Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Της κούρασης τα πτώματα


Αυτή την ιστορία με την "ξεκούραση" των ποδοσφαιριστών δεν μπορώ να την καταλάβω. Δηλαδή πού και πότε κουράστηκαν; Δεν εξηγείτε και σε μας σενιόρ Χιμένεθ από τι ακριβώς τους ξεκουράζετε; Από την υπερπροσπάθεια στο ματς με τον Νέο Πανιώνιο; Αυτοί ειδικά οι εκνευριστικοί περιπατητές που έχουν μαζευτεί στην ΑΕΚ, η μόνη περίπτωση που υπάρχει να έχουν κουραστεί είναι να έχουν γεννηθεί κουρασμένοι! Μη μας δουλεύετε άλλο καλέ μας Μανόλο. Βάλτε τους μέσα να παίξουν κανονικά μέχρι να λιώσουν. Να βγει η ψυχή τους στο γήπεδο. Είναι ντροπή και πρόκληση για τον κόσμο που δουλεύει 8ωρα και 10ωρα στις οικοδομές και στα εργοστάσια για 500 ευρώ το μήνα να ακούει ότι οι πολυδιαφημισμένες τιτίκες των παχυλών συμβολαίων δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους επειδή είναι κουρασμένοι! Τι σόι εφεύρεση είναι αυτή; Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα και κύπελλα στη χώρα τους και ταυτόχρονα παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διεκδικούν τίτλους μέχρι τα τέλη Μαΐου τι πρέπει να έχουν πάθει; Νεκρανάσταση; Δεν του φτάνει η ντροπή που νιώθει ο κόσμος τής ΑΕΚ, να τον δουλεύετε και με τόσο προκλητικό τρόπο; Εκτός αν ψάχνετε κάποιο άλλοθι για τη νέα επερχόμενη ήττα. Τα γράφω τώρα αυτά, πριν το ματς, για να μη με βγάλει κανείς μετά Χριστόν προφήτη, όταν θα έχουμε παίξει με τη μισή ομάδα και θα έχουμε χάσει και από τον Εργοτέλη. Αν πάλι κερδίσουμε με τις ρεζέρβες για σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερα να στείλετε από τώρα για διακοπές τους βασικούς. Αφού άλλωστε είναι και τόσο κουρασμένοι. Πάω να την πέσω γιατί γράφοντας αυτό το άρθρο έγινα πτώμα στην κούραση...

6 σχόλια:

aekscript είπε...

Εχει δίκιο ο Μίστερ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ.
Εδώ κουρατήκαμε εμείς που τούς βλέπουμε, πόσο μάλλον αυτοί πού το παίζουνε (το τόπι εννοώ). Μόνο ένα ψυχολογικό group therapy μάς σώζει :-)

KANTHAR0S είπε...

Μην είσαι τόσο αυστηρός. Είναι θέμα ψυχολογικής κούρασης. Σωματικά τα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα. Για παράδειγμα ο Ντιόπ είναι ταύρος. Ελπίζω να σε βοήθησα στην απορία σου. Θα έγραφα κι άλλα, όμως κι εγώ κουράστηκα. Ψυχολογικά έτσι;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ aekscript

χα χα χα... σωστότατος! Όλοι μαζί στον ψυχολόγο συνεργάτη του Χιμένεθ! Να δεις που εμείς φταίμε για την κούραση των παικτών. Μας βλέπουν που είμαστε κουρασμένοι από την κούραση που βγάζουν εκείνοι μέσα στο γήπεδο και κουράζονται ακόμα περισσότερο. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών. Τουλάχιστον να αφήσουμε όση περισσότερη κούραση μπορέσουμε έξω από το γήπεδο! Λουκουμάδες να βάλω ε; (Ξέρεις, ρίχνεις λοξή ματιά στη σύζυγο και λες: "να βάλει, να βάλει") :-)

@ KANTHAROS

Μου βγήκε λες η αυστηρότητα ε; Φτου να πάρει. Θα κάνω το βράδυ νεότερη ανάρτηση, μετά τη νίκη (με) Εργοτέλη (αφήνω ένα κενό στην παρένθεση για να μπορώ να αλλάξω το "με" με το "του") όπου θα τους ζητάω ταπεινά συγγνώμη.
Ένα πράγμα σκέφτομαι όμως και μου δένονται κάπως τα χέρια. Θα γυρίσουν όλοι από το Ηράκλειο για να με διαβάσουν ή κάποιοι θα μείνουν εκεί αφού δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από την κούραση (ή το ξύλο);

Σάββας είπε...

Αετόπουλο μπήκα να δω την ανάρτηση που υποσχέθηκες ότι θα βάλεις μετά την νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ με τον Εργοτέλη αλλά δεν είδα τίποτα. Μην στεναχωριέσαι φίλε μου. Σε δικαιολογώ γιατί ξέρω ότι είσαι κουρασμένος από τον αγώνα που έβλεπες ;)

EEE είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

:-)

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ Σάββας

Όντως δεν την έκανα ακόμα την ανάρτηση που υποσχέθηκα φίλε Σάββα γιατί ήμουν πτώμα στην κούραση. Όλο το βράδυ έτρεχα στην Ομόνοια με τα άλλα φιλαράκια και πανηγύριζα τη νίκη επί του θηρίου της Κρήτης.
Αλλά οσονούπω έρχεται. Μην είσαι ανυπόμονος!
Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα...

@ ASSOS

Πολύ καλή σου μέρα φίλε και καλή εβδομάδα!