Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ Κ19 επί της αντίστοιχης της Λαμίας με 0-3

Η ΑΕΚ Κ19 νίκησε με 0-3 την αντίστοιχη του ΠΑΣ Λαμία σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας. 

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 10' με άψογο πλασέ του Μιχάλη Κοσίδη μετά από ασίστ του Κώστα Σταμούλη. Αναζήτησε και το δεύτερο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας Νικόλας Σόμογλου κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 0-1, επιτρέποντας στην ομάδα του να μένει μέσα στο παιχνίδι, δημιουργώντας μάλιστα και ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, με κυριότερη αυτή που είχε ως τελικό πρωταγωνιστή τον (εκτάκτως στόπερ σήμερα, λόγω των πολλών απουσιών) Στέφανο Κάτσικα, ο οποίος απέκρουσε με κεφαλιά τη μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας.

Ο Γιάννης Σαρδέλης ήταν αυτός επηρέασε περισσότερο το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, αφού σημείωσε το 0-2 στο 83' με ατομική προσπάθεια, είχε δοκάρι στο 88' και έδωσε την ασίστ στον Μιχάλη Τόλιο στο 93' για το 0-3.

Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδούνας, Φετεινίδης, Τσώκος (85' Καρακώστας) Πατσάνι (46' Τρούμπουλος) Φουσέκης, Δεληγιάννης (85' Κωστόπουλος) Οικονομίκος (70' Μεσουρούνης) Νικολόπουλος, Σπαθούλας

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Καλούδης, Σταμούλης, Κώτσιος, Κάτσικας, Ματζουρανάκης (86' Μεταξάς) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (46' Σαρδέλης) Τσιγαρίδης (71' Τσαρούχας) Τσέλιος (86' Δημητρίου) Μαχαίρας (82' Τόλιος) Κοσίδης.