε και πως πήγες μέχρι το κυλικείο για καφέ. Μετά τι να πεις; Για το ωραίο και μεγάλο πάρκινγκ τού νοσοκομείου; Ας πάει στο καλό αυτή η αγωνιστική κι ας μείνει απ' αυτήν μόνο η νίκη και οι 3 βαθμοί. Όχι ότι θα τους κάνουμε τίποτα σπουδαίο κι αυτούς αλλά, έτσι, να 'χαμε να λέγαμε.

- Κατά τα' άλλα ο Νοτιάς δεν υπογράφει τις Δευτέρες, και τις Τρίτες που το σκέφτεται καλύτερα και το αποφασίζει αρνείται να υπογράψει ο Παππάς. Στο μεταξύ ο Αδαμίδης που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση τού χαλίφη (Απιθανόπουλου) τραβάει το γενάκι του και χτυπάει τα πόδια του με μανία στο πάτωμα βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Είναι που νοίκιασε και σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει κοντά στον χώρο εργασίας του (Ποιας εργασίας του; Ξεχνάει κανείς ότι είναι μισθωτός με αμοιβή 800 € το μήνα;). Αλλά εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όλα αυτά. Αφού ήδη μπαίνουμε μεθαύριο στον Μάρτιο. Απομένουν τρεις μήνες μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι τότε δεν επρόκειτο να ασκήσει διοίκηση ο Αδαμίδης; Σαν πολύ κακό για το τίποτα δεν μοιάζει όλη αυτή η ιστορία; Δηλαδή μ' αυτά και μ' αυτά θα αναλάβει κατά τον Απρίλιο και τέλος Μαΐου θα λήξει η θητεία του; Εδώ γελάνε ή να πάω παρακάτω; Ούτε σε δυο Γ.Σ. δεν θα προλάβει να ηγηθεί ο νέος μας χαλίφης. Συμφορά! Τώρα φταίω εγώ που προβλέπω το μέλλον ΠαπποΝοτιαδοΑδαμιδοΑπιθανόπουλων μαύρο και ζοφερό; Όχι, αν φταίω να μου το πείτε.

- Ας αλλάξω θέμα γιατί συγχύστηκα και θα μου κάτσουν στο λαιμό οι λουκουμάδες (όχι αυτοί που έχουν την ΑΕΚ στα χέρια τους, αυτοί μου έχουν κάτσει ήδη). Μ' αυτόν τον αστείο άνθρωπο -αν και καλό προπονητή- τα έχω, τον Καραγεωργίου. Βρε κωμικέ του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ΑΕΚ θυμάσαι κάθε φορά που παίζεις ότι σε αδικεί η διαιτησία; Βρε αδιόρθωτε πρώην καλαμοφονιά ποδοσφαιριστή και νυν βαζελόδουλε προπονητή, η ΑΕΚ είναι που ευθύνεται για όλα τα δεινά τού ελληνικού ποδοσφαίρου; Βρε αγλάισμα της προπονητικής και σαλιοβουτηγμένε δηλωσάκια, η ΑΕΚ έχει χάσει φέτος μόνο, δεκατρείς (13) ολοδικούς της βαθμούς που τους έπνιξαν τα κοράκια των αφεντάδων σου. Βρε νεοΑλέφαντε τολμάς και μιλάς για μια φάση που έτυχε να είναι υπέρ σου αμφισβητούμενη όταν τα τελευταία χρόνια περνάνε την ΑΕΚ πριονοκορδέλα όταν παίζει στην έδρα σου; Μήπως ξέχασες τον Βασσάρα και το πέναλτι στον Κονέ; Δεν φοβήθηκες όταν έλεγες αυτές τις αηδίες μήπως δαγκώσεις τη γλώσσα σου και πάθεις τροφική δηλητηρίαση; Δεν συνηθίζω να τα παίρνω τόσο πολύ και να ξεφεύγω στους χαρακτηρισμούς μου αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση και πολύ θα το ευχαριστηθώ. Αστείε!

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Δεν το είδα το παιχνίδι. Από ότι καταλαβα δεν κύλησαν όλα πρίμα. Η ΑΕΚ πάντως κουτσα στραβά παίρνει τα τρία πονταλάκια και νομίζω ότι ο Ντούσαν προετοιμάζεται απερίσπαστος για τα play off. Εκεί όλα μπορούν να συμβούν.

Καλημέρα!

BALADEUR είπε...

Τί τους ήθελες τους λουκουμάδες;
Στο στομάχι σού 'κατσαν (χα,χα,χα)!
Μην τον παρεξηγείς τον Καραγεωργίου.
Ένας Ξανθόπουλος στη super league χρειάζεται.
Στα διοικητικά αδυνατώ να βγάλω άκρη. Θέατρο παραλόγου.
Προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει μα δεν μπορώ να τον αντιληφθώ.
Όπως επίσης δεν μπορώ να εξηγήσω πως ομάδα που προπονεί (κοντά)
δύο χρόνια ο Μπάγεβιτς αδυνατεί ν' αλλάξει τρεις πάσες κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους.
Στη σφαίρα του μεταφυσικού...

ΥΓ.1 Αυτά παθαίνεις άμα είσαι μοναχοφαγάς και τρως όλους τους λουκουμάδες μόνος σου...
ΥΓ.2 "Βρε αγλάισμα της προπονητικής και σαλιοβουτηγμένε δηλωσάκια..." αγορίνα έγραψες!!!

KANTHAR0S είπε...

Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε μόνο έναν Ξανθόπουλο!

Μήπως τελικά φταίνε οι λουκουμάδες;

BALADEUR είπε...

Άμα είναι με μέλι δε φταίνε. Για τους άλλους με την σοκολάτα δε βάζω το χέρι στην φωτιά...

ΥΓ.1 Ο Ξανθόπουλος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ένας. Οι υπόλοιποι, κακές απομιμήσεις.
ΥΓ.2 Μην συγχέεις τον Ξανθόπουλο με την Μάρθα Κλάψα (χα,χα). Εκεί έχουμε περίσσευμα...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ kantharos

Μεγάλη τύχη θα το έλεγα που δεν είδες αυτό το παιχνίδι. Όσο για τα πλέι ωχ, αν πάει έτσι ξυπόλυτη η ΑΕΚ μας βλέπω όλους τους ΑΕΚτζήδες με ενδοφλέβιες. Εκτός αν ξυπνήσει το θεριό μέσα στους ΣκοκοΤζιμπουροΜπλάνκους και αποφασίσουν ότι για τέτοια ματς είναι γεννημένοι μπας και τσιμπήσουν καμιά μεταγραφούλα για κανένα μεγαθήριο της Ευρώπης όπως η Χιχόν, η Σαρλερουά, η Τρανζοσπόρ, η Ακαντέμικα και άλλες δημοκρατικές σούπερ δυνάμεις.

@ Baladeur

Το κακό είναι ότι γεμίσαμε Απιθανόπουλους (βάζω πρώτους τους δικούς μου καραγκιόζηδες για να είμαι δίκαιος με όλο τον θίασο) Πανόπουλους, Κομπότηδες, Τσακίρηδες, Καραγεωργίου, Αλέφαντους, Θεοδωρίδηδες, Ψωμιάδηδες, Γκαγκάτσηδες, Κοκκαλιάρηδες, Καραγκούνηδες, Νικολακόβλακες. Πόσους ν' αντέξει αυτό το άμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πια;
Το μυστήριο με τον Μπάγιεβιτς και την ΑΕΚ των δύο τελευταίων ετών μάλλον βρίσκεται καλά κρυμμένο μέσα στη γενικότερη φθορά που επιφέρει αυτός ο άτιμος ο πανδαμάτωρ χρόνος. Σε συνδυασμό με λίγες δόσεις καρμιριάς των διοικούντων, μερικές σταγόνες αμπαλίασης αρκετών ξυλοκόπων που έχουν μαζευτεί σ' αυτή την ιστορική ομάδα και που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιζαν ούτε στα δεύτερα του Ατσαλένιου, κάποιες δόσεις ψυχοπάθειας ορισμένων άλλων κατ' ευφημισμό ποδοσφαιριστών και τέλος μιας προσθήκης, έτσι για τη διακόσμηση, μιας πινελιάς απαξίωσης από διαιτησίες και γενικότερα από κέντρα αποφάσεων που βρήκαν την ευκαιρία να σκυλεύσουν στο άρρωστο κουφάρι μιας βαριά άρρωστης ομάδας που δυστυχώς δεν βρίσκεται ούτε ένας να της δώσει ένα χέρι βοηθείας μπας και καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.
Πω, πω, τι κατέβασα πρωινιάτικα το άτομο. Λοιπόν, τέρμα οι λουκουμάδες, με μέλι ή χωρίς, πριν ή μετά από αγώνες της ΑΕΚ. Προκαλούν σοβαρές βλάβες στην ηρεμία μου :-)

BALADEUR είπε...

Δε νομίζω πως φταίνε οι ποδοσφαιριστές για την χθεσινή εικόνα.
Δεν είναι καλύτεροι οι παίκτες του Εργοτέλη. Ούτε του ...
Θρασύβουλου που σ' απέκλεισαν. Ούτε είναι χειρότεροι οι
ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ και της Μπενφίκα που τους κέρδισες.
Στο μέτριο υλικό οφείλεται η θέση σου στη βαθμολογία.
Όχι όμως στο να μην μπορείς ν' αλλάξεις τρεις πάσες στην έδρα σου με υποδεέστερο αντίπαλο...

ΥΓ. Δηλητήριο οι λουκουμάδες (χα,χα,χα)!!!