Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Βασίλη έκανες φάουλ


- Του Γιώργου Δώνη του έχω σύρει τα εξ αμάξης από αυτόν εδώ τον χώρο. Και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το ξανακάνω αν χρειαστεί. Αν όμως είναι αλήθεια αυτό που καταγγέλλει ότι του είπε ο Βασίλης Δημητριάδης είναι πολύ λυπηρό σαν γεγονός. Και κυρίως δεν τιμάει κανέναν ΑΕΚτζή. Δεν ήμουν μπροστά και δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε το μεταξύ τους επεισόδιο, όμως ό,τι κι αν έγινε η μάνα τού καθενός είναι ιερό πρόσωπο και κανείς δεν δικαιούται να την πιάνει στο στόμα του. Ο Βασίλης Δημητριάδης ξέφυγε άσχημα αν ξεστόμισε τέτοια βρισιά. Και ειδικά, όπως είπε και ο Δώνης, για το ποδόσφαιρο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα που πρέπει να μας απασχολούν. Ας χαλαρώσουμε λίγο και ας εκτονώσουμε αλλού την οργή μας. Και κυρίως, ας αφήσουμε τις μανάδες ήσυχες.

- Αγωνιστικά η σημερινή ΑΕΚ τού πρώτου ημιχρόνου δεν είχε καμία σχέση με την ΑΕΚ που έπαιξε εναντίον τού Παναθηναϊκού. Βέβαια ήταν και εντελώς αλλοπρόσαλλη η εντεκάδα της κι αυτό συνέβη αναγκαστικά λόγω των πολλών απουσιών που υπήρχαν. Και νιώθω για άλλη μια φορά δικαιωμένος που επέμενα ότι πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του ο Νίκος Κωστένογλου και να μην τραβήξει το σκοινί στην υπόθεση του Κάρλος, αφού και ο τελευταίος παίκτης που ανήκει στο ρόστερ τής ομάδας ίσως να της φανεί πολύτιμος στους αγώνες των πλέι οφ. Και να που ο Κάρλος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το παιχνίδι τής ζωής του από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ. Έδεσε το κέντρο, έδωσε φαντασία στο παιχνίδι τής ΑΕΚ και πέτυχε και το γκολ τής ισοφάρισης. Λίγα ήταν; Ο Λυμπερόπουλος επίσης, εμφανίστηκε μεταμορφωμένος σε σχέση με το παιχνίδι ενάντια στον Παναθηναϊκό. Έβαλε δύο γκολ και γενικά οργίασε στο γήπεδο. Ο Μάκος ήταν και πάλι πολύ καλός. Ο Καράμπελας, με την κίτρινη που είδε, μένει εκτός από τους δύο εκ των τριών αγώνων που υπολείπονται για να τελειώσουν τα πλέι οφ και δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στον προπονητή του.

- Δεν μας τα λένε καθόλου καλά τα κόμματα, τα οποία φαίνεται ότι μάλλον δεν το πήραν το μάθημά τους από τα αποτελέσματα των εκλογών τής περασμένης Κυριακής. Και πρώτα απ' όλα εξακολουθούν να μας εξαπατούν. Ποιο 18% της Νέας Δημοκρατίας και ποιο 13% του ΠΑΣΟΚ; Μεγαλύτερη απάτη δεν υπάρχει. Αφού το 40% του ελληνικού λαού δεν πήγε να ψηφίσει, το όποιο ποσοστό των κομμάτων θα έπρεπε να επιμερίζεται επί του 60% που ψήφισε. Αυτό το 40% αόρατο είναι; Γιατί δεν το λαμβάνει κανείς υπόψη του; Αν, λοιπόν, πολλαπλασιάσουμε τα ποσοστά των κομμάτων επί 60% και όχι επί 100% θα δούμε ότι το πραγματικό ποσοστό επί τοις εκατό τής Νέας Δημοκρατίας είναι 11,5%, του ΠΑΣΟΚ 8,5%, των Ανεξάρτητων Ελλήνων 6,6% του ΣΥΡΙΖΑ 10,2%, της ΔΗΜΑΡ 3,9%, του ΚΚΕ 4,9% και της Χρυσής Αυγής 4,2%. Των δε κομμάτων που δεν μπήκαν στη Βουλή είναι αντίστοιχα, για το ΛΑΟΣ 1,74%, το ίδιο για τους Οικολόγους και για το κόμμα τής Ντόρας Μπακογιάννη 1,5%. Αυτές είναι πανωλεθρίες αλλά δεν τις συζητάει κανείς γιατί κάνουν τζιζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: