Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ας τους το βουλώσουν


- Πρώτα-πρώτα να ευχηθούμε καλή επιτυχία απόψε στον Ολυμπιακό. Να μην ακούσουμε τίποτε αηδίες για τον μισητό αντίπαλο και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές. Το θέμα είναι και εθνικό. Εμάς πάντως μας έθιξαν βαθύτατα οι συμπεριφορές και των δύο υπερφίαλων Βρετανών. Τόσο του κατασκόπου τής Άρσεναλ που μίλησε για την ελληνική (να το ξαναγράψουμε με έντονα γράμματα: ελληνική) ομάδα λες και αναφερόταν σε ομάδα τής Ζιμπάμπουε, όσο και του δημοσιογράφου υπεύθυνου για τη συνέντευξη τύπου που έδωσε χτες ο Βενγκέρ, ο οποίος με τρόπο απαράδεκτο απέκλεισε από τη συνέντευξη τον Έλληνα ανταποκριτή τού sentragoal Χρήστο Ευαγγελάτο, με το φαιδρό επιχείρημα ότι ήταν... Έλληνας! Μωρέ μακάρι να τους πετάξει τα μάτια έξω απόψε ο Ολυμπιακός. Μακάρι να έχει θιγεί το φιλότιμο του Τζιμπούρ, τον οποίο ο Αγγλοσάξονας υπερόπτης χαρακτήρισε "λίγο" και του Μιραλάς τον οποίο αποκάλεσε "άναρχο και χωρίς μυαλό"!

- Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται ήδη στο Καζάν και αύριο αντιμετωπίζει τη Ρουμπίν. Έχουμε πολύ καλό προαίσθημα γι' αυτό το παιχνίδι κι αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι φίλοι μας οι ΠΑΟΚτζήδες με δεδομένη την μέχρι τώρα επιτυχία μας στα λογής-λογής προγνωστικά.

- Εκεί που δεν έχουμε καθόλου καλό προαίσθημα είναι για τον υποψήφιο αγοραστή τού Παναθηναϊκού. Τον Σαουδάραβα πρίγκιπα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί από πού πηγάζει αυτό το προαίσθημα αλλά κάτι μας λέει ότι πρόκειται για μεγάλη μούφα. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι -μετά το περιβόητο φαξ που έστειλε ο πρίγκηψ από τη Τζέντα- τα περισσότερα μέσα αρχίζουν και ανακρούουν πρύμναν κι από εκεί που λοιδορούσαν καθημερινά τον Τσάκα και τον πρίγκιπα τώρα τους γλύφουν σαν κοινοί γυμνοσάλιαγκες. Το ίδιο ακριβώς προαίσθημα (μη σας πούμε και χειρότερο) έχουμε και για τους Ιταλοελβετορώσους επενδυτές τής ΑΕΚ. Ο θεός να βάλει το χέρι του και για τις δύο ομάδες.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το νου σου Αδαμίδη. Βλέπω να σε κυνηγάει ο Χατζηχρήστος με τον στόλο ταξί από πίσω του.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Τέτοια λέγε του, να βλέπει ταξί στο δρόμο και να το βάζει στα πόδια!