Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σαρωτική η ομάδα Futsal της ΑΕΚ πέρασε από τη Σαλαμίνα σκορπίζοντας τον Γ.Σ Σαλαμίνας με 0-5

Σαρωτικά πέρασε η ομάδα Futsal της ΑΕΚ από τη Σαλαμίνα κερδίζοντας τον γηπεδούχο Γ.Σ. Σαλαμίνας με 0-5 για την 4η αγωνιστική της Futsal Super League. H "Ένωση" πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες .

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησε το γρήγορο γκολ, με προσπάθειες του Ντάτη και του Μάνου. Οι γηπεδούχοι με δυναμική άμυνα και πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακά τους διατηρούσαν το μηδέν έως το 11'. Σε εκείνο το σημείο ο Μάνος "ξεκλείδωσε" την άμυνα των νησιωτών και άνοιξε το σκορ. Στο υπόλοιπο ημίχρονο, η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως δεν τα κατάφερε.

Με την έναρξη του β' μέρους ο Μάνος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ, καταχειροκροτούμενος για το εντυπωσιακό του γκολ. Η ΑΕΚ ανέβασε σταδιακά ρυθμούς και δεν άφηνε περιθώρια στους γηπεδούχους. Έτσι, μέσα σε 2' σημείωσε 3 γκολ, με τους Ντάτη, Μάνο και Παπακώστα που από το 28' έως το 30' διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.

Σκόρερς: Μάνος (3), Ντάτης, Παπακώστας.

ΑΕΚ (Ζιάβας): Χριστόπουλος, Μάνος, Ντάτης, Δελλαπόρτας, Πάνου, Γούσης, Ασημακόπουλος, Αρτινός, Μπάρδης, Παπακώστας, Κάρμης, Παναγόπουλος, Καρύδας, Ταρνανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: