Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ζητείται ρέντα αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει

Ε, ρε και να ήρθε με καμιά ρέντα ίσαμε 500 καντάρια ο Μανόλο και να πλακώσει κανένα σερί από μεθαύριο η αρρώστια μας και να το πάει μέχρι εκεί που θα αρχίσουμε να τρελαινόμαστε όλοι!

Διότι, όπως και να το κάνουμε, μπάλα είναι αυτή κι αν το αποφασίσει να σε τρελάνει τίποτα δεν την σταματάει. Πόρνη δεν την είπε ο Όσιμ; Κάτι παραπάνω πρέπει να ήξερε.

Πάντως η γκαντεμιά συνεχίζεται με Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι να μη λένε να συνέλθουν λες και τρακάρανε με παγόβουνο. Τώρα καλείται ο Χιμένεθ να ανακατέψει την τράπουλα, να κουνήσει τα ζάρια, να χτυπήσει το ραβδί του, ό,τι θέλει να κάνει τέλος πάντων φτάνει να πεταχτεί μέσα από το καπέλο του κανένας λαγός μπας και αλλάξει το κακό το ριζικό μας.

Και φυσικά να κουνηθεί και η διοίκηση να φέρει κανέναν παίκτη γιατί χωρίς ενίσχυση, όση ρέντα κι αν φέρει ο Χιμένεθ και όσους λαγούς κι αν κρύβει στο ημίψηλό του θα τα βρούμε ζόρικα στην πορεία.  

Το πρόγραμμα είναι σχετικά ευνοϊκό και αν μας σκάσει κανένα χαμογελάκι η κουφάλα η τύχη σε συνδυασμό με το χεράκι μας που πρέπει κι εμείς να το κουνήσουμε δεν θέλει και πολύ για να ρεφάρουμε. Στο κάτω-κάτω αν κοιτάξουμε γύρω μας ένα τσούρμο από πεθαμένους μας περιστοιχίζει. Δεν υπάρχει κάποιος που θα μας έκανε να τρομάξουμε…