Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Δύσκολα η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2020-21.

Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6' με το σουτ του Φάμπιο Στάρτζεον, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή με την κεφαλιά του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στο 32' με και το εκπληκτικό προσωπικό γκολ του MVP Γεβγέν Σάκχοφ με ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 74'.

Η ΑΕΚ εμφάνισε και πάλι μια προβληματική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε νωρίς πρώτη γκολ αλλά κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στην ολική ανατροπή και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης κι αυτό πιστώνεται στον προπονητή της που μπόρεσε να εμφυσήσει στο ημίχρονο στους παίκτες του την πίστη στον εαυτό τους και να τους μπολιάσει ψυχολογικά ώστε να μπουν με αυτοπεποίθηση στην επανάληψη και να γίνουν κυρίαρχοι του αγώνα.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες (80' Ινσούα), Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας (56' Λιβάγια), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (81' Σβάρνας), Ανσαριφάρντ (67' Ολιβέιρα).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης, Βαφέας, Διαμαντής, Κοροβέσης, Σακόρ (87' Νοικοκύρης), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (62' Γκούζμαν), Στάρτζεον (87' Στάικος), Γιάννου (83' Γκαργκαλατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: