Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πρώτη για την ΑΕΚ με... κόκκινα παπούτσια και... Μαρινάκη

 Ο... δικός μας Μαρινάκης

Τα κόκκινα μποτάκια του Ραφίκ

Τα κόκκινα παπούτσια είχαν την τιμητική τους

Καλή αρχή για την ΑΕΚάρα μας αφού χτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την καινούρια σεζόν, με κλειστές τις πόρτες για τους φιλάθλους. Προηγήθηκε αγιασμός στα Σπάτα παρουσία του Δ.Σ. της ομάδας αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη και το απόγευμα έγινε η πρώτη χαλαρή προπόνηση.

Το παρόν έδωσαν όλα τα καινούρια αποκτήματα της ΑΕΚ εκτός του Βάργκας που έχει ολιγοήμερη άδεια για να ξεκουραστεί λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Βενεζουέλας.

Ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Τζιμπούρ με τα κόκκινα μποτάκια του, ο οποίος προπονήθηκε μόνος του, όπως και ο Μάνταλος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Πλάκα έχουν τα σχόλια για τα κόκκινα μποτάκια του Τζιμπούρ αλλά μην αρχίσουν κάποιοι τα υπονοούμενα γιατί ήταν αρκετοί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που στην προπόνηση φορούσαν κόκκινα παπούτσια.

Ο Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες του τονίζοντάς τους πως πρέπει κάθε στιγμή να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ. Στους δημοσιογράφους που έδωσε συνέντευξη τόνισε ότι η ΑΕΚ φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Η αναφορά της παρουσίας Μαρινάκη στην πρώτη της ΑΕΚ στον τίτλο του άρθρου έχει να κάνει με τον δικό μας Μαρινάκη, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος έδωσε το παρόν μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΑΕΚ.