Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πήγαμε ταμείο!


- Δεν ξέρω εσείς αλλά εμείς πάντως πήγαμε ταμείο! Σιγά μη πίστεψε κανείς μας ότι η Ξάνθη θα έκανε το διπλό μέσα στο Καραϊσκάκης. Στο 90' να ήταν το ματς 0-1 εμείς θα το παίζαμε διπλό στις καθυστερήσεις! Η ανατροπή πλήρωσε καλά όσους την είχαν πιστέψει από την αρχή. Και απορούμε με την ανακούφιση που ένιωσε ο Μαρινάκης και χτυπούσε χέρια με τον Λούβαρη. Εδώ εμείς και είμαστε μέσα στη σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα, δεν ήταν ο χοντρός;

- Αυτός ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα που θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό κάτι μας θυμίζει. Σπάμε τα κεφάλια μας όλη τη μέρα να βρούμε τι αλλά μάταια. Πού θα μας πάει όμως, θα τον θυμηθούμε. Πάντως, πολλοί πρίγκιπες δεν σας φαίνεται να μαζεύτηκαν στην Ελλάδα για να αγοράσουν ποδοσφαιρικές ομάδες; Παζάρευαν τον Πανιώνιο, νωρίτερα τον ΠΑΟΚ, πέρυσι τον Άρη. Χαλίφηδες, εμίρηδες και κακομοίρηδες όλοι στην ψωροκώσταινα μαζεμένοι! Και τελικά να δείτε ότι τη μοναδική ομάδα που θα την αγοράσει πρίγκιπας θα είναι η ΑΕΚ και ο πρίγκιπας δεν θα είναι Άραβας. Αντίθετα, θα έχει γεννηθεί δίπλα σε ποτάμι!

- Οι τρεις μεγάλοι πάντως ξεκίνησαν με αρκετή δόση κωλοφαρδίας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η ΑΕΚ γλίτωσε από του χάρου τα δόντια χάρη στον Αραμπατζή, ο Παναθηναϊκός με 10 παίκτες εκμεταλλεύθηκε την φαεινή ιδέα τού Δώνη να αντικαταστήσει τον Μήτρογλου και έκλεψε τον βαθμό τής ισοπαλίας στο Περιστέρι, ενώ ο Ολυμπιακός έπεσε από τον πύργο τού Άιφελ και δεν φτάνει που στάθηκε όρθιος, βρήκε και πορτοφόλι! Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε απόδοση και οι αγωνιστικές σφαλιάρες που τους περιμένουν από αγωνιστική σε αγωνιστική μοιάζουν αναπόφευκτες.

4 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Σε μία περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα (σε όλα τα επίπεδα) δεν είχα απαιτήσεις να μην παρασυρθεί και το ποδόσφαιρο. (Ούτως ή άλλως και προ-κρίσης για τα πανηγύρια ήτανε.)
Τέτοιο χάλι όμως...

KANTHAR0S είπε...

Έρχεται η αρμάδα του Τσιώλη. Εχω Κουλουχέρη. Τον πουλάω, τον θες;

Υ.Γ. Λευτεριά στους Αραβες κλώνους του Βουτσά.

BALADEUR είπε...

Τον ανταλλάσσω με Κοντοέ...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Απαισιόδοξο σε βρίσκω. Εγώ έψαξα και την έλυσα την εξίσωση. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ίδιας αξίας με το αραβικό, εξ ου και η προσέλευση τόσων εμιροκακομοίρηδων στη χώρα μας. Σου λένε, αφήνουμε πίσω μας την έρημο και πάμε να ζήσουμε στον επί γης παράδεισο. Ομάδες για τα μαύρα δράγκαλα είχαμε κι εδώ τις ίδιες και χειρότερες θα έχουμε κι εκεί. Άσε που τόσα χρόνια πληρώναμε ένα σκασμό λεφτά για να φέρνουμε τους κάθε λογής Σκόκους. Τώρα θα τους βγάζουμε εμείς και μετά θα τους πουλάμε στους συμπατριώτες μας για 145 βαρέλια πετρέλαιο! Γάτες τα σαουδαράπια!

@ KANTHAROS

Ανταλλάσσω Κουλοχέρη με Κωνσταντόπουλο με χίλια και δίνω δώρο και ένα Γεωργέα στην άλμη, ένα Καφέ με άρωμα Μόκα και έναν Γκερέιρο μαζί με την κάβα του.

Υ.Σ. Έρχονται που έρχονται οι Άραβες, δεν φέρνουν και τα χαρέμια τους μαζί;