Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βγάλτε όλοι τον σκασμό

Υπογράφει ο Κως Άντζελες

Επιτέλους βουλώστε το. Φτάνει η πλύση εγκεφάλου στον λαό. Αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει ελεύθερα, πρώτα απ' όλα αν θα συμμετάσχει σ' αυτή τη φαρσοκωμωδία στην οποία του ζητάτε να διαλέξει αν θα αυτοκτονήσει δι' απαγχονισμού ή αν θα ρίξει μια σφαίρα στο κεφάλι του και μετά τι θα ψηφίσει και αν αυτό θα είναι το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.
 
Κάθε μαϊντανός που λέγεται Ρουβάς, Κουβάς ή Νταβάς, Νικολαΐδης, Νικοπολίδης ή Κλαπαρχίδης, έχει άποψη και την εκφράζει δημόσια. Δημοκρατία έχουμε αλλά και η κατάχρηση του δικαιώματος να πιπιλάτε το μυαλό των ανθρώπων κάποτε πρέπει να τελειώνει. Δεν υπάρχει άσχετος που να μην έχει εκφράσει τη γνώμη του.

Τα κανάλια έχουν μετατραπεί σε προπαγανδιστικά οχυρά των κομμάτων αλλά και κάθε είδους παρατρεχάμενου. Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση. Δεν ξέρει τι να κάνει. Οι από δω του λέτε πως αν ψηφίσει ΟΧΙ πάει ίσια στην καταστροφή και οι από 'κει του λέτε πως αν ψηφίσει ΝΑΙ δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή του να ξανασηκώσει κεφάλι.

Κι όλο αυτό γιατί; Επειδή οι ίδιοι δεν είστε σε θέση να χωρίσετε δυο γαϊδουριών άχυρα. Οι μεν τα κάνατε σκατά εναλλασσόμενοι επί πέντε χρόνια στην εξουσία και βάζοντας την υπογραφή σας σε μνημόνια για τα οποία κάποια μέρα θα πρέπει να δικαστείτε για εθνική προδοσία και οι δε πέντε μήνες τώρα στα χαρακώματα αποφασίσατε ότι δεν είστε ικανοί να βρείτε άκρη μόνοι σας και πετάτε το μπαλάκι στον λαό για να παραμείνετε οι ίδιοι αλώβητοι. Ζητάτε 29 δισ. με νέο μνημόνιο και καλείτε τον κόσμο να ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών. Σε ποιο πράγμα να πει ΝΑΙ ή ΟΧΙ ο λαός; Στις προτάσεις των δανειστών ή στο νέο μνημόνιο που ζητάτε εσείς; Και τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο;

Διχάσατε τους ανθρώπους, οι οποίοι γεμάτοι από ανακατεμένη οργή από τη μια και σαστιμάρα από την άλλη, επιρρίπτουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο για το κατάντημα στο οποίο φέρατε εσείς τη χώρα. Σε λίγο θα παίζουν ξύλο σε δημόσιους χώρους και ο θεός να φυλάξει να μην έχουμε και τίποτα χειρότερο.

Αντί να μαζευτείτε και να πάτε όλοι μαζί σ' αυτούς τους βρικόλακες που μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι και να απαιτήσετε να σεβαστούν την αξιοπρέπεια του λαού σας και να βρείτε μαζί τους μια λύση που δεν θα παραπέμπει στην εξόντωση όλων των Ελλήνων, μας βάζετε εμάς να σφαζόμαστε μεταξύ μας κι εσείς απολαμβάνετε τις άνευ ουσίας και αντικειμένου κοκορομαχίες σας.

Καταλάβετε πια ότι δεν πείθετε κανέναν και αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή για να σώσετε αυτόν τον κόσμο που σας εμπιστεύτηκε και σας ψήφισε όλους κατά καιρούς, τουλάχιστον βουλώστε το και μην ανασαίνετε μέχρι ο ελληνικός λαός να εκφράσει ελεύθερα και χωρίς τις ανόητες παρεμβάσεις σας την επιθυμία του…