Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Σίφουνας πέρασε από το Αίγιο η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 0-3 του ΑΟ Αιγιαλέων

Την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Preleague πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 0-3 σετ και του ΑΟ Αιγιαλέων στο Αίγιο για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τη νίκη που την διατηρεί μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η "Ένωση" για δεύτερο σερί ματς κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ακόμη ατυχία καθώς στο πρώτο σετ ο Ντόντης τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τόσο η απουσία του όσο και αυτή του Σπέλλερ δεν επηρέασε τελικά την ΑΕΚ που βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στο τρίποντο. Να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν και οι Μάντζιος, Καβαρινός, Χαλίλης και Τσαρούχας που αποτελούν μέλη της Εφηβικής ομάδας.

Μετά από εφτά αγώνες η ΑΕΚ έφτασε στους 9 βαθμούς ενώ να θυμίσουμε πως κάλυψε και την τιμωρία των -4 που κουβαλούσε από την σεζόν 2019-20. Η "Ένωση" δεν ήταν μόνη της ούτε σήμερα καθώς περίπου 30 φίλοι της από το Αίγιο βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου για την μεγάλη προσπάθεια.

Τα σετ: 23-25, 18-25, 17-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια: