Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Μια μπουκιά έκανε την Πρίστινα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ νικώντας την και στη ρεβάνς με 8-41 και καλπάζει προς τον τελικό!

Η ΑΕΚ χτύπησε και πάλι ανελέητα την Πρίστινα, στη ρεβάνς της χτεσινής αναμέτρησης για τον 3ο γύρο του EHF European Cup και την διέλυσε με 8-41! Η Ένωση στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ αντιμετώπισε σαν τυπικά φιλοξενούμενη την ομάδα του Κοσόβου και παρά τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα, έδειξε πως είναι ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα που μοναδικό της στόχο έχει τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου! Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια τσέκαραν έτσι το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης και πλέον περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

Χιμένεθ και Κούνι είχαν μια αψιμαχία, με τον παίκτη της ΑΕΚ να απωθεί τον αντίπαλό του και να δέχεται μπλε κάρτα με κίνδυνο να χάσει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς. Ο παίκτης της Πρίστινα δέχτηκε κόκκινη.

Το "παρών" στο γήπεδο έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που παρακολούθησε μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, την επιβλητική εμφάνιση της Ένωσης. 

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-6, 1-9, 2-10, 3-15, 4-18 (ημίχρονο), 4-22, 4-25, 5-28, 7-30, 8-41.

KH Prishtina (Καμπάσι): Bekiraj, Ramandani, Dugolli 1, Kuleta, Abazi, Bajqinovci 2, Gjuka 3, Shabani 1, Curri, Sula, Ademi, Agushi, Quni, Beshiri, Visoka 1, Mustafa.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Bauer, Αραμπατζής 3, Δομπρής 4, Lemos 5, Νικολαΐδης 3, Reina 5, Στάθης 2, Μπαμπατζανίδης, Jimenez 1, Florido, Κοτσιώνης 8, Παπαδιονυσίου 3, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 1, Buneta, Κεδέρης 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: