Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΕΚ-Χάποελ Τελ Αβίβ 1-1

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χάποελ Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας. Το παιχνίδι έγινε στο Οσίρ Στάντιον, στο Λούμπιτσε, κοντά στα Πολωνογερμανικά σύνορα. Το γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε ο Αραβίδης στο 38', ενώ ισοφάρισε η Χάποελ από λάθος του Βούρα στο 55'. Η αντίπαλος της ΑΕΚ τερμάτισε 10η στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας της ενώ την 1η Αυγούστου ξεκινάει τις φετινές της υποχρεώσεις αφού αρχίζει το πρωτάθλημα στο Ισραήλ. Ο Δέλλας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ενώ δοκίμασε δύο συστήματα ανάπτυξης. Στο πρώτο ημίχρονο προτίμησε το 4-2-3-1 ενώ στην επανάληψη το άλλαξε με το 4-3-3. Η ομάδα λειτούργησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και κατάφερε να προηγηθεί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Πολύ καλός ήταν ο Βάργκας, από κόρνερ του οποίου έβαλε ο Αραβίδης το γκολ με κεφαλιά. Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 περίπου θεατές.

ΑΕΚ Α' ημίχρονο: Ανέστης (30’ Βούρας), Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Κορδέρο, Γροντής (39’ Ζόριτς), Βάργκας, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

ΑΕΚ Β' ημίχρονο: Βούρας (59’ Μπαρόχα), Λαμπρόπουλος, Άρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Γροντής (67’ Πεταυράκης - 83’ Σβάρνας), Ανδρεόπουλος (58’ Ζόριτς), Σιμόες, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Κρισάντους.

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Αρούς, Σχάιμαν, Ελ Γκαμπρί, Γκότλιμπ, Αμπού Αμπίντ, Μιντίλι, Μπούμπα, Αλτμάν, Λινγκάνε, Χίζα, Μπιτόν.