Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η κανονική ΑΕΚ νίκησε με 1-2 στην Τρίπολη τον Αστέρα

Κάτι πήρε το αυτί μου για ένα ευρωπαϊκό ματς που έγινε την Πέμπτη και κάποια απίθανη ομάδα που την λένε Ζόρια διέσυρε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ υποχρεώνοντάς την σε μια από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας της με 0-3. Μη δίνετε σημασία. Κακόβουλες διαδόσεις ορκισμένων εχθρών της ΑΕΚ ήταν. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Αυτό το ματς που ισχυρίζονται ότι διεξήχθη για τους ομίλους του Europa League στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ. Άλλωστε η ΑΕΚ έπαιζε απόψε με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League όπου παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει με 1-2 χάρη σε δύο γκολ του Μάρκο Λιβάγια στο 13' και του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 58'.

Με αυτό το διπλό η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Βαλιέντε (84' Ιγκλέσιας), Σαντόνια Σίτο (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμες, Ρεγκίς Κρέσπι (84' Λέο Τιλίκα), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Λιβάγια, Μάνταλος (90' Χνιντ), Τάνκοβιτς (79' Σιμόες), Ανσαριφάρντ (70' Ολιβέιρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: