Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Καμιά πληροφορία για το προπονητικό έχουμε;


Άλλη μια "χαρμόσυνη" Κυριακή για τους Ενωσίτες. Η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο. Και τι να το κάνω που για άλλη μια φορά δεν έπεσα έξω όταν έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση: "Προσωπικά θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν αυτή η ομάδα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Καυτατζόγλειο μεθαύριο και πολύ περισσότερο αν καταφέρει να αποκλείσει τη Λάρισα στον κάμπο". Μακάρι να με διέψευδε η ομάδα. Κι ακόμα δεν ήρθε το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Και τώρα; Ποιος φταίει; Ο Μπάγιεβιτς δεν είναι πια εδώ για να του τα χώσουμε. Έχουμε τον Χιμένεθ όμως. Η αλήθεια είναι ότι μια ομάδα -ειδικά άμα είναι μπατίρω- πιο εύκολα αλλάζει ένα προπονητή παρά είκοσι παίκτες. Άσε που στοιχίζει λιγότερο αυτό. Αλλά τι θα του χρεώσουμε του Ισπανού για να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Σερβοέλληνα; Τις κακές του σχέσεις με τους παίκτες; Δεν στέκει. Την έλλειψη δυνατών προπονήσεων; Αυτό κι αν δεν στέκει. Μήπως να του χρεώσουμε ότι τους αγχώνει υπερβολικά μ' αυτά που τους ζητάει; Ναι, αυτό μοιάζει να είναι υποφερτή δικαιολογία.

Και μετά; Ποιον θα φέρουμε; Μήπως να κάνουμε πρόταση στον Φέργκιουνσον; Μπα, είναι μεγάλος σε ηλικία! Δεν κάνει. Να πούμε για τον Μουρίνιο; Μπα, θα κάνει σκληρές προπονήσεις και θα καταπονηθούν ο Δέλλας με τον Λυμπερόπουλο ενώ μπορεί να πάθει καμιά υπερκόπωση και ο Γκερέιρο. Δεν παίρνουμε για προπονητή τον Αλέφαντο που είναι και ελεύθερος και φθηνός ενώ θα φέρει δώρο και τις περικεφαλαίες για τους παίκτες;

Αλήθεια, εκεί στα σάιτ της ΑΕΚ και στις οπαδικές της εφημερίδες, δεν ξέρω αν το πληροφορηθήκατε αλλά χάσαμε πάλι. Μήπως έχετε καμιά πληροφόρηση πού ακριβώς θα τοποθετηθούν τα fax στο νέο προπονητικό των Σπάτων; Ποιο θα είναι το ακριβές μήκος των αεραγωγών και πού θα τοποθετηθεί ο σκουπιδοφάγος; Αν έχετε και φωτογραφικό υλικό να συνοδεύσετε αυτές τις υπερπολύτιμες πληροφορίες θα το εκτιμούσαμε δεόντως. Επίσης, μη ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για τις δρομολογημένες συναντήσεις τής προσεχούς εβδομάδος των υπευθύνων τής ομάδας με εκείνους της κυβέρνησης με σκοπό να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το πλάνο οικοδόμησης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα χρησιμοποιηθούν χιλιοπεντακοσάρες λάμπες στους προβολείς; Αλογόνου ή ιωδίου; Τα καζανάκια στα ουρητήρια θα είναι χαμηλής πίεσης ή ατμοσφαιρικά; Είναι σημαντικό να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για να ξέρουμε αν τελικά η ομάδα θα είναι σε θέση την άλλη Κυριακή να κερδίσει στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα...

Ρε άντε καληνύχτα σε όλους μας...

4 σχόλια:

PODOSFAIRAKIS είπε...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Νικάμε την Κέρκυρα αλλα σε δύο αγωνιστικές έρχετε η μεγάλη Μπαρτσελόνα ε συγνώμη Πανσσεραικός ήθελα να πω και μας καθαρίζει.

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ
Μπρέσκα:πω πω τον αναγεννήσαμε και αυτόν.

Ριέρα:Πολύ φορμαρισμένος στην προπόνηση αλλα στους αγώνες τίποτα μέχρι που ήρθε το μάτς με την ΑΕΚ.

Βουτσίτσεβιτς:Η σέντρα Βουτσίσεβιτς 1-0.

Τσίγκας:Ο ξάδερφος του Ζινεντίν Ζιντάν για ένα παιχνίδι έγινε ο μεγάλος Γιώργος Τσίγκας που σκόραρε κόντρα στην ΑΕΚ με ενα απίθανο σουτ.

Αράς:Παγώνει το ΟΑΚΑ.

ΑΜΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ GEORGE-Yellow

Τον τελειωμένο Αναστασάκο ξέχασες.
Τον δανεικό Επστάιν ξέχασες.
Τον Φορτούνη (τον ποιο;) ξέχασες.
Τον Φωτάκη που δεν μας έκανε ξέχασες.
Τον Ντάνι και τον Παπαστεριανό ξέχασες (φρέσκα κουλούρια).

Για να μη πάω στα περσινά ξινά σταφύλια και κουφαθούμε τελείως!

KANTHAR0S είπε...

Όσο υπήρχε Ντούσαν όλα πέφτανε σε αυτόν. Το θύμα. Φυσικά και έκανε λάθη, αλλά μην τρελαθούμε ότι αυτός ήταν η πηγή των κακών. Τώρα που ήρθε ο Χιμένεθ δλδ τι έγινε; Έμαθε ο Καράμπελας μπάλα και ο Λαγός να μαρκάρει; Έμαθε ο Σκόκο να μην είναι τεμπελόσκυλο του κερατά; Ο Λύμπε με τον Δέλλα έγιναν δέκα χρόνια νεότεροι; Ή μήπως ο Μπλάνκο διαπίστωσε ότι η μπάλα δεν είναι λουκουμάς;

Σε παρακαλώ πες μου για να καταλάβω δλδ, διότι διαβάζω και ακούω από διάφορους κάποια πράγματα και θα ξεχάσω κι αυτά τα λίγα που ξέρω.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Όπως βλέπεις φίλε ο Ντούσαν, παρά τα όσα ακούει για ευθύνες του στο χάλι που παρουσιάζει η ΑΕΚ, δεν βγαίνει να πει ούτε κουβέντα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Κάποιοι αυτό το εκλαμβάνουν ως αδυναμία, όμως όσοι έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν ελάχιστα παραπάνω ξέρουν ότι το κάνει για να μη δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην ομάδα. Τα λάθη που του αναλογούν τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές και τα έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος.

Στις πρώτες μέρες τού Χιμένεθ όλοι πίστεψαν ότι έφυγε το καρκίνωμα και ήρθε ο μάγος με το ραβδάκι που θα τα αλλάξει όλα. Ξιφούλκησαν οι πάντες για να υπερασπιστούν τους αδικημένους παίκτες από τον κακό Σερβοέλληνα που τους είχε καταρρακώσει και δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Δυστυχώς οι εξελίξεις δικαίωσαν τον Μπάγιεβιτς και διέψευσαν όλους τους επικριτές του. Και το χειρότερο; Κοντεύει να απαξιωθεί και ο Χιμένεθ που είναι σοβαρός προπονητής και δεν του αξίζει κάτι τέτοιο.

Αλλά τα έχουμε ξαναπεί. Εμείς οι Ελληνάρες, ευκολότατα αποθεώνουμε, ακόμα πιο εύκολα αφορίζουμε και στην τελική απαξιώνουμε και γελοιοποιούμε ανθρώπους που, όπως και να το κάνουμε, με την ασχετίλα που μας διακρίνει, δεν είμαστε σε θέση να τους κρίνουμε...