Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα

Η ΑΕΚ έκανε ένα καινούριο ξεκίνημα το περασμένο καλοκαίρι, καθυστερημένο και μέσα από πολλά πισωγυρίσματα που τελικά τα πλήρωσε ακριβά με τον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό της όλων των εποχών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά που κατέληξε αυτό το ξεκίνημα να ονομαστεί ελπιδοφόρο, όταν, έστω και αργά, η διοίκηση αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα. Η ενίσχυση βέβαια έμεινε ανολοκλήρωτη αφού στο τέλος της ημέρας έλειπαν αρκετά κομμάτια που θα συνέθεταν ένα ολοκληρωμένο παζλ και τα οποία, αν και έκανε την οικονομική της υπέρβαση, τσιγκουνεύτηκε να τα αποκτήσει. Προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή βγαίνοντας από ένα στοίχημα και μπαίνοντας σε ένα μεγαλύτερο και άφησε τις ανοιχτές τρύπες του ρόστερ της να τις κλείσει αργότερα, προσβλέποντας προφανώς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό ούτε που θυμάμαι πόσες φορές το έχει επαναλάβει στο παρελθόν και πάντα εισέπραττε τα ίδια αποτελέσματα. Μέχρι να έρθει ο Ιανουάριος, το προπορευόμενο τρένο είχε χαθεί πίσω από τη στροφή και το δικό της σφύριζε αγκομαχώντας να βγάλει τις ανηφοριές που οδηγούσαν μέχρι τον ενδιάμεσο σταθμό του Ιανουαρίου. Και τότε όμως άρχιζαν πάλι οι ενδοιασμοί και η επίκληση στις δυσκολίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος, με τους παίκτες να έχουν κλείσει στις ομάδες τους και να μη βρίσκεται εύκολα ελεύθερος παίκτης εγνωσμένης αξίας, με αποτέλεσμα να καταλήγει στο επιμύθιο: "Ε όχι, δεν θα πάρουμε τώρα παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε. Θα καλύψουμε τα κενά μας στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού". Και περνούσαν οι χειμώνες, και έφευγαν τα καλοκαίρια και η ΑΕΚ όλο και βρισκόταν στον ίδιο παρονομαστή.

Αρκεί και μόνο η επίκληση της κατασκευής του γηπέδου για να δικαιολογήσει τέτοια οικονομική ένδεια μιας ομάδας απαλλαγμένης στο 100% από χρέη, που για να συμβεί αυτό πλήρωσε βαρύ τίμημα αμαυρώνοντας την ιστορία της με έναν ταπεινωτικό υποβιβασμό σε πρωταθλήματα συνοικιακού και επαρχιακού ενδιαφέροντος; Δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε και ένας φίλαθλος οποιασδήποτε ομάδας που να πιστεύει κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ είχε ανάγκη όσο τίποτα αυτό το γήπεδο. Στην ουσία ήταν το σπίτι της που της το είχαν γκρεμίσει μετατρέποντάς την σε τσιγγάνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχε όμως και τεράστια ανάγκη να αποκαταστήσει το τρωθέν κύρος της και επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία να δώσει απαντήσεις για όλα όσα βίωσε και για τον χλευασμό τον οποίον υπέστη.

Αντί αυτού, η ΑΕΚ περιέπεσε σε διαρκή ανυποληψία, με μόνα διαλείμματα την κατάκτηση ενός κυπέλλου και ενός πρωταθλήματος σε 9 χρόνια, ενώ στο μεσοδιάστημα υπέστη απίστευτου μεγέθους διασυρμούς, έγινε εύκολη λεία στα νύχια των αντιπάλων της, έπεσε σε ανυποληψία, απομακρύνθηκε από την Ευρώπη, αντιμετωπίστηκε σαν φτωχός συγγενής, έδωσε δικαιώματα σε ανύπαρκτες ομαδούλες να έρχονται στην έδρα της και να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη νίκη και πολλές φορές να την παίρνουν με μεγάλη άνεση, κατάντησε καρπαζοεισπράκτορας των κέντρων αποφάσεων απολαμβάνοντας από τη διαιτησία αντιμετώπιση ερασιτεχνικής ομάδας χωρίς κανένα κύρος και έδωσε το δικαίωμα σε ποταπά ανθρωπάκια χωρίς καμία υπόσταση να κάνουν επίδειξη του χαμένου ανδρισμού τους σκυλεύοντας πάνω στο αδειανό κουφάρι της.

Και όλα αυτά έχοντας στο τιμόνι της τον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να την προστατεύσει και να την οδηγήσει εκεί που είχε υποσχεθεί. Στην κορυφή. Όποιος βλέπει κορυφή αυτά τα χρόνια από τον υποβιβασμό και εντεύθεν και όχι πάτο θα τον συμβούλευα να πάει να εξεταστεί σε έναν καλό ΩΡΛ για λαβύρινθο. Είπαμε και συμφωνήσαμε μαζί με τον ηγέτη, να ακολουθηθεί μια άλλη οικονομική πολιτική, αυτή της λελογισμένης χρήσης, χωρίς σπατάλες και χωρίς να πετάμε το χρήμα από το παράθυρο. Να μη ξοδεύουμε περισσότερα απ' όσα κερδίζουμε. Να μην απλώνουμε το χέρι μας πέρα από εκεί που φτάνει. Να μη ξαναζήσουμε τα ίδια δημιουργώντας ανοίγματα και τρύπες που θα τρέχουμε στο μέλλον να τις κλείσουμε και δεν θα κλείνουν. Αλλά από αυτό μέχρι την κατάσταση που ζούμε υπάρχει χαώδης διαφορά.

Πώς να χτίσεις επενδύοντας σε σκάρτα υλικά; Τι οικοδόμημα θα φτιάξεις; Και πόσο πιο χαμένος θα βγεις στο τέλος ανακαλύπτοντας ότι και τα λεφτά σου πέταξες και το οικοδόμημα που σήκωσες είναι σαθρό και όπου να 'ναι θα καταρρεύσει; Ναι, καλό το μέλλον, όταν θα έχει γίνει το γήπεδο που θα φέρει έσοδα και αυτάρκεια, θα τελειώσουν και τα έργα στα Σπάτα, θα γίνουν και τα ξενοδοχεία, θα φιλοξενούνται ξένες ομάδες για την προετοιμασία τους και θα υπάρχουν επιπλέον έσοδα. Και η Σκόντα Ξάνθης έφτιαξε εγκαταστάσεις στα Τρία Πέντε Πηγάδια αλλά ομάδα δεν έγινε ποτέ. Άσε που στο τέλος μπήκε διά της πλαγίας οδού ο Ρωσοπόντιος και τα άλωσε όλα. Τι θα τα κάνει τα θαυμαστά της έργα η ΑΕΚ όταν θα κατεβαίνει να παίξει στην Αγιά Σοφιά με Σβάρνες, Μπακάκηδες, Τσιντώτες, Τζαβέλες, Σάκχοφ, Ρότες και το κακό συναπάντημα και θα έρχεται ο Αιολικός Μυτιλήνης και θα της κάνει πλάκα; Ομάδα θα κάνει ποτέ; Που θα ακούνε το όνομά της οι αντίπαλοι και θα κατουράνε τα βρακάκια τους πλησιάζοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως γινόταν κάποτε;

Φτάσαμε 20 του Γενάρη, η ομάδα σπαράσσεται από ίντριγκες και εσωτερικές έριδες, ο ένας βάζει γκολ και δεν πανηγυρίζει, ο άλλος δεν δίνει πάσα στον διπλανό του ούτε με αίτηση, ο παράλλος μπερδεύει τα μπούτια του και χάνει τη μπάλα και σε μηδέν χρόνο τρώμε το γκολ, η άμυνα αφήνει τη θέση της και βγαίνει να μαζέψει χόρτα στη σέντρα, το κέντρο είναι ξαπλωμένο στο χορτάρι γιατί κουτούλησε ο ένας με τον άλλο και η επίθεση θέλει μια μπάλα για τον καθένα για να μπορέσει να ξεδιπλώσει στο χορτάρι τα τσαλίμια του. Κι ο προπονητής χαμένος πίσω από τα σχεδιαγράμματά του ζωγραφίζει κυκλάκια και βελάκια για να κάνει κατανοητό το σύστημά του στον βοηθό του που τον παρακολουθεί αποσβολωμένος και προσπαθώντας να του εξηγήσει ότι αυτός δεν ανήκει στο ρόστερ και δεν γίνεται να μπει αλλαγή! Κι εμείς; Εμείς μακάριοι κι ωραίοι περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η μεταγραφή! Ποια μεταγραφή; Εκείνου του μέσου που λέγαμε ντε. Του 8ριού που θα βγάζει και μάτια και φρύδια. Εκείνου που θα έπρεπε πρώτη Ιανουαρίου να έκανε προπόνηση στα Σπάτα. Που θα έπρεπε να βρίσκεται στην εντεκάδα και με ΟΦΗ και με Παναιτωλικό. Έξι (6), το ακούτε ρε παρατηγανισμένοι κεφτέδες; Έξι ολόκληρους βαθμούς πετάξατε από το παράθυρο γι' αυτή τη γαμημένη τη μεταγραφή που ξέρετε ότι την χρειάζεται η ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια! Και τουλάχιστον από το καλοκαίρι η ανάγκη της είχε γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Τι σκατά κάνετε και έχει πάει 20 Ιανουαρίου; Πείτε μας ότι δεν υπάρχουν παίκτες που να πληρούν τις προδιαγραφές σας. Δηλαδή. Ας πούμε τύπου Σβάρνα; Σάκχοφ; Τζαβέλα; Ή μήπως Τζούντα Γκαρσία; Τι ακριβώς ψάχνετε που όλοι οι άλλοι το βρίσκουν και εσείς με τίποτα;

Δεν τελείωσα. Θα επανέλθω σύντομα. Μέχρι τότε σας παραθέτω ένα χρονοδιάγραμμα με την πορεία του ρόστερ της ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2022. Βοήθειά μας!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Απόλυτα επιτυχημένη μεταγραφή!

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και έχει τεθεί θέμα απόκτησης δεύτερου τερματοφύλακα.

Παναγιώτης Γκίνης: Αδιάφορος.

Βασίλης Χατζηεμμανουήλ: Δείχνει καλά στοιχεία και έχει γίνει βασικός στη Β' ομάδα.

Γιώργος Θεοχάρης: Αδιάφορος.

Άγγελος Αγγελόπουλος: Αδιάφορος.

Γιώργος Αθανασιάδης: Σπουδαία εξέλιξη. Τον ζητούν ρωσικές ομάδες και η ΑΕΚ αξιώνει 2 εκ. €!

ΔΕΞΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Κλέμαν Μισελέν: Δεν έχει πείσει ότι κάνει για βασικός στην ΑΕΚ. Για δεύτερος ίσως. Ακόμα βρίσκεται υπό αξιολόγηση.

Λάζαρος Ρότα: Πήρε ευκαιρίες αλλά δεν δείχνει ικανός για τη θέση, ίσως ούτε και γι' αυτή του αναπληρωματικού.

Μιχάλης Μπακάκης: Βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης ομάδας. Ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Λαμία.

Βένταντ Ραντόνια: Παρακολουθείται αλλά μάλλον δεν πείθει. Πιθανότατα θα παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όλεγκ Νταντσένκο: Παραχωρήθηκε δανεικός στην ουκρανική Ζόρια με οψιόν απόκτησής του το καλοκαίρι.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Λύθηκε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και υπέγραψε στον Ατρόμητο.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μιλάντ Μοχαμαντί: Καλή μεταγραφή αν και ο παίκτης παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοσή του.

Εχσάν Χατζισαφί: Δεν έχει προσφέρει πολλά αλλά είναι μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο.

Μάριο Μιτάι: Υποβιβάστηκε στη Β' ομάδα και περιμένει πάλι την ευκαιρία του.

Αλέξανδρος Παρράς: Αδιάφορος.

Έλντερ Λόπες: Παραχωρήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι στην ισραηλίτικη Χάποελ Μπερ Σεβά.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γιώργος Τζαβέλας: Η εμπειρία του που προκύπτει και από την ηλικία του, του επιτρέπει να είναι μια λύση για τα μετόπισθεν. Τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι προβλέπεται να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Όγκνιεν Βράνιες: Χωρίς να είναι ο παλιός καλός Βράνιες είναι ένας δυνατός αμυντικός και φυσικά θα παραμείνει στο ρόστερ.

Γεράσιμος Μήτογλου: Πήρε κάποιες ευκαιρίες, έχει σίγουρα μέλλον, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να κερδίσει μια θέση βασικού στην εντεκάδα της ΑΕΚ.

Στράτος Σβάρνας: Η ΑΕΚ ψάχνει ήδη να βρει ομάδα που να ενδιαφερθεί για τον παίκτη.

Ζίγκα Λάτσι: Βρέθηκε κι αυτός στη Β' ομάδα όπου τα πάει καλά και περιμένει την ευκαιρία του να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Λύθηκε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και υπέγραψε στον Ιωνικό.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Πουλήθηκε το καλοκαίρι στην ιταλική Κροτόνε.

Νασίμ Χνιντ: Παραχωρήθηκε δανεικός το καλοκαίρι στην Αλ Σαλίγια του Κατάρ και στην ΑΕΚ περιμένουν να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του για να ξεμπερδεύουν μαζί του.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ

Ντάμιαν Λε Ταλέκ: Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Η ΑΕΚ είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός του τον έχει αφήσει εκτός ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ομάδα περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του, όμως η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται παραμένει γρίφος.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Ο Πολωνός βρίσκεται εδώ και καιρό σε συνεχή καθοδική πορεία. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αντρέ Σιμόες: Τα τελευταία του ένσημα κολλάει ο Σιμόες στην ΑΕΚ, η οποία τιμής ένεκεν θέλει να τον συμπεριλάβει στους παίκτες που θα μπουν στην Αγιά Σοφιά. Η προσφορά του, αν και πολλές φορές συγκινητική, δυστυχώς δεν είναι η αναμενόμενη για την ομάδα.

Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς: Βρέθηκε στη Β' ομάδα φέτος και φάνηκε να τα πηγαίνει καλά, μέχρι που ήρθε ο τραυματισμός του και το χειρουργείο. Σε στάση αναμονής το τιμ για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Πιθανότατα θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στην ΑΕΚ.

Νταβίντ Σιμάο: Μέχρι να φύγει λύνοντας το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έβγαλε τη μπέμπελη σε όλο το μεταγραφικό τιμ της ΑΕΚ. Ο πιο κηφήνας παίκτης που πέρασε ποτέ από την ΑΕΚ.

Ντέναντ Κρίστιτσιτς: Πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ

Ντάρκο Γέβτιτς: Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι σαν δανεικός με οψιόν αγοράς αλλά αγωνίζεται τόσο λίγο που κανείς δε μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του. Το πιθανότερο πάντως είναι να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν του.

Πέτρος Μάνταλος: Ο παίκτης που έχει διχάσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να φύγει πέρυσι που του δόθηκε η ευκαιρία. Οι ειδικοί περί τα ποδοσφαιρικά μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Στην ΑΕΚ δυστυχώς δεν την έχει αποδείξει στο βαθμό που θα περίμεναν οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτή την αξία. Αντίθετα, θεωρούν την παρουσία του αποτρεπτικό παράγοντα για να χωρέσει ένας άλλος παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά στην θέση του, αφού ο Μάνταλος θεωρείται κάτι σαν ιερή αγελάδα και δύσκολα θα βρεθεί προπονητής να τον αφήσει στον πάγκο. Η ΑΕΚ πέρυσι του ανανέωσε το συμβόλαιό του για 4 ακόμα χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα αποδυτήρια του Δικεφάλου.

Γεβχέν Σάκχοφ: Ο παίκτης οδεύει προς το τέλος της θητείας του στην ΑΕΚ αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την ομάδα δεν προτίθενται να του το ανανεώσουν.

Κώστας Ρουκουνάκης: Παίζει στη δεύτερη ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία ενώ ο Μιλόγεβιτς του έδωσε αρκετές ευκαιρίες στα φιλικά του καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής δεν δείχνει να δικαιώνεις τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του.

ΔΕΞΙΟΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Νορντίν Αμραμπάτ: Θεωρείται πετυχημένη μεταγραφή, παρά την ηλικία του, αν και το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από αναρχία, πράγμα που μπορεί να τιθασεύσει μόνο ένας πολύ έμπειρος και αυστηρός προπονητής.

