Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ο γαμιάς Κωστάκης είναι αθώος

Ο απίστευτος τσογλανισμός από τον ποδοσφαιριστή (ή κάτι τέτοιο) του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη, τον πιο σύγχρονο αλητάμπουρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο θρασύτατος αυτός τύπος που έχουμε όλοι οι Έλληνες την ατυχία να φοράει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας τιμώντας τάχα μου το εθνόσημο και τα χρώματα της πατρίδας μας, πήγε μπροστά στην παιδική θύρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και απευθυνόμενος σε μικρά παιδιά απαίτησε με το δάχτυλο στο στόμα τη σιωπή τους λέγοντάς τους ταυτόχρονα: "Εγώ είμαι εκείνος που σας γαμάω"!

Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι σας ακούγεται περίεργο; Στις μαϊμούδες, όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν σε ένα δέντρο τόσο περισσότερο φαίνεται ο γυμνός και κατακόκκινος κώλος τους!

Σίγουρα ο αγέλαστος, ξινός και μουτρωμένος αυτός κλαρινογαμπρός, που κατά σύμπτωση όπως και όλοι οι άλλοι κλαρινογαμπροί που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο ανήκει στις τάξεις του ευγενούς αυτού σωματείου που φέρει τον αποτριχωμένο έφηβο για έμβλημα στις φανέλες του, θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή να καταθέσει τις απόψεις του (κοινώς να απολογηθεί). Και ακόμα πιο σίγουρα οι δικηγόροι της ομαδάρας του, που ως γνωστόν αποτελεί πρότυπο ηθικής, θα κάνουν πάλι το άσπρο-μαύρο λέγοντας ότι ο Κωστάκης δεν έβρισε αλλά εξέφρασε στα παιδάκια τα συναισθήματα αγάπης που έκρυβε βαθιά μέσα στην καρδούλα του για εκείνα. Κάτι σαν τα μπούτια του Κασάμι που επικαλέστηκαν ότι έδειχνε (και εκείνος προς του οπαδούς της ΑΕΚ, βρε κόμπλεξ με το κιτρινόμαυρο χρώμα) αντί για τα αρχίδια του.

Και βέβαια, υποθέτουμε, ότι θα τιμωρηθεί. Όπως τιμωρηθεί. "Έπεσε στα μαλακά", θα γράφουν την άλλη μέρα οι αθλητικές εφημερίδες πανηγυρίζοντας άλλη μια δικαστική νίκη του νομικού τμήματος της ηθικής και ενάρετης ομαδάρας της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι ταυτόχρονα και εντελώς συμπτωματικά και χρηματοδότης τους. Το πού ακριβώς έπεσαν οι καρδούλες των αθώων πιτσιρικάδων που υπέστησαν τη λεκτική βία του τραμπούκου Κωστάκη κανείς δεν πρόκειται να το αναφέρει. Αν είχε πειράξει καμιά μπάνικη γκόμενα στις εξέδρες θα τον είχαν κλείσει μέσα τώρα για σεξουαλική παρενόχληση! Αντίθετα, ο γαμιάς Κωστάκης είναι αθώος!

Και πέρα από το γεγονός ότι όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες -και όχι μόνο φίλαθλοι- αυτού του τόπου θα έτρεφαν την ψευδαίσθηση πως ο παίκτης θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί για παραδειγματισμό από την ίδια του την ομάδα, η οποία θα επιβεβαίωνε έτσι ότι δεν συμφωνεί καθόλου με παρόμοιες πρακτικές τσογλανισμού και αλητείας, ταυτόχρονα θα είχαν την απαίτηση από την δικαιοσύνη να αποδώσει -επιτέλους- τις ευθύνες σε εκείνους που πραγματικά τις φέρουν. Και φυσικά η πολιτεία με τη σειρά της θα έπρεπε για κάποιο εύλογο διάστημα, να μην επιτρέψει σε κάποιον που έχει διαπράξει το κακούργημα να φτύσει με το σάπιο στόμα του δηλητήριο σε αθώες παιδικές ψυχές, να φοράει την τιμημένη γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής με το εθνόσημο στο στήθος. Αν εξακολουθήσει να τη φοράει, οι γονείς θα έχουν κάθε δικαίωμα να παραμείνουν κι αυτοί και τα παιδιά τους στα σπίτια τους κάθε που θα αγωνίζεται στο γήπεδο η Εθνική μας ομάδα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στη σύνθεσή της…