Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ζλάταν Ζίβκοβιτς, ο εκλεκτός των Ακαδημιών

Χτες τα λέγαμε για τις αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει ο Μάριος Ηλιόπουλος και πριν καλά-καλά προλάβει να στεγνώσει το… μελάνι της χτεσινής μας δημοσίευσης έσκασε το πρώτο όνομα που έρχεται να αναλάβει και να εξελίξει το ευαίσθητο τμήμα τον Ακαδημιών της ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν παλιό μας γνώριμο, τον Σέρβο Ζλάταν Ζίβκοβιτς, ο οποίος παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Ιωνικό.

Ο Βλάνταν Ζίβκοβιτς αναμένεται να αναλάβει έναν κεντρικό-επιτελικό ρόλο στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ και σύντομα θα γίνει αυτό και επίσημα. Ο 42χρονος Σέρβος, έχει παίξει παλιότερα στον Ιωνικό, ενώ πλέον έχει δική του, Ακαδημία και συγκεκριμένα την Coerver Pro Academy, που συνεργάζεται και με την Νίκη Αλίμου. Επίσης, ο Ζίβκοβιτς ήταν και προπονητής στη Νίκη Ρέντη. Ήδη, έκανε check out στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και γνώρισε όλο το περσινό staff, αλλά και νέους υποψήφιους. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντώνη Ηλιόπουλου (καμία σχέση με τον νέο ιδιοκτήτη, είναι επιχειρηματίας που κατέχει θέση στο Δ.Σ. της ΑΕΚ, προσωπικός φίλος του Θωμά Μαύρου, μεγάλος ΑΕΚτζής και η ενασχόλησή του με την ΑΕΚ ξεκινάει από την εποχή των πέτρινων χρόνων, επί διοίκησης Σταύρου Αδαμίδη), που ασχολείται με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, μετά από την αλλαγή ιδιοκτησίας και την έλευση του Μάριου Ηλιόπουλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φιλοσοφία της Coerver Pro Academy βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

Α) Καλλιέργεια και διάδοση του Αθλητισμού ως τρόπου ζωής με επίκεντρο το ποδόσφαιρο. Να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε τα παιδιά αλλά και τους γονείς κοντά στο άθλημα απομακρύνοντάς τους παράλληλα από επιβλαβείς για αυτούς και το κοινωνικό σύνολο δραστηριότητες.

Β) Συστηματική βελτίωση των παιχτών σε θετικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες προπονητικές μεθόδους με επίκεντρο την Coerver coaching, την Νο 1 μέθοδο εκμάθησης τεχνικής και απόκτησης δεξιοτήτων στον κόσμο.

Γ) Επαγγελματικό περιβάλλον, προπονητικές μονάδες υψηλού ρυθμού, υψηλών πνευματικών και φυσικών απαιτήσεων θέτοντας τις ικανότητες των παιχτών μας υπό συνεχή αμφισβήτηση, κάτι το οποίο θα οδηγεί στην συνεχή εξέλιξή τους με στόχο να ξεχωρίσουν όσοι θα μπορέσουν να ακολουθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο το άθλημα.

Γνώση, κριτική σκέψη, αυτοπειθαρχία, ταπεινότητα, επιμονή και αντοχή στην κούραση, επιτυχημένη συμμετοχή του παίχτη στην ομαδική λειτουργία.

Καλορίζικος και καλή επιτυχία στο έργο που πρόκειται να αναλάβει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: