Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η ΑΕΚ Κ19 διέλυσε με 5-0 την αντίστοιχη της Λάρισας

Η ΑΕΚ Κ19 διέλυσε με 5-0 την αντίστοιχη της Λάρισας στον εντός έδρας αγώνα για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου. Ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν και απομένουν πλέον μόνο αυτός στη Λιβαδειά, αλλά και οι εκτός έδρας εξ αναβολής αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και η διαμορφώθηκε το σκορ της αναμέτρησης. Η αρχή έγινε στο 3' με το σουτ του Χρήστου Γιούση μετά από τακουνάκι-πάσα του Μιχάλη Τσέλιου. Στο 12' ο Μιχάλης Μπούσης βρήκε τον Γιάννη Σαρδέλη που με σουτ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Τσιβελεκίδης έκανε το 3-0 με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ του Τσέλιου και πρώτη κεφαλιά του Μπούση και στο 25' ήρθε το τέταρτο γκολ μετά από πάσα του Μπούση και συρτό σουτ του Γιούση. Το σκορ έκλεισε στο 39' με ωραίο εξωτερικό πλασέ του Κώστα Σταμούλη μετά από κάθετη μπαλιά του Γιούση.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Καραβίδας, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπογκντάνι, Τάμπας, Τσέλιος (46' Οικονομίκος) Σαρδέλης (46' Σταμάτης) Χριστόπουλος, Μαχαίρας (58' Μάρκου) Γιούσης .

Λάρισα: Σουλούκος, Μπουζούκης, Μαλάκος, Φουρκιώτης, Δημητρακούδης, Βαφειάδης, Δακτύλας, Κοτσιανούλης (46' Διγκόζης) Τσουμάνης (46' Χαλάτσης) Μιλτιάδης (46' Σούμπασης) Ζιάκας.

Διαιτητής: Χρόνης (Δυτ. Αττικής) - Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Κιλκίς) Παύλος (Δυτ. Αττικής).