Λιβάι Γκαρσία: Ο πιο μυστήριος παίκτης του ρόστερ της ΑΕΚ και ο πιο ακριβοπληρωμένος. Πέρυσι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Φέτος είναι εξαφανισμένος και δείχνει μακριά από τον καλό του εαυτό. Δύσκολη εξίσωση που καλείται να λύσει μόνο ο προπονητής του. Περίπτωση αποχώρησής του πάντως δεν υπάρχει εκτός αν έρθει κάποια πρόταση με πολύ μεγάλο οικονομικό κίνητρο.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Στίβεν Τσούμπερ: Ήρθε κι αυτός το περασμένο καλοκαίρι σαν δανεικός με οψιόν αγοράς. Πολύ καλή μεταγραφή που έχει δείξει κατ' επανάληψη την αξία του, παρόλο που περνάει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, γεγονός που έχει την εξήγησή του και στην παρουσία του στο περσινό Euro, αφού ο παίκτης έπαιζε ασταμάτητα και χωρίς ξεκούραση. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει ήδη τον Μάιο να ενεργοποιήσει την οψιόν του και να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Μουαμάρ Τάνκοβιτς: Αδικημένος παίκτης, από εκείνους που ονομάζουμε παλαιάς κοπής. Του αρέσει να έχει την ποδοσφαιρική του ελευθερία μέσα στο γήπεδο και δεν αρέσκεται να παίζει σε συγκεκριμένες θέσεις. Κάτι που έχει πάψει να υφίσταται στο σύγχρονο ποδόσφαιρό όπου απαιτούνται πλέον συγκεκριμένοι ρόλοι με αυστηρή προσήλωση στα συστήματα και στις τακτικές. Παίκτες τέτοιου τύπου νιώθουν εγκλωβισμένοι με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και δεν καταφέρνουν να αποδώσουν σύμφωνα με την αξία τους. Πρόκειται όμως για θεαματικούς ποδοσφαιριστές, από εκείνους που με μία ενέργειά τους μπορούν να ξεσηκώσουν την εξέδρα και αυτές οι ενέργειες είναι που ωθούν τον κόσμο στα γήπεδα, αφού το ποδόσφαιρο πρωτίστως είναι θέαμα. Δυστυχώς η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, αν και δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούνταν και ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει άμεσα.

Χρήστος Αλμπάνης: Παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την αρνητική εικόνα που είχε σχηματιστεί για την αξία του. Στις πρώτες προτεραιότητες της ΑΕΚ βρίσκονται οι προσπάθειες να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Τζούντα Γκαρσία: Ήρθε για τη Β' ομάδα και εκεί αγωνίζεται χωρίς να έχει δείξει και τίποτα σπουδαίο.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σέρχιο Αραούχο: Δεν είναι ο ίδιος Αραούχο των προηγούμενων περασμάτων του από την ΑΕΚ. Αν και ξεκίνησε καλά, έχει κάνει μια αγωνιστική κοιλιά με διάρκεια περίπου τριών μηνών, όπου δεν έχει εμφανίσει καμία βελτίωση ενώ είναι και τρομερά επιρρεπής σε τραυματισμούς. Περίπτωση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι δεν υπάρχει.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στραβωμένος είναι ο Ιρανός με την ομάδα κι αυτό κάνει μπαμ από μακριά, γεγονός που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος της σχέσης τους το επόμενο καλοκαίρι. Πολύ μικρές οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι στο εναπομένον διάστημα αφού και από την ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια σχετικά με τη στάση του.

Μιχάλης Κοσίδης: Χωρίς καμία ουσιαστική πρόοδο στη Β' ομάδα αν και κατά καιρούς πήρε τις ευκαιρίες του ακόμα και στην πρώτη ομάδα.

Ευθύμης Χριστόπουλος: Πάει καλά στη Β' ομάδα αλλά έχει ελάχιστες ελπίδες για την πρώτη με τα θωρηκτά που βρίσκονται μπροστά του.

Νέλσον Ολιβέιρα: Έληξε το συμβόλαιό του χωρίς να ανανεωθεί το περασμένο καλοκαίρι, αφού δεν αποδέχτηκε την προσφορά της ΑΕΚ και τελικά υπέγραψε στον ΠΑΟΚ σαν ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